2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Gunaydin kizlar bugun sabah adet agrilarim gibi agrilar vardi ama gecti belim agriyo muthis sekilde :37: Tetikteyim bi isaret bekliyorum oglandan :9:

Ay ne guzel artik sona yaklastik insallah sag saglim aliriz kucaklarimiza Allah bir nefeste kurtarsin bizleri:16::16:

Slm anneler nasılsınız
Bizde yeni kahvaltı ediyoz ama benim
Mide fena bulanıyor kesin üşüttüm ben
Karnımda ağrıyor
1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan

normalde 17 ama..en son doktorda 18 çıktım ama bence şişlikti..bi haftada 1 bucuk almış olmam zor bir de ellerim ayaklarımda şişlikler oluyor gün sonuna doğru..:26:
Fazla kilo almamişsın CNm ben bu gidişle 60 görürüm:60::emir_bebek::60::60:
Eki Görüntüle 813101
Kıxıma ördüğüm yelelek daha süslüycem kudaleyle:))))
Maşallah çok güzel olmuş ellerine sağlık cnm

ben heyecanda ölucem kızlar haftaya yarın douum çok az kaldı karnma agrılar gırıyo ben nıye boyleyımkı epidural olucm bırde uyanık olucam amelıyt anında gumbur gumbur kalp atıyo hem :1:hem olsun artk dıyorum hem az daha zamn olsaydı dıyorum sacmalıyorum
yanı kızlar:20::20:

Slm anneler nasılsınız
Bizde yeni kahvaltı ediyoz ama benim
Mide fena bulanıyor kesin üşüttüm ben
Karnımda ağrıyor
1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan

Fazla kilo almamişsın CNm ben bu gidişle 60 görürüm:60::emir_bebek::60::60:

Maşallah çok güzel olmuş ellerine sağlık cnm

Anaaaaammmm kizz 22 mi olmusuzz :53::53::53: ekim bebeiklerinin ismini degistirelim eylul bebekleri yapalim bence :9::9:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben heyecanda ölucem kızlar haftaya yarın douum çok az kaldı karnma agrılar gırıyo ben nıye boyleyımkı epidural olucm bırde uyanık olucam amelıyt anında gumbur gumbur kalp atıyo hem :1:hem olsun artk dıyorum hem az daha zamn olsaydı dıyorum sacmalıyorum
Benim daha 20 gunüm var ama bendede heyecan dorukta:(ama yakın zamanda yaşayanlar dogum cok rahat ama sonrası zor diyorlar...umarım cok rahat geçer ...

Gunaydin kizlar bugun sabah adet agrilarim gibi agrilar vardi ama gecti belim agriyo muthis sekilde :37: Tetikteyim bi isaret bekliyorum oglandan :9:

Ay ne guzel artik sona yaklastik insallah sag saglim aliriz kucaklarimiza Allah bir nefeste kurtarsin bizleri:16::16:

amın canımmmmmmmmmmmmm inş evet o agrılar bende de var

heyecan cok normal canim insallah Elifini sag saglim kucagina alirsin sonrada bizlere hikayeni paylasirsin :16: Bende cook heyecanliyimmm :52::52:

canim ben de ydisindayim. 12 ve 20 den sonra ultrason yok. Ebe bakiyor zaten, o da tansiyon, gobek olcumu. Ne NST ne baska bir sey. Allaha emanetiz insallah..[/QUOTE]

canım sen hangi ülkedesin,ben çok stres oldum,bi de benim mezurayla karın ölçülerim her gidişimde birer hf geriden gidiyor,en son 4 hf geri dedi,buna rağmen ultrasona sokmadılar,bebeğime de 37. haftada tahminen 2 kg dedi,yani bebek te küçük ama bu normal dedi,ben de sağlıkçıyım,2 hf geriden normal kabul edilebilir ama 4 ne demek yaaa...o yüzden doğsun istiyorum,bugün kontrolüm var,bakalım ne diyecek,çok bunaldım...

canim ben de ydisindayim. 12 ve 20 den sonra ultrason yok. Ebe bakiyor zaten, o da tansiyon, gobek olcumu. Ne NST ne baska bir sey. Allaha emanetiz insallah..

