2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hosgeldin Cnm benimde ütü temizlik var ama bende
yapacak cesaret yok bugün yine sancim var yalancý
sancý mý yoksa gerçek sancimi bilmiyorum ýçimden
bir ses hazirlikli ol diyor çünkü aðrýlar uzaninca geçmiyor:1::52:

ay eşimde şimdi bir fırçaladı telde sen işmi yapıyosun daha diye ....yat yat vakitte geçmio kızlar naapalım yani dikkat et zuluucumm sen gelebilir bebişimiz

Selam kızlarrr, gelir gelmez size yazayım dedim.. Kociş evde olunca pek giremiyorum, haber veriyim diye girdim hemencik =)
Kontrolümüz çok güzel geçti..
Bebişim 2.540 gr olmuş, gelişimi çok güzel dedi. ölçümleri de normal çıktı şükür..
Dünkü belirli aralıklarla yaşadığım sancılarımı söyledim, önce usg de muayene etti, açıklık yok dedi. sonra idrar tahlili istedi enfeksiyona bağlı olup olmadığını anlamak için, o da temiz çıktı. Nst ye girdim ve hafiften sancıların başlamış, düzenli aralıklarla geliyo dedi :66: sancılarımın başlamış olmasına çok sevindim yaa :1:
Artık doğsa bile sorun olmaz, durdurmaya gerek yok ama dinlenebildiğin kadar dinlen yinede dedi. 10 gün kadar dursa daha iyi olur ama şimdide olsa problem yok gelebilir dedi :)

maşşalhhh cnm bende seni merak etmiştim naaptın diye ohh iyiolmuş gece benimde kasıklarım çok ağrıdı sancımıydı bilemedim bendede sancı çıkabilir haftaya gidecem bakalım

zullum bencede hazırlıklı ol, ben dünkü durumumu anlattım nst ye aldı bugün dr, dünkü halimden eser olmamasına rağmen bugün bile hafif sancılarım başlamış :1:

aman daha çanta kontrolü yapmadim ben:1:
bi koşu hazirlayayim :9:zaten 20 -40 larda sancı vardı
demekki arttı:15:dua et Cnm artık doğurmak istiyom ben:17:

Selam kızlarrr, gelir gelmez size yazayım dedim.. Kociş evde olunca pek giremiyorum, haber veriyim diye girdim hemencik =)
Bebişim 2.540 gr olmuş, gelişimi çok güzel dedi. ölçümleri de normal çıktı şükür..
Dünkü belirli aralıklarla yaşadığım sancılarımı söyledim, önce usg de muayene etti, açıklık yok dedi. sonra idrar tahlili istedi enfeksiyona bağlı olup olmadığını anlamak için, o da temiz çıktı. Nst ye girdim ve hafiften sancıların başlamış, düzenli aralıklarla geliyo dedi :66: sancılarımın başlamış olmasına çok sevindim yaa :1:
Artık doğsa bile sorun olmaz, durdurmaya gerek yok ama dinlenebildiğin kadar dinlen yinede dedi. 10 gün kadar dursa daha iyi olur ama şimdide olsa problem yok gelebilir dedi :)

orda ben olsam eşim hemen alın derdi doktora:1: doktor 21 ekime verdi nerdeyse ağlaycak niye 14 ekime gün vermemiş diye.tutturdu artık olsun sevelim alsın doktor olmuştur o diyoo:1::1:gelişmiştir diyecek artık büyümüştür diecek olmuştur o diyo bi alem benim kocam yaa

sen de yeni mi başladı bu sorunlar ben yaklaşık 2 aydır böyleyim :14::14:
çok normal yani telaş yapma:31:

maşallah yavruna:nazar::nazar::nazar:

canım 1 hafta önce komşum doğum yaptı 38. haftada mecburen suni sancıyla normal doğum yaptı çünkü senin gibi suyu azalmıştı o yüzden normal doğuma engel değil suyun azalması
sağol canımmm..
maşşalah oğluşuna cnm benim

ay hadi bakalım inşallah almıştır kilo pekmezler işe yaramıştır
teşekkürler tatlımm...
maşallah kuzu minnakına :nazar:

