- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
hatunlar ben geldim. oturduğum yerde uyuyorum odadakiler de bana gülüyo. cullucann ağlama,vardır bunda da bir hayır.ne dedi doktorun
benımkı ck panık ya bazen aksamları sancım felan oluyor elı ayagı bırbırne dlasıyor ne yapayım ne yapmm lazım dıyor gozlerı felan kıpkırmızı oluyor doguma gırse kalpten gıderraynı benim eşimmmm...o telaşlı haliyle benimle doğuma girmeyi düşünüyo beyefendi...
bu cuma kontrol var Cnm birde akintilarevetcanım saglıklı olsunlarda kılosu onemlı deıl dogumdan sonra besleruz bız onları belkı kılosu ıyı oldugu ıcın bısey demedı bılemıyorum ama hareketlerını takıp et dedı onun gunde en az 10 kere hareket edecek dedı
toco yazan sancı oluyor canım
alıstırma yapıyorum sana dıyorum sımdıden beyın olarak kendıı hazırla dıyorum canım mecbur ınanmak zorundaa
canım kont ne zaman bende az az gelıyor doktoruma soyledım bazılarında bırden gelır bazende yırtık olabılır sızar ordan dedı baktı usg de
36 yada 37 de alıyor galıba canım ben 37 de alacaktı bır hafta erken basladık plesanta yaslanmasından dolayı
canım benımkının gelısımı ıyı oyuzden oyle dedı bıde doktorum benı panıklettırmek ıstemıyor haftada bır olan kontrolumuzu ıkıye cıkardı ve hareketlerıne dıkkat et dedı
merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben bugün sabah 9 da doğum yaptım...rabbimin izniyle kızımda bende çok iyiyiz...3600 gr doğdu kızım..biraz emzirmede zorluk çekiyoruz okadar..bende yürümeye başladım...şimdilik bu kadar sonra görüşürüz...darısı sizlerin başına...
Ayyy bir bebis daha çok sevindim Cnm allah bebisin ve sana sağlık versinmerhaba arkadaşlar nasılsınız?ben bugün sabah 9 da doğum yaptım...rabbimin izniyle kızımda bende çok iyiyiz...3600 gr doğdu kızım..biraz emzirmede zorluk çekiyoruz okadar..bende yürümeye başladım...şimdilik bu kadar sonra görüşürüz...darısı sizlerin başına...
benım 36artı 3 müs bende anlamadım bırde ayrıca doktor detaylı olarak bakıyo solunumu var mı yok mu dıye o yavaş mı nst süper ama solunumda önemliymiş bide hareketleri azalmış kordonu da boynunun altındabende anlamadım 36+3 olmuşuz canım bana dua edın olur mu yaaa
bu cuma kontrol var Cnm birde akintilar
farklı bu şu gibi idrar desem wc ye girdikten sonra
geliyor.
ayy doğru dedin zullummm, Allah herşeyi çok güsel bi düzende yaratmış. filleri düşünsene bi de 24 ay hamile kalıyolar
aminn inşallah..
evet ablacım o yönden çok şükür sıkıntı etmiyorum. eğerki gelirse onda da bi hayır vardır mutlaka.. :) nasip olursa normal istiyorum zaten neredeyse hamileliğim boyunca adam akıllı dinlendiğim bi günüm olmadı, yaz dönemi gelen giden iş güç derkennnnn.. :) sen kendinden bahsetmedin, bi sorun yok dimi ?
benımde oyle su gelıyor resmen hatta seroylada konusmustuk kendımden suphe ettım altımamı kacırıyorum dıyebenım lavobaya gıdınce camasırım ıslak oluyor onun harıcınde bu muhallebı gıbı denılen akıntım devam edıyor ama oda sulu
benımkı ck panık ya bazen aksamları sancım felan oluyor elı ayagı bırbırne dlasıyor ne yapayım ne yapmm lazım dıyor gozlerı felan kıpkırmızı oluyor doguma gırse kalpten gıderr
bıde bu aralar pek bı alıngan oldu onunda hormonları degıstı galıbaburda boyle yazdıgımı duysaa
arkadaşlar pavli arkadaşımız da mı doğum yaptı acaba
ben hiç kk da görmedim
Hadi bakalım insallsh.normal görünüyo cnm..son anda bi aksilik olmaz inşallah
Karışmadan duramazsın zaten :)hallettiler arada da ben karıştım...
Solunumu ne demek canım. Soluk alıp vermiyorlar ki. Beslenme falan mı? Nasıl anlıyormuş?kızlar bugun az daha doktor bebegı alıyordu solunumu cok az nst süper cıkıyo ama solunumu azmış neysekı sonradan hareket ettı benımkının hareketlerı cok azaldı sızınde oyle oldu mu yarın sabahtan yıne gıdecez doktor gözetime aldı bırde benım bebegın kordonu cok buyukmus boynunun altında duruyıor
Allah analı babalı büyütsün canım. Ayaklanmissin bile maasallah. Normal mı yaptın doğumunu.merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben bugün sabah 9 da doğum yaptım...rabbimin izniyle kızımda bende çok iyiyiz...3600 gr doğdu kızım..biraz emzirmede zorluk çekiyoruz okadar..bende yürümeye başladım...şimdilik bu kadar sonra görüşürüz...darısı sizlerin başına...
1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
Analı babalı büyütün :)merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben bugün sabah 9 da doğum yaptım...rabbimin izniyle kızımda bende çok iyiyiz...3600 gr doğdu kızım..biraz emzirmede zorluk çekiyoruz okadar..bende yürümeye başladım...şimdilik bu kadar sonra görüşürüz...darısı sizlerin başına...
Analı babalı büyütün :)
Gözünüz atsın
masallah masallahhh1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
okusalar ya var ya...wuhhhhuuuu düşünemiyorum...
merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben bugün sabah 9 da doğum yaptım...rabbimin izniyle kızımda bende çok iyiyiz...3600 gr doğdu kızım..biraz emzirmede zorluk çekiyoruz okadar..bende yürümeye başladım...şimdilik bu kadar sonra görüşürüz...darısı sizlerin başına...
ne zaman olacaktı acabasanırım sezeryan olcaktı
bende merak ettim şimdiHadi bakalım insallsh.
Karışmadan duramazsın zaten :)
Solunumu ne demek canım. Soluk alıp vermiyorlar ki. Beslenme falan mı? Nasıl anlıyormuş?
Allah analı babalı büyütsün canım. Ayaklanmissin bile maasallah. Normal mı yaptın doğumunu.
Maasallah 18 oldu bile :) daha Eylül'ün 24undeyiz :)
Yüzde kaçımız doğurdu acaba?
kız ben kesin sonuncu olurummasallah masallahhh18 olmusuzz bız ne zaman bu lıstede olucaz aceppp:44::44:
bend benddun aksam gelmıs ne yazıyon dıye soruyor dedım yuru gıt kızsal mevzu bunlar sende erkekler topıgıne katıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?