canım sen hangi ülkedesin,ben çok stres oldum,bi de benim mezurayla karın ölçülerim her gidişimde birer hf geriden gidiyor,en son 4 hf geri dedi,buna rağmen ultrasona sokmadılar,bebeğime de 37. haftada tahminen 2 kg dedi,yani bebek te küçük ama bu normal dedi,ben de sağlıkçıyım,2 hf geriden normal kabul edilebilir ama 4 ne demek yaaa...o yüzden doğsun istiyorum,bugün kontrolüm var,bakalım ne diyecek,çok bunaldım...[/QUOTE]

selam canim banada en son gittigimde usg yapmadi bende sasirdim biraz :53: sadece acikliga fln bakti bide nts. Sen icini ferah tut insallah az kaldi zaten :emir_bebek:

selam anneler... salatalık ödemi attırıyormuş bilginiz olsun.. şişlik olduğunda salatalık yiyin faydası oluyr...

canım sen hangi ülkedesin,ben çok stres oldum,bi de benim mezurayla karın ölçülerim her gidişimde birer hf geriden gidiyor,en son 4 hf geri dedi,buna rağmen ultrasona sokmadılar,bebeğime de 37. haftada tahminen 2 kg dedi,yani bebek te küçük ama bu normal dedi,ben de sağlıkçıyım,2 hf geriden normal kabul edilebilir ama 4 ne demek yaaa...o yüzden doğsun istiyorum,bugün kontrolüm var,bakalım ne diyecek,çok bunaldım...

selam canim banada en son gittigimde usg yapmadi bende sasirdim biraz :53: sadece acikliga fln bakti bide nts. Sen icini ferah tut insallah az kaldi zaten :emir_bebek:[/QUOTE]

canım senin yazılarını takip ediyorum,sana en azından nst ve açıklık bakılıyor,benim onlar da yok,hergün bebeğin hareketlerini saymaktan paranoyak oldum,hayırlısını dileyip bol dua ediyorum artık..tabiki bi bildikleri vardır ama,bizim de şu anki hormonlarla ve duygu durmumuzu düşünerek soru işaretlerimizi kaygımızı gidermeleri gerekir...anne baba adayı olarak bi heves bebeği görmeye gidiyoruz,yok yok...hani tüm hevesimizi kursağımızda bıraktılar resmen,üstüne bu saçma ölçümler olunca...ay çok dolmuşum ben de yazdıkça yazdım...hayırlısıyla bi doğsaydı...

kızlar a101 de yeni doğan prima 60 lı bez 16 tl idi bilginiz varmı bilmiyorum geçen haftaydıı.. ama hala var sanırım bi bakın isterseniz

Ben zaten bir haftayı geciktir hastayim. Anrtibiyotik bile aldım. Sadece geceleri öksurmem kaldı. Bakalım yarım Dr da ne çıkacak.

geçmiş olsun canım inşallah öksürüğün de kesilir gece yeterince sıkıntılı geçiyordur zaten birde öksürüğü düşünemiyorum.. inşallah güzel şeyler duyarsın dr.undan :)

selam canim banada en son gittigimde usg yapmadi bende sasirdim biraz :53: sadece acikliga fln bakti bide nts. Sen icini ferah tut insallah az kaldi zaten :emir_bebek:

canım senin yazılarını takip ediyorum,sana en azından nst ve açıklık bakılıyor,benim onlar da yok,hergün bebeğin hareketlerini saymaktan paranoyak oldum,hayırlısını dileyip bol dua ediyorum artık..tabiki bi bildikleri vardır ama,bizim de şu anki hormonlarla ve duygu durmumuzu düşünerek soru işaretlerimizi kaygımızı gidermeleri gerekir...anne baba adayı olarak bi heves bebeği görmeye gidiyoruz,yok yok...hani tüm hevesimizi kursağımızda bıraktılar resmen,üstüne bu saçma ölçümler olunca...ay çok dolmuşum ben de yazdıkça yazdım...hayırlısıyla bi doğsaydı...[/QUOTE]

canim seni gercekten cok iyi anliyorum ama oradaki kanun yada sistem oyleysede yapacak bisey yok mecbur bazi seylere boyun egiyoruz sabret biticek hersey yoluna giricek :16::16:

aaa cidden mi ben bu aralar çok yiyorumm ve kilom düştü sanki

canım şeyda çoşkunun yazısında okumuştum şu ünlülerin zayıflama hocası varya.. geçn gün turşuyu çok yemişim nasıl şişti elim ayağım yedim faydası oldu gerçekten...

Back