hosgeldin Cnm masallah bebise:nazar::nazar::nazar:
kız senle aynı şeyleri yasiyoz yoksa benimde mı sancılar
başladı bugünkü sancılar da farklı bak heyecanlandım
simcik :52::52::16:
sağol canımmmm.. valla olabilir de, çünkü bana ağrıların var, düzenlide görünüyo dedi :1: işin tuhaf yanı dünkü halimden eser yoktu ona rağmen sancı görünmüş :1:
maşşalhhh cnm bende seni merak etmiştim naaptın diye ohh iyiolmuş gece benimde kasıklarım çok ağrıdı sancımıydı bilemedim bendede sancı çıkabilir haftaya gidecem bakalım
sağolasın cnmcımmm..benim yaşadığım şey adet sancısına benzer bi durumdu, karnın kasılır gibi ağrıyo gibi tuhaf bişi oluyo ya aynen öyleydi.. senin içinde hayırlısı olsn inşallah =)
aman daha çanta kontrolü yapmadim ben:1:
bi koşu hazirlayayim :9:zaten 20 -40 larda sancı vardı
demekki arttı:15:dua et Cnm artık doğurmak istiyom ben:17:
hayırlısıyla gelsin bebişin inşallah =)
orda ben olsam eşim hemen alın derdi doktora:1: doktor 21 ekime verdi nerdeyse ağlaycak niye 14 ekime gün vermemiş diye.tutturdu artık olsun sevelim alsın doktor olmuştur o diyoo:1::1:gelişmiştir diyecek artık büyümüştür diecek olmuştur o diyo bi alem benim kocam yaa
ay allahım yaaa :1::1::1::1:

düşünmez olurmuyum düşündükçe vazgeçtim normal doğumdan:1::1: şaka bir yana doktorum senin tüp bebek dedi.tüp bebekte sezaryenden yana oluyormuş tercihleri canım bende de biraz daha ağır bastı sezaryen:emir_bebek:
sen içinin rahat ettiği gibi yap Cnm
bebisin sağlıklı olsundu gerisi önemli değil:34:
ay eşimde şimdi bir fırçaladı telde sen işmi yapıyosun daha diye ....yat yat vakitte geçmio kızlar naapalım yani dikkat et zuluucumm sen gelebilir bebişimiz

kız benim esimde yapma diyo ama bende yapiyom
kizima birşey yapicin diyo şimdiden pabucum dama atıldı:5:

oyy maşallah bebeişine ayy cuma da benim kontrolum var bakalım en son 33+2 de 2200 dü kızım bakalım nekadar oldu sancım açılmam varmı normal doğuma uygun muyumm ayyyyyy cok heyecanlandım ya gel cuma gel gel gel:52::52::52:

:1::1: meyve ya sanki olgunlaşmış gibi :1:
benim eşim de çok sabırsızlanıyo olsa da sevsek artık diyo
:55:

sağol canımmmm.. valla olabilir de, çünkü bana ağrıların var, düzenlide görünüyo dedi :1: işin tuhaf yanı dünkü halimden eser yoktu ona rağmen sancı görünmüş :1:

sağolasın cnmcımmm..benim yaşadığım şey adet sancısına benzer bi durumdu, karnın kasılır gibi ağrıyo gibi tuhaf bişi oluyo ya aynen öyleydi.. senin içinde hayırlısı olsn inşallah =)

hayırlısıyla gelsin bebişin inşallah =)

ay allahım yaaa :1::1::1::1:

