2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayy bır an oce saglıkla dogursak rahtlasak hem bedene hemkafa olarakk

aynen canım bu gece ağladım artık dayanamıyorum diye...ilk defa bu kadar kendimi yetersiz hissettim...dayanacak gücüm kalmamış..her bir yerim ayrı ağrıyor...

allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin yavrunu arkadaşımm çok sevindik darısı bize inşş allah bizede kolay doğumlar nasip etsinn :)

Takase,Hayırlı olsun canım darısı basımıza.telden giriyorum göremedim takase kaç haftalık doğum yapmış oldu kızlar :)

Allahım dayanma gücü verrrrr...
Son zamanlar iyice tatsızlaştım yaa, yine bitik bi haldeyim, gece wc ye kalktığımda bile oturup ağlayasım geliyo her yerimin ayrı ağrımasından.. yatsam olmuyo kalksam olmuyo ne yapacağımı şaşırdım.. hep halime şükrediyorum ama ruhsuz gibi dolaşmaktan da sıkıldım yaaa

bu gece ilk defa dayanamayıp ağladım...Allah'ım gelsin bir an önce şu ağrılarım gitsin dedim..sonra yok ben dayanırım ke kadar kalırsa o kadar iyi dedim...artı birde mide bulantısı başladı bende...

aay bana da haftaya misafir gelecekmiş.ben iş yerinde haftamı doldurup evde yatayım diye bakıyorum ama gelene de gelme diyemedim bir türlü

ya yakın arkadaşlar ya sıkıntı yapmıyorum canım..öyle hizmet bekleyecek kişiler değiller...sırf evde beni yalnız bırakmamak için geliyorlar...

Günaydın Ekim anneleri Heyecanınızı dorukta Rabbim hepomizin yardımcısı olsun .siz bizden bir önceki duraksınız kasım annesiyimm işallah bende
Artık eminim hormonlar tavan tüm duygular karışmıştır.Ya sabır hepimize dua ediyorum sağlıkla kavuşalım işallah.

hoşbulduk canım...evet canım misafir ama okuldan arkadaşlarım kendileri yapar kendileri yerler...gerçi bir kaç parça hazırladım...
ooo öyleyse çok güzel, halden anlayan insanlar olunca sanada iyi gelir :)
bu gece ilk defa dayanamayıp ağladım...Allah'ım gelsin bir an önce şu ağrılarım gitsin dedim..sonra yok ben dayanırım ke kadar kalırsa o kadar iyi dedim...artı birde mide bulantısı başladı bende...
valla bende ağlıcam az kaldı ama sıkıyorum dişimi.. ( kalmaları çok iyi ama şu ağrı sızı işi mahvediyo. bi de o mide bulantısını ben daha erken yaşamaya başladım kuzu ya.. hele kaburgalarım bi acımaya başladı iki taraftan, sanırsın çok büyük bi darbe aldım bir de psikoloji var elden gitti gidiyo.. dün enerjik uyandım kontrole nasıl giderim diye düşünüyodum halbuki çok güzel geçti.. ama gel gör ki bugün yine sıfırım...

Hepinize ayrı ayrı slmlar kızlar inanın artık dayanamıyorum bide üstüne grip oldum tam vahim vakayım umarım dogum yapmadan atlatırım

gunaydınlar herkese...
günaydın tatlım hoşgeldin.. Nasılsın ?
günaydın cnm.. aminn, Allahım tüm güzel dualarını kabul eylesin inşallah.. Bir durak önceydik ama eylülde döküldük biz, bizim topikte size kalır büyük ihtimal :)

ben ağladım..hemde sinirlendim eşim totosunu döndü uyudu..onu da o halde görünce iyice sinirlendim..ve ateş basmaları yeniden başladı...sabah eşime diyorum beni neden kaldırmadın diyor...kırasım geldi o an kafasını..

Hepinize ayrı ayrı slmlar kızlar inanın artık dayanamıyorum bide üstüne grip oldum tam vahim vakayım umarım dogum yapmadan atlatırım
selam cnm hoşgeldin, çookk geçmiş olsunnn.. nane limon kaynat devamlı, ben sabah akşam içmiştim, bi de duş al mutlaka..duş gribi ilerletmiyo. bende olcak gibiydim kaç gündür ama duşa gire çıka toparlandım. ballı ıhlamurda iç, ciğerlerdeki iltihabı en iyi o temizliyomuş.

canım ne güzel 2 günün kalmışşşşş çok heyecanlı Allah sağlıkla bebeişini kucağına almayı nasip etsin hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…