2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
okumadım cnm bilmiyorum benimde yüksek cıkıyo dünden beri 14-10 un altına düşmedi. iki gün daha ölçüp doktorumu arayacağım gel bebegı alalım derse kosa kosa gıderım zaten artık sabrım kalmadı bıran önce oğlumu kucağıma almak ıstıyorum

ölçüyorum cnm düşmüyooo yaa onuda stres yaptım ama bı yandanda bir an önce oğluma kavuşmak ıcın sabırsızlanıyorum belki saçma ama yüksek tansıyonda bebegı erken alıyolarmıs rıske atmamak ıcın bende iyi tarafından bakmaya çalışıyorum çünkü dayanamıyorum artık cok ağırlaştım bugun resmen sinirden ağladım ne sağa ne sola dönemıyorum doğru düzgün öne doğru uzanıp yemek yıyemıyorum. havalar soğudu kışlık hıcbıseyım olmuyo evde esımın kıyafetleriyle dolaşıyorum kendımden soğudum artıkkk yaa bi alsaydık s ağ salım kucağımıza. senınde kızının kordonu çözülmüşşş cok sevındım cnm sezeryanmı olacaksın yınede

ayy cnm ya hafıf bı gulumsedım eşimin kıyafetlerı deyınce onları gıyınce cok tatlı olunuyo ya bende kılodan sıkıldım tamam fazla almadım ama yıne sıkılıyorum bende kendımden sogudum

anneciiiimmmmmm geliyomu kız yoksa bebiş.. :53::52: bak bu bi doğum hikayesinin başlangıcı olabilir zullu :1: şöyle başlarsın hikayeye;
"yine adet sancılari gibi sancılarım başlamıştı forumda yazışırken... sezey benim doğum hikayesini başlatmıştı bana takılmak için ama gerçekten hikayem başlamış" :9: nasıl iyi bi giriş oldumu ? :27:

keşke olsa Cnm ne güzel olurdu
adet sancilari mide bulantısı
bide benim minik kızımın
tekmeleri pekte güçlenmiş
valla her tekmesinde Cnm yanıyor

ayy cnm ya hafıf bı gulumsedım eşimin kıyafetlerı deyınce onları gıyınce cok tatlı olunuyo ya bende kılodan sıkıldım tamam fazla almadım ama yıne sıkılıyorum bende kendımden sogudum
kız tişörtler iyiydide şimdi havalar soğuduya uzun kolluları gıyıyorum onlarda baya uzun gelıyo maşallah benım koca baya yapılı olduğu için bende cok komık duruyo:9: kendı badılerımı giyiyorum göbek hoooppp havaya kaldırıyor sinir durumdayım. gecen gün en son hamile tişörtümün üstüne gömlek gıydım tabı gömlegın düğmeler kapanmıyor amaç kolları sıcak tutmak. daraldımmm sorma yaa

:9::9::9: bende erkek kardeşimin kıyafetlere dadanmıştım da artık olmuyo S beden, babamın dolaba diktim gözümü şmdi :37::27:

bide benim minik kızımın
benimki artık tekmeyi azalttı ayaklarıyla ittiriyo kaburgalarımı :9: bi kaçtanesini kırıp yerini genişletme çabası içinde biliyom ben, tadilat yapmaya çalışıyo kendi çapında :37: acaba mimar mı olcak oğluuummmm:16:

Son düzenleme:
:9::9::9: bende erkek kardeşimin kıyafetlere dadanmıştım da artık olmuyo S beden, babamın dolaba diktim gözümü şmdi :37::27:

ayy valla çok şirin ya bende bekarken annemın babamın gıyerdım ama çok şeker oluyo ya eşimin şuan gıymıyorum ama emınımkı gıysem içinde kaybolurum bu kesın:1::1:

ben hala eski kiyafetlerimi giyiyorum çok dar olanları
giymiyorum zaten esiminkiler bana vokal büyük gelir:1:
ben minyon ufak tefek biriyim eşim 1.80 falan 74 kilo
falan giysrm kesin içinde kaybolurum:1::9:

bide benim minik kızımın

zulucum ya benım bebiş hareket edıyo ama eskısı gıbı guçlu degıl onceden sabah erkenden uyandırırdı gecelerı uyutmazdı ama şimdi yok off acaba zayıf ondanmı moralım bozuldu yıne

ayy valla çok şirin ya bende bekarken annemın babamın gıyerdım ama çok şeker oluyo ya eşimin şuan gıymıyorum ama emınımkı gıysem içinde kaybolurum bu kesın:1::1:
benimde komik oluyo görüntüm :9: göğüs yok boy yok kol bacak yok sadece göbek.. bide büyük büyük tshirtler.. asterix dio zaten bana kocam:9::9::9::1:

ben hala eski kiyafetlerimi giyiyorum çok dar olanları
giymiyorum zaten esiminkiler bana vokal büyük gelir:1:
ben minyon ufak tefek biriyim eşim 1.80 falan 74 kilo
falan giysrm kesin içinde kaybolurum:1::9:
eveett senin göbüşü gördüm bugün, maşallh ya çok kilo almayan şanslı hatunlardansın valla :) göbüşde gayet kibarcık, giyersin tabi eski kıyafetlerini :)

