okumadım cnm bilmiyorum benimde yüksek cıkıyo dünden beri 14-10 un altına düşmedi. iki gün daha ölçüp doktorumu arayacağım gel bebegı alalım derse kosa kosa gıderım zaten artık sabrım kalmadı bıran önce oğlumu kucağıma almak ıstıyorum
ölçüyorum cnm düşmüyooo yaa onuda stres yaptım ama bı yandanda bir an önce oğluma kavuşmak ıcın sabırsızlanıyorum belki saçma ama yüksek tansıyonda bebegı erken alıyolarmıs rıske atmamak ıcın bende iyi tarafından bakmaya çalışıyorum çünkü dayanamıyorum artık cok ağırlaştım bugun resmen sinirden ağladım ne sağa ne sola dönemıyorum doğru düzgün öne doğru uzanıp yemek yıyemıyorum. havalar soğudu kışlık hıcbıseyım olmuyo evde esımın kıyafetleriyle dolaşıyorum kendımden soğudum artıkkk yaa bi alsaydık s ağ salım kucağımıza. senınde kızının kordonu çözülmüşşş cok sevındım cnm sezeryanmı olacaksın yınede
ayy cnm ya hafıf bı gulumsedım eşimin kıyafetlerı deyınce onları gıyınce cok tatlı olunuyo ya bende kılodan sıkıldım tamam fazla almadım ama yıne sıkılıyorum bende kendımden sogudum