Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimle aynısın CNm benimde adet ağrısı gibi var
Birde nst de yazar mı sancı benim Dr pek ilgili değil gibi
nst de bakiliyo cnm zaten benimki orda cikti doktor once acikliga bakti sonra nst kagidina bize haftaya gelemeyebilirsiniz cunku bir tane sanci goruluyo aciklikta 2,5 cm olmus bisey olursa dogru hastaneye gidin dedi
senin agrilarin nasil
canım alttan kontrol hangi hafta başlıyor? şuana kadar benim açıklığıma falan bakılmadı. gerçi sezeryan olacağı kesin olduğu için çatı kontrolü falan da yapılmadı ama...
CNm alıntı ile