2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sağol Cnm bence düşmüştür o zaman benim bebise 34 haftadan beri başı assagidaydi
tabi korkup ta cikmismidir yukarı bilmiyorum

ay cnm benimgöbek baştan beri aşağıdaydaydı annem durmaz bu çocuk çok aşşağıda diyodu onun için ben indimi inmedimi bilemedimmm

al bendende o kadar arkadaşım çok sıkılıyorum çalışmak paklıyormuş beni onu anladım evlere sığmıyorum beklemek ne zormuş acaba son gün mü doğurucaz

maaşallah cnm bende resmi çözemedim ters miş

normaldir Cnm eğer rengi degismediyse kokulu değilse
normaldir Cnm

bende oyle dsunuyorum canım ya eskı halımı unuttum ben sankı hep de boyle kalıcammm

al bendende o kadar arkadaşım çok sıkılıyorum çalışmak paklıyormuş beni onu anladım evlere sığmıyorum beklemek ne zormuş acaba son gün mü doğurucaz
evet ya.. ben artık doğumu hiiiççç düşünmüyom :) düşündükçe fena oluyorum.. eski kıyafetlerime bakıp bakıpiçlerine gireceğim günü hayal ediyorum bi de kanguru takmışım içinde de tosun prensim, alışveriş merkzlerini geziyoz beraber.. hayale bak

acaba eski halimize ne zaman döneriz

amann bu kadınlar kulubude sıktı habıre eskı alıntı mesajları gösterıyo duzeltsınler sunu yaaaaaaaaaaaaa mesaj dıyo 10 sayfa grıdkını gostrıyooooooo gıcık oldum

amann bu kadınlar kulubude sıktı habıre eskı alıntı mesajları gösterıyo duzeltsınler sunu yaaaaaaaaaaaaa mesaj dıyo 10 sayfa grıdkını gostrıyooooooo gıcık oldum
aa bende bi tek bana oluyo sanıyodum, tabletten giriyorum diye.. bende de var aynı durum

bende yatagimda rahat ediyorum off bide doğum vakti gelse
yatağa giriyom ama uyusam daha erken bu sefer gece dikiliyorum ayağa, uyumasam yapcak bişey yok.. internetten bile sıkıldım.. kitap mı okusam ki..
en son "kardeşimin hikayesi" kitabını okudum kızlar tavsiyedir güzel kitap... livaneli'nin kitabı..

bende çok sıkılıyorum zaten hep uykum var herşey çok sıkıcı gelmeye
başladı

Canım setkaya'nin hikayesini okuduysan 15-9dan aşağı düşmediği icin preeklamsi teşhisi koymuşlar sanırım. Bebeğini o yüzden erken aldılar. Ama sınir nedir bilemiyorum.
okumadım cnm bilmiyorum benimde yüksek cıkıyo dünden beri 14-10 un altına düşmedi. iki gün daha ölçüp doktorumu arayacağım gel bebegı alalım derse kosa kosa gıderım zaten artık sabrım kalmadı bıran önce oğlumu kucağıma almak ıstıyorum

ölçüyorum cnm düşmüyooo yaa onuda stres yaptım ama bı yandanda bir an önce oğluma kavuşmak ıcın sabırsızlanıyorum belki saçma ama yüksek tansıyonda bebegı erken alıyolarmıs rıske atmamak ıcın bende iyi tarafından bakmaya çalışıyorum çünkü dayanamıyorum artık cok ağırlaştım bugun resmen sinirden ağladım ne sağa ne sola dönemıyorum doğru düzgün öne doğru uzanıp yemek yıyemıyorum. havalar soğudu kışlık hıcbıseyım olmuyo evde esımın kıyafetleriyle dolaşıyorum kendımden soğudum artıkkk yaa bi alsaydık s ağ salım kucağımıza. senınde kızının kordonu çözülmüşşş cok sevındım cnm sezeryanmı olacaksın yınede

valla bende bende tek oluyo sanıyorum taa kacgun oncekı alıntıları gosterıyo gıcık oldum bende

yine adet sancilari gibi ağrılar başladı
anneciiiimmmmmm geliyomu kız yoksa bebiş.. bak bu bi doğum hikayesinin başlangıcı olabilir zullu şöyle başlarsın hikayeye;
"yine adet sancılari gibi sancılarım başlamıştı forumda yazışırken... sezey benim doğum hikayesini başlatmıştı bana takılmak için ama gerçekten hikayem başlamış" nasıl iyi bi giriş oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…