2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ultrasonda bellı oluyosa neden alttan bakıyorlarki

onu doktora sormak gerek.benim sezaryen olacağı için alttan bakmadı bakmazda ama benim altta acıma vardı onu söledim açılma başlamışmıdır dedim hayır açılman yok baktım dedi acımada normalmiş korkulacak bişey değil dedi

cati muayenesi yapmadı mı
benim bildiğim kadarıyla
acilman var mi diye bakması
lazım

sancı olmadığı için açılma da olmuyo galiba, bilmiyorum işte, bakmadıı..bazı doktorlar doğum başlayana kadar bakmıyormuş zaten, çünkü asıl o zaman belli oluyor çatının dar olup olmadığı ya da açıldığı açılmadığıı..

:16:kıslar şehzademe kaftan dikdik.. nasıl olmuş?
mevlütte giydircem, farklı bişey olsun istedim klasik bebek mevlüt takımı yerine.. şapkası yapılcak bide..
onu da kavuk gibi yapmayı düşünüyorum, hatta bi zümrüt taşı gibi bişey de kıyabilirim ortasına, şirin olur, tam osmanlı kıyafeti..:16::21: $image.jpg

kızlar pazartesi günü doktoruma acaba açılma başlamışmıdır dedim açılman yok baktım dedi.ultrasondan belli oluyormuş yahu
Cnm benim saglikci arkadaşım var
arada telden gorusuyoruz bana
alttan bakması gerektiğini söyledi
çünkü alttan belli oluyor usg de belli oluyor
mu bilmiyorum
sancı olmadığı için açılma da olmuyo galiba, bilmiyorum işte, bakmadıı..bazı doktorlar doğum başlayana kadar bakmıyormuş zaten, çünkü asıl o zaman belli oluyor çatının dar olup olmadığı ya da açıldığı açılmadığıı..
anladım Cnm:1:

:16:kıslar şehzademe kaftan dikdik.. nasıl olmuş?
mevlütte giydircem, farklı bişey olsun istedim klasik bebek mevlüt takımı yerine.. şapkası yapılcak bide..
onu da kavuk gibi yapmayı düşünüyorum, hatta bi zümrüt taşı gibi bişey de kıyabilirim ortasına, şirin olur, tam osmanlı kıyafeti..:16::21:Eki Görüntüle 813505

çok güzel Cnm iyi dusunmussun şehzade:emir_bebek: için:1:

Cnm benim saglikci arkadaşım var
arada telden gorusuyoruz bana
alttan bakması gerektiğini söyledi
çünkü alttan belli oluyor usg de belli oluyor
mu bilmiyorum

anladım Cnm:1:

canım doktorun söylediğini söyledim ben.benim alttan kontrolüm yok normal doğum olmayacağı için.

tünaydın kızlar :80::80:
hastaneden geldim çok şükür oğluşum 3 kilo olmuş:nazar: annesini üzmedi minnakım bir haftada 600 gr almış geçen hafta çok üzülmüştüm az almıştı die rahatladım neyseki
:21:

maşşalah oğluşuna cnm benim

kızlar yarında beım kontrolum var bakalım benım ogluş kılo almışmı

ay hadi bakalım inşallah almıştır kilo pekmezler işe yaramıştır

mmrb kızlar daha yeni girebildim ütü temizlik bugün yoğundum ....biraz yormuşum kendimi galibaa yazyağmuru doktora gidecekti bugün ne oldu acaba

mmrb kýzlar daha yeni girebildim ütü temizlik bugün yoðundum ....biraz yormuþum kendimi galibaa yazyaðmuru doktora gidecekti bugün ne oldu acaba

hosgeldin Cnm benimde ütü temizlik var ama bende
yapacak cesaret yok bugün yine sancim var yalancý
sancý mý yoksa gerçek sancimi bilmiyorum ýçimden
bir ses hazirlikli ol diyor çünkü aðrýlar uzaninca geçmiyor:1::52:

Son düzenleme:
Selam kızlarrr, gelir gelmez size yazayım dedim.. Kociş evde olunca pek giremiyorum, haber veriyim diye girdim hemencik =)
Kontrolümüz çok güzel geçti..
Bebişim 2.540 gr olmuş, gelişimi çok güzel dedi. ölçümleri de normal çıktı şükür..
Dünkü belirli aralıklarla yaşadığım sancılarımı söyledim, önce usg de muayene etti, açıklık yok dedi. sonra idrar tahlili istedi enfeksiyona bağlı olup olmadığını anlamak için, o da temiz çıktı. Nst ye girdim ve hafiften sancıların başlamış, düzenli aralıklarla geliyo dedi :66: sancılarımın başlamış olmasına çok sevindim yaa :1:
Artık doğsa bile sorun olmaz, durdurmaya gerek yok ama dinlenebildiğin kadar dinlen yinede dedi. 10 gün kadar dursa daha iyi olur ama şimdide olsa problem yok gelebilir dedi :)

hosgeldin Cnm benimde ütü temizlik var ama bende
yapacak cesaret yok bugün yine sancim var yalancı
sancı mı yoksa gerçek sancimi bilmiyorum ıçimden
bir ses hazirlikli ol diyor çünkü ağrılar uzaninca geçmiyor:1::52:
zullum bencede hazırlıklı ol, ben dünkü durumumu anlattım nst ye aldı bugün dr, dünkü halimden eser olmamasına rağmen bugün bile hafif sancılarım başlamış :1:

Selam kızlarrr, gelir gelmez size yazayım dedim.. Kociş evde olunca pek giremiyorum, haber veriyim diye girdim hemencik =)
Kontrolümüz çok güzel geçti..
Bebişim 2.540 gr olmuş, gelişimi çok güzel dedi. ölçümleri de normal çıktı şükür..
Dünkü belirli aralıklarla yaşadığım sancılarımı söyledim, önce usg de muayene etti, açıklık yok dedi. sonra idrar tahlili istedi enfeksiyona bağlı olup olmadığını anlamak için, o da temiz çıktı. Nst ye girdim ve hafiften sancıların başlamış, düzenli aralıklarla geliyo dedi :66: sancılarımın başlamış olmasına çok sevindim yaa :1:
Artık doğsa bile sorun olmaz, durdurmaya gerek yok ama dinlenebildiğin kadar dinlen yinede dedi. 10 gün kadar dursa daha iyi olur ama şimdide olsa problem yok gelebilir dedi :)

hosgeldin Cnm masallah bebise:nazar::nazar::nazar:
kız senle aynı şeyleri yasiyoz yoksa benimde mı sancılar
başladı bugünkü sancılar da farklı bak heyecanlandım
simcik :52::52::16:

haklısın Cnm sen sezaryen olcan dimi
hiç normal dogumu dusunmedin mı Cnm:26:

düşünmez olurmuyum düşündükçe vazgeçtim normal doğumdan:1::1: şaka bir yana doktorum senin tüp bebek dedi.tüp bebekte sezaryenden yana oluyormuş tercihleri canım bende de biraz daha ağır bastı sezaryen:emir_bebek:

Back