:1::1: çok meraklı çook düngece şimdi olsa yatırcam kızımı koluma uyucaz beraber diyor.2 metre boyunda 115 kilo ağırlığında iri bir adamın yanına babasıda olsa yatırmam gece el kadar bebeği ondan haberi yok o daha yeni doğmuş bebeğe sarılıp uyucak bide emzirme yeteneği olsa olur arada ben dinlenirim ama:1::37:

oyy maşallah bebeişine ayy cuma da benim kontrolum var bakalım en son 33+2 de 2200 dü kızım bakalım nekadar oldu sancım açılmam varmı normal doğuma uygun muyumm ayyyyyy cok heyecanlandım ya gel cuma gel gel gel:52::52::52:
sağol canımm :) bende güya cuma ya da yarın gidicektim ama dünkü sancılar akşama kadar devam edince randevuyu bugüne aldım mecburen. iyiki de almısım, sancılarımın basladığını öğrendim mutlu oldum :1: çatı muayenesi yapmadı doktorum, usg de baktı açılma yok dedi. ama sancıları, akıntıyı ve kanama olup olmadığını takip et, bişey olursa gel dedi :) senin içinde hayırlısı olsun güzel haberlerle gel inşallah :)

:1::1: meyve ya sanki olgunlaşmış gibi :1:
benim eşim de çok sabırsızlanıyo olsa da sevsek artık diyo
:55:

evet olmuştur o diyor alcak kızımı artık:emir_bebek: çook hayalleri var doğunca yatırcak koluna beraber uyucaklar:1: ahh kocam ahh ne masum hayaller kuruyor ama daha çok var kolunda yatıp uyuyacağı zamanaa:emir_bebek::nazar: çok seviyo çook şimdiden en kıymetlisi

sen içinin rahat ettiği gibi yap Cnm
bebisin sağlıklı olsundu gerisi önemli değil:34:

kız benim esimde yapma diyo ama bende yapiyom
kizima birşey yapicin diyo şimdiden pabucum dama atıldı:5:

evet canım tek isteğim düşüncem sağlıcakla dünyaya gelmesi...benimde eşim bana iş yaptırmıyor kızıma bişey olursa gözüme gözükme kaç buralardan diyor açık açık..zorla besliyor dün gece yemicem diyorum ben kızıma veriyorum sana değil yicen diyor:37: tek düşüncesi kızı.aslında kızmıyorum hoşumada gidiyor:1:

:1::1: çok meraklı çook düngece şimdi olsa yatırcam kızımı koluma uyucaz beraber diyor.2 metre boyunda 115 kilo ağırlığında iri bir adamın yanına babasıda olsa yatırmam gece el kadar bebeği ondan haberi yok o daha yeni doğmuş bebeğe sarılıp uyucak bide emzirme yeteneği olsa olur arada ben dinlenirim ama:1::37:
ahaha keşke emzirebilseler :1: ikisini yan yana düşünsen yeter bence, fazlası zarar :1: erkeklerin bebeklerle yatış pozisyonları vardı bi karikatürde bulabilirsem paylaşim dur :1:

ben kaçar kızlar hepinizden dua bekliyorum
artık dogurayim çok zorlaniyorum çünkü
vertigo ve boyun düşmesi yüzünden basım
dönüyor kalabalığa çıkamıyorum bu nedenle
de bütün gün evdeyim sıkılıyorum kızım
sağlıklı bir şekilde gelir inşallah...ama gelmessede
kızımın canı sağolsun beklemekten başka çare:32:m yok

görüşürüz:3::16:

evet olmuştur o diyor alcak kızımı artık:emir_bebek: çook hayalleri var doğunca yatırcak koluna beraber uyucaklar:1: ahh kocam ahh ne masum hayaller kuruyor ama daha çok var kolunda yatıp uyuyacağı zamanaa:emir_bebek::nazar: çok seviyo çook şimdiden en kıymetlisi
Allah şimdiden analı babalı büyütsün canım inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza:16:

Uyuduk uyuduk uyandık geldik...:12::12:
hoşgeldiniz kuzucuklarr :)
ben kaçar kızlar hepinizden dua bekliyorum
artık dogurayim çok zorlaniyorum çünkü
vertigo ve boyun düşmesi yüzünden basım
dönüyor kalabalığa çıkamıyorum bu nedenle
de bütün gün evdeyim sıkılıyorum kızım
sağlıklı bir şekilde gelir inşallah...ama gelmessede
kızımın canı sağolsun beklemekten başka çare:32:m yok

görüşürüz:3::16:
güle güle cnm, hayırlısıyla iste hep :) Allah en doğru zamanda gönderir, içini ferah tut emi :)

Back