• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kizlarrr dogum yaptim;))) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam;))) suan eldivenlerini emiyo alpimiz;)

canım gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza inşallah

günaydın arkadaşlar biz hazırlandık doğuma gidiyoruz 9gibi olucak doğumum ,epidural sezeryan.bana dua edin olur mu?geldiğimde doğum hikayemi paylaşıcam kendinize çok dikkat edin :)

belki şu anda odandasın birazdan kapıdan içeri girecekler hadi gidiyoruz diyecekler :52: yarım saate kalmadan da bebeğin kucagında inşallah:16::16:

günaydın arkadaşlar biz hazırlandık doğuma gidiyoruz 9gibi olucak doğumum ,epidural sezeryan.bana dua edin olur mu?geldiğimde doğum hikayemi paylaşıcam kendinize çok dikkat edin :)
şimdiden hayırlı olsun canım, evladına kavuşuyosun ne güzel:16:
kizlarrr dogum yaptim;))) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam;))) suan eldivenlerini emiyo alpimiz;)
aayy eldivenlerimi emiyo yerim onu beeennn:emir_bebek::1: hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. ne kolay olmuş doğumun maşallah:nazar: kaçtane hurma yedin günde?

günaydın kızlar:12:
karnım öyle bir açki dünyaları yesem doymam gibi:56:
mutfaktaki herşeyi yiyip geliyorum az sonra:35:

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
hayırlı doğumlar canım Allah yardımcın olsun

Kızlarrrrrrr günaydınnnnnnnnn :32::32:

Geçmişe şöyle bi baktım, doğum yapanlar olmuşşş, cullucannn zehraa takaseee.. Arada atladıklarımda olabilir hepsini okuyamadım. Allah hepsini analı babalı büyütsün, hayırlı ömürlü olsunlar inşallahhh :nazar::16::16::16:
Bugün doğuma girecek olan arkadaşlarımında Allah yardımcısı olsun inşallah, sağlıcakla ve çabucak kavuşsunsunlar inşallah :16:

arkdaşlar hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı cevap yazamıyorum...sezeryanla doğum yaptım..hastaneden bugün çıktım..acılarım var ama şükür yine ayaklandım...çok yoğun gelen olduğu için pek dinlenemiyorum..emme sorunumuz var.göğüs ucum kalın ve kısa olduğu için tam kavrayamıyor....iyleşeyim tam yazarım yine...

gözün aydın canım darısı başımıza Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişini:nazar::emir_bebek::nazar:

hamaratlıktan ziyade felaket maymun iştahlıyım, herşeyi yapayım deniyim istiyorum.. :1: bi de sıkılınca, uğraş oluyo işte insana.. evet makinasız olmaz.. ben sana netten indirdiğim fotoları da gönderirim gösterirsin annene

yooo toto gayet sexsü:37:

veee karşınızda benim yalancıktan göbük :27: aranıza gireyim diye yastık koydum :33: 35+5 hafta

Eki Görüntüle 813816

maşallah canım ya göbişler süperrrrrrr:nazar:

arkdaşlar hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı cevap yazamıyorum...sezeryanla doğum yaptım..hastaneden bugün çıktım..acılarım var ama şükür yine ayaklandım...çok yoğun gelen olduğu için pek dinleiyine...

gözünaydın cnm, sen ve bebişinin iyi olduğunu bilmek bile bizim için yeterli, tabiki geniş zamanında doğum hikayenşde bekliyoruz. darısı başımıza cnm,

serap cnm sen ayran ıçıyon ya hazır ayranmı nasıl yoksa hazır yogurt alıp oylemı yapıyon yada ne bıleyım ınek yoğurdundanmı

canım ben ev yoğurdundan yapıyorum..yoğurdu evde mayalıyorum...ben maraşta olduğum için bulabilirsem keçi sütünden yoksa inek sütünden oluyo yoğurt...

Back