• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:72:
hayırlısı olsun tatlım,sağ salim kucağına al da kısmetse...
karnın çok gergin oluyormuş diye duydum bir de... ya bir duş alıp durumdan bizi haberdar etsene. duş alınca artması lazım sancılarının.
En iyisi duş alayım bir saattir geçmedi
Acaba geliyormu kuzucuğum sanki kızım karnımdan
Fırlayacak gibi karnım ağrıyor

sanırım zulluuuuuuuuu hastaneye gitti :52:
bekledim de gelmedin :2: doğurmadan gelme :9::9:

Duş aldım çanta mı hazırladım bakalım sancılar çoğalacak mı
CNm şu an hala devam ediyor sancılar inşallah yalancı sancı değildir:5:
Hastahane çok yakın CNm 5 dakikalık yol

Duş aldım çanta mı hazırladım bakalım sancılar çoğalacak mı
CNm şu an hala devam ediyor sancılar inşallah yalancı sancı değildir:5:
Hastahane çok yakın CNm 5 dakikalık yol

ay ay :16: az kaldı bebişine kavuşmana. yalancı sancı bu kadar uzun sürer mi ya?
nasıl bir sancı peki? adet ağrısı gibi?

bu arada benimki normalde pek hareetli değildir. bu saatte heyecan yaptı taklalar atıyo :emir_bebek:

ay ay :16: az kaldı bebişine kavuşmana. yalancı sancı bu kadar uzun sürer mi ya?
nasıl bir sancı peki? adet ağrısı gibi?

bu arada benimki normalde pek hareetli değildir. bu saatte heyecan yaptı taklalar atıyo :emir_bebek:

Şu anda karnıma ve belime bıçak saplanıyor
Gibi uykumda var
Kız seninki de gelmeye kalkmasın:1:

Şu anda karnıma ve belime bıçak saplanıyor
Gibi uykumda var
Kız seninki de gelmeye kalkmasın:1:

ben ondan soruyorum hangi hastane diye... yan odadakine soracağım gidince sen zulluuuuuuuuu musun diye :1::1:
şaka bir yana benim sancım yok ya, rahatı yerinde... bana kalsa gelişimini tamamladıysa eğer bugün gelsin... benim de sabım tükendi artık. bakalım nasip kısmet.
uykun geldiyse uyumaya çalış istersen.

ben ondan soruyorum hangi hastane diye... yan odadakine soracağım gidince sen zulluuuuuuuuu musun diye :1::1:
şaka bir yana benim sancım yok ya, rahatı yerinde... bana kalsa gelişimini tamamladıysa eğer bugün gelsin... benim de sabım tükendi artık. bakalım nasip kısmet.
uykun geldiyse uyumaya çalış istersen.

Kartal umut hastahanesine gideceğim CNm
Sen neredesin bu arada

İyi iyi ben 3 gündür sancı çekiyorum
Bugünkü daha uzun oldu kız bugün
Dogurmasaam doğurana kadar uyuyacağım :1::1::1:

Kartal umut hastahanesine gideceğim CNm
Sen neredesin bu arada

İyi iyi ben 3 gündür sancı çekiyorum
Bugünkü daha uzun oldu kız bugün
Dogurmasaam doğurana kadar uyuyacağım :1::1::1:

ben atasehirdeyim :)
seninki hakikaten gelmeye niyetli kız... bence yat biraz dinlen, enerji toplaman lazım.
dualarım seninle... iyi geceleeer (sabahlar da denebilir)
bizi habersiz bırakmaa

ben atasehirdeyim :)
seninki hakikaten gelmeye niyetli kız... bence yat biraz dinlen, enerji toplaman lazım.
dualarım seninle... iyi geceleeer (sabahlar da denebilir)
bizi habersiz bırakmaa

Sağol CNm doğurmassam zaten burada olurum
Allah hepimizin gönlüne göre versin:17::38:
Görüşürüz :3:

günaydın arkadaşlar biz hazırlandık doğuma gidiyoruz 9gibi olucak doğumum ,epidural sezeryan.bana dua edin olur mu?geldiğimde doğum hikayemi paylaşıcam kendinize çok dikkat edin :)

kizlarrr dogum yaptim;))) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam;))) suan eldivenlerini emiyo alpimiz;)

günaydın arkadaşlar biz hazırlandık doğuma gidiyoruz 9gibi olucak doğumum ,epidural sezeryan.bana dua edin olur mu?geldiğimde doğum hikayemi paylaşıcam kendinize çok dikkat edin :)

allah yardımcın olsun canım ne guzel bebiişine kavusuyn hayırlı haberlerını beklıyoruz dualarımz senınle listeye sede eklenıcen bugun insaallh

kizlarrr dogum yaptim;))) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam;))) suan eldivenlerini emiyo alpimiz;)

allah analı babalı büyütsn canım ne mutlu evladın yanında allahım bızede nasıp etsn

Back