Biraz daha azaldı çok sukur. De dan da guzel haberler aldım. Artık sancı bekliyiruz :)geçmiş olsun canım inşallah öksürüğün de kesilir gece yeterince sıkıntılı geçiyordur zaten birde öksürüğü düşünemiyorum.. inşallah güzel şeyler duyarsın dr.undan :)
kızlar geçen gün sancım 100 çıkmış..dr dozu yüksek aslında ama sık olmadığı için sıkıntı yok dedi cuma kontrolum var
dün sırtıma nefesimi kescek agrı vurdu ama sonra geçti makatımda ara ara zonklama oluyo
eşimin haftaya cuma doğumgünü o gün gelsin deyip duruyo
hakkımızda hayırlsı olsun canım sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza..şu an öyle karışığım ki bir çok hissi aynı anda yaşıyorum:))) ben istanbulda yaşıuorum canım ya sen?
Bende sımdılık adet sancısına benzer bır durum yok canım ama yavastan baslar heralde bebişlerın yaklaştıgına işaret. ALLAH yardımcımız olsun inşallah
Bende istanbulda yaşıyorum cnm
Allah gönlüne göre versin CNm benim
Acaba çok şiddetli hissettin mi sancıları:26:
Biraz daha azaldı çok sukur. De dan da guzel haberler aldım. Artık sancı bekliyiruz :)
Erkenden sancılar basladi galiba. Bakarsın haftaya gelir :)
Benim daha hic çıkmadı sancı.
ıst aadını duyunca bıle ırkılıyorum bılmem neden
Bende istanbulda yaşıyorum cnm[/QUOTE:Ç
:)))doğumumuz kendiliğinden olursa zulllluuu inş İstanbul trafiğine denk gelmezzz dua edelimm:))))
ıst aadını duyunca bıle ırkılıyorum bılmem neden
Bende istanbulda yaşıyorum cnm[/QUOTE:Ç
:)))doğumumuz kendiliğinden olursa zulllluuu inş İstanbul trafiğine denk gelmezzz dua edelimm:))))
Hastane bana çok yakın CNm
Yürüyerek gitcem ben otobüsleri sevmiyorum
Habire hoplatıyorlar
Kızlar benim böbrekler ağrıyor acaba
Bu durumu yaşayan var mı:18:
Kızlar merhaba benim yalancı doğum sancılarım bu ara çok fazla olmaya başladı..bazen adet oluckmışım gibi karnım ağrıyor birde kızım çok hareketli karnımı geriyor kasılıyor aşağıya yani afedersiniz vajinaya doğru baskı yapıor ve ağrım oluyor gün içerisinde bunu 2- 3 kez yaşıyorum ..size de oluyormu ???? cuma günü kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek..gün yaklaştıkça heyecanda artıyor allah yardımcımız olsun inşallah kızlar ya dua edelim bol hepimiz bir avazda doğuralım inşallah:)))
amin canım benim inşallah..birde kızlarr doğumun yaklaşmasına yakın bağırsaklarda yumuşama olurmuş ishal durumu olurmuş bende son 3 günden beri oluyor :)))bilmiyorum ama sanki doğuma çok yaklaşmışım gibi hissediyorum heyecan gittikce artıyor çok garip ama hiç korkumuyorum:)))
ben her zamAn cam açık yatıyorumcnm havanın sogumasındanda olabılır gece uzerı acık yattıysan
canım aynen yazdıklarını bu hafta boyunca yaşadım hala da yaşıyorum tesadüfe bak benım de doktor kontrolum cuma günü cok merak ediyorum ben de sana mutlaka yazacağım senın haftan benden önde ama sıkıntılarımız aynı bakalım hayırlısı diyorum kı ben bu kız erken gelecek
ben her zamAn cam açık yatıyorum
benimde cuma günü kontrolum var
o zaman cuma hemennnnn gelsinnnn de bıdıklarımızı görelimmmmm
biz de doktorumuzdan geldikkk..o kadar korktum çatı muayenesinden hiç lafı bile geçmedi nst de sancı çıkmayıncaa..bebişimiz de 3700 gr olmuşş..şimdilik bekliyoruz bakalımm, haftaya salı 40. haftamız olacak o zman gideceğizz, hayırlıısı bakalımm..
cati muayenesi yapmadı mı
benim bildiğim kadarıyla
acilman var mi diye bakması
lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?