benimki artık tekmeyi azalttı ayaklarıyla ittiriyo kaburgalarımı :9: bi kaçtanesini kırıp yerini genişletme çabası içinde biliyom ben, tadilat yapmaya çalışıyo kendi çapında :37: acaba mimar mı olcak oğluuummmm:16:
benim kız bütün gün durmuyor eşimle uyuyoruz eşim bana sarilyor
hop kizimdan bir tekme:1:esimde bu kız ne zaman Uyuyacak bizi bir
rahat bırakmadı diyor bide eşim karnimdan elini cekene kadar vuruyor:52:

kız ben evdekilerin giysilerini giyemezdim hepsi büyük gelirdi bana:1:
xs giyerdim en zorlandigim şey kiyafet konusuydu

evett aynısı bize de oldu:9: eşim gelmişti bu haftasonu, napıyo oğlum uyuyomu diye karnıma ne zaman dokunsa tekmeledi durdu adamı, tabi asıl tekmelenen bendim de neyse:37:

benı gorsen sankı emanet uzerımdekıler zayıftım bı ara bayagı komık ya annem hep kızardı bunları gıyme ama cok rahat oluyordu genış genışş

zulucum ya benım bebiş hareket edıyo ama eskısı gıbı guçlu degıl onceden sabah erkenden uyandırırdı gecelerı uyutmazdı ama şimdi yok off acaba zayıf ondanmı moralım bozuldu yıne
yok Cnm hiç üzülme bebisin iyidir benim son zamanlarda çıldırdı
tabi o da dışarı çıkmak istiyor bir iki hafta önce pek hareket etmiyordu
bebislerin ayarı yok:1:
benimde komik oluyo görüntüm :9: göğüs yok boy yok kol bacak yok sadece göbek.. bide büyük büyük tshirtler.. asterix dio zaten bana kocam:9::9::9::1:
Cnm bendede boy yok goguste yok hala 75 beden giyiyorum
zaten esimde bana gülüyor eşim de bana dolma kalem diyor:43::2:
eveett senin göbüşü gördüm bugün, maşallh ya çok kilo almayan şanslı hatunlardansın valla :) göbüşde gayet kibarcık, giyersin tabi eski kıyafetlerini :)

kız haftada bir kilo aliyom :66::66::66:
allahtan dr birşey demiyor:17:

okumadım cnm bilmiyorum benimde yüksek cıkıyo dünden beri 14-10 un altına düşmedi. iki gün daha ölçüp doktorumu arayacağım gel bebegı alalım derse kosa kosa gıderım zaten artık sabrım kalmadı bıran önce oğlumu kucağıma almak ıstıyorum

ölçüyorum cnm düşmüyooo yaa onuda stres yaptım ama bı yandanda bir an önce oğluma kavuşmak ıcın sabırsızlanıyorum belki saçma ama yüksek tansıyonda bebegı erken alıyolarmıs rıske atmamak ıcın bende iyi tarafından bakmaya çalışıyorum çünkü dayanamıyorum artık cok ağırlaştım bugun resmen sinirden ağladım ne sağa ne sola dönemıyorum doğru düzgün öne doğru uzanıp yemek yıyemıyorum. havalar soğudu kışlık hıcbıseyım olmuyo evde esımın kıyafetleriyle dolaşıyorum kendımden soğudum artıkkk yaa bi alsaydık s ağ salım kucağımıza. senınde kızının kordonu çözülmüşşş cok sevındım cnm sezeryanmı olacaksın yınede

Canım kordonun sadece 1turu çözüldü diğer tür duruyo oyuzden haftaya sezeryan değiştmedi gunüm ben eşimin t shirtlerını gıymıyorum kendımı iyice cırkın ve bakımsız hissedıyorum aynada kendımae bakmak istemıyorum yüz göz şiş iyice çirkinleştım ben büyük beden t shırtler aldm ınlarda ıdare ettım ama artık sıkıldım şu 3 tshırtten e yapsın sezeryan canım senı stres yapıtın bebegın gelişiminde iyise

yok Cnm hiç üzülme bebisin iyidir benim son zamanlarda çıldırdı
tabi o da dışarı çıkmak istiyor bir iki hafta önce pek hareket etmiyordu
bebislerin ayarı yok:1:

Cnm bendede boy yok goguste yok hala 75 beden giyiyorum
zaten esimde bana gülüyor eşim de bana dolma kalem diyor:43::2:

kız haftada bir kilo aliyom :66::66::66:
allahtan dr birşey demiyor:17:
gebelik şekerin yoksa normaldir.. zaten şurda kalmış kaç günün kız, bişey dese nolcak:9:

evett aynısı bize de oldu:9: eşim gelmişti bu haftasonu, napıyo oğlum uyuyomu diye karnıma ne zaman dokunsa tekmeledi durdu adamı, tabi asıl tekmelenen bendim de neyse:37:
tekme neysede şu hıçkırıklar beni sinir ediyor:47:hem uzun hemde
çok oluyor yazık minik kizima çok uzuluyorum:43:
benı gorsen sankı emanet uzerımdekıler zayıftım bı ara bayagı komık ya annem hep kızardı bunları gıyme ama cok rahat oluyordu genış genışş

en güzeli rahat olacaksın sende rahatına duskun hatunsun desene Cnm:1:

ben sütümü içip yatmaya kaçıyorum kızlar:54:
iyi geldiniz valla ruh halime, biraz kendime geldim, çok sağolun.. :15:
hadi hepinize Allah rahatlık versin, şirin şirin uykular herkese.. ağrısız sızısız tuvaletsiz bir gece geçirmeniz dileğiyle :9:

Back