- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ayy bır an oce saglıkla dogursak rahtlasak hem bedene hemkafa olarakk
kizlarrr dogum yaptim)) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam )) suan eldivenlerini emiyo alpimiz
Günaydın herkese ....
bugün misafirimiz var....
günaydın canım hoşgeldinn.. misafir miiiiiiiiGünaydın herkese ....
bugün misafirimiz var....
günaydın canım hoşgeldinn.. misafir miiiiiiii
Allahım dayanma gücü verrrrr...
Son zamanlar iyice tatsızlaştım yaa, yine bitik bi haldeyim, gece wc ye kalktığımda bile oturup ağlayasım geliyo her yerimin ayrı ağrımasından.. yatsam olmuyo kalksam olmuyo ne yapacağımı şaşırdım.. hep halime şükrediyorum ama ruhsuz gibi dolaşmaktan da sıkıldım yaaa
aay bana da haftaya misafir gelecekmiş.ben iş yerinde haftamı doldurup evde yatayım diye bakıyorum ama gelene de gelme diyemedim bir türlü
yaw maşallah ne güzel kibarcık göbekleriniz var benmki nie sivri top gibisanki yalancıktan bişey koymuş gibi
ooo öyleyse çok güzel, halden anlayan insanlar olunca sanada iyi gelir :)hoşbulduk canım...evet canım misafir ama okuldan arkadaşlarım kendileri yapar kendileri yerler...gerçi bir kaç parça hazırladım...
valla bende ağlıcam az kaldı ama sıkıyorum dişimi..bu gece ilk defa dayanamayıp ağladım...Allah'ım gelsin bir an önce şu ağrılarım gitsin dedim..sonra yok ben dayanırım ke kadar kalırsa o kadar iyi dedim...artı birde mide bulantısı başladı bende...
günaydın tatlım hoşgeldin.. Nasılsın ?gunaydınlar herkese...
günaydın cnm.. aminn, Allahım tüm güzel dualarını kabul eylesin inşallah.. Bir durak önceydik ama eylülde döküldük biz, bizim topikte size kalır büyük ihtimal :)Günaydın Ekim anneleriHeyecanınızı dorukta Rabbim hepomizin yardımcısı olsun .siz bizden bir önceki duraksınız kasım annesiyimm işallah bende
Artık eminim hormonlar tavan tüm duygular karışmıştır.Ya sabır hepimize dua ediyorum sağlıkla kavuşalım işallah.
ooo öyleyse çok güzel, halden anlayan insanlar olunca sanada iyi gelir :)
valla bende ağlıcam az kaldı ama sıkıyorum dişimi..( kalmaları çok iyi ama şu ağrı sızı işi mahvediyo. bi de o mide bulantısını ben daha erken yaşamaya başladım kuzu ya.. hele kaburgalarım bi acımaya başladı iki taraftan, sanırsın çok büyük bi darbe aldım bir de psikoloji var elden gitti gidiyo.. dün enerjik uyandım kontrole nasıl giderim diye düşünüyodum halbuki çok güzel geçti.. ama gel gör ki bugün yine sıfırım...
selam cnm hoşgeldin, çookk geçmiş olsunnn.. nane limon kaynat devamlı, ben sabah akşam içmiştim, bi de duş al mutlaka..duş gribi ilerletmiyo. bende olcak gibiydim kaç gündür ama duşa gire çıka toparlandım. ballı ıhlamurda iç, ciğerlerdeki iltihabı en iyi o temizliyomuş.Hepinize ayrı ayrı slmlar kızlar inanın artık dayanamıyorum bide üstüne grip oldum tam vahim vakayım umarım dogum yapmadan atlatırım
Kızlar benim sezeryan tarihim belli oldu cumartesi günü yani 28 eylül.Tabi bu 3 gün içerisinde bir sürpriz olmazsa.Yarın gidip ameliyat öncesi tahlillerimi yaptırıcam,çok heyecanlıyım kızlar napıcam ben.normal doğum olsun isterdim ama kordon var riske girmek istemiyor doktorum ben de öyle korkuyorum.Ama ameliyattan da korkuyorum,ucunda bebişime kavuşmak var ama yine de korkuyorum işte.Belden iğneyle sezeryan daha iyi ama ben panik yaparım diye tedirginim.Allah'ım bana yardım et!bu korkaklıkla nasıl anne olucam ben?:18::18::18:
kizlaaaarrr dogum yaptim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?