Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah analı babalı büyütsn canım ne mutlu evladın yanında allahım bızede nasıp etsn
Ne guzel bir mutluluktur kimbilir! Umarim hepimiz saglikla dogumlarimizi gerceklestiririz...
kizlarrr dogum yaptim)) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam
)) suan eldivenlerini emiyo alpimiz
![]()
günaydın arkadaşlar biz hazırlandık doğuma gidiyoruz 9gibi olucak doğumum ,epidural sezeryan.bana dua edin olur mu?geldiğimde doğum hikayemi paylaşıcam kendinize çok dikkat edin :)
şimdiden hayırlı olsun canım, evladına kavuşuyosun ne güzelgünaydın arkadaşlar biz hazırlandık doğuma gidiyoruz 9gibi olucak doğumum ,epidural sezeryan.bana dua edin olur mu?geldiğimde doğum hikayemi paylaşıcam kendinize çok dikkat edin :)
aayy eldivenlerimi emiyo yerim onu beeennnkizlarrr dogum yaptim)) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam
![]()
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünkizlarrr dogum yaptim)) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam
![]()
hayırlı doğumlar canım Allah yardımcın olsungünaydın arkadaşlar biz hazırlandık doğuma gidiyoruz 9gibi olucak doğumum ,epidural sezeryan.bana dua edin olur mu?geldiğimde doğum hikayemi paylaşıcam kendinize çok dikkat edin :)
günaydın canım valla ben de kalktım acıkmışım atıştırdım geldimgünaydın kızlar
karnım öyle bir açki dünyaları yesem doymam gibi
mutfaktaki herşeyi yiyip geliyorum az sonra![]()
arkdaşlar hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı cevap yazamıyorum...sezeryanla doğum yaptım..hastaneden bugün çıktım..acılarım var ama şükür yine ayaklandım...çok yoğun gelen olduğu için pek dinlenemiyorum..emme sorunumuz var.göğüs ucum kalın ve kısa olduğu için tam kavrayamıyor....iyleşeyim tam yazarım yine...
Eki Görüntüle 813755 Bu da bnm göbişim ve popişimDha net olsun diye aldığımda dar gelen ve hiç giyemediğim ev kıyafetimi giydim
![]()
canım maşallah sanki senin de düşmüş gibi göbişin
hamaratlıktan ziyade felaket maymun iştahlıyım, herşeyi yapayım deniyim istiyorum..bi de sıkılınca, uğraş oluyo işte insana.. evet makinasız olmaz.. ben sana netten indirdiğim fotoları da gönderirim gösterirsin annene
yooo toto gayet sexsü
veee karşınızda benim yalancıktan göbükaranıza gireyim diye yastık koydum
35+5 hafta
Eki Görüntüle 813816
maşallah canım benim ne kadar güzel bi göbiş
arkdaşlar hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı cevap yazamıyorum...sezeryanla doğum yaptım..hastaneden bugün çıktım..acılarım var ama şükür yine ayaklandım...çok yoğun gelen olduğu için pek dinleiyine...
serap cnm sen ayran ıçıyon ya hazır ayranmı nasıl yoksa hazır yogurt alıp oylemı yapıyon yada ne bıleyım ınek yoğurdundanmı
Biri daha kavuştu yavrusuna :)
Az kaldı 3 gun geçer hemen inşallah.
doğmasın ya kuçuk daha valla korkuyorum almamışsa ıgne vurcak dr bana