hosgeldin Cnm benimde ütü temizlik var ama bende
yapacak cesaret yok bugün yine sancim var yalancý
sancý mý yoksa gerçek sancimi bilmiyorum ýçimden
bir ses hazirlikli ol diyor çünkü aðrýlar uzaninca geçmiyor![]()
ay eşimde şimdi bir fırçaladı telde sen işmi yapıyosun daha diye ....yat yat vakitte geçmio kızlar naapalım yani dikkat et zuluucumm sen gelebilir bebişimiz
Selam kızlarrr, gelir gelmez size yazayım dedim.. Kociş evde olunca pek giremiyorum, haber veriyim diye girdim hemencik =)
Kontrolümüz çok güzel geçti..
Bebişim 2.540 gr olmuş, gelişimi çok güzel dedi. ölçümleri de normal çıktı şükür..
Dünkü belirli aralıklarla yaşadığım sancılarımı söyledim, önce usg de muayene etti, açıklık yok dedi. sonra idrar tahlili istedi enfeksiyona bağlı olup olmadığını anlamak için, o da temiz çıktı. Nst ye girdim ve hafiften sancıların başlamış, düzenli aralıklarla geliyo dedisancılarımın başlamış olmasına çok sevindim yaa
Artık doğsa bile sorun olmaz, durdurmaya gerek yok ama dinlenebildiğin kadar dinlen yinede dedi. 10 gün kadar dursa daha iyi olur ama şimdide olsa problem yok gelebilir dedi :)
maşşalhhh cnm bende seni merak etmiştim naaptın diye ohh iyiolmuş gece benimde kasıklarım çok ağrıdı sancımıydı bilemedim bendede sancı çıkabilir haftaya gidecem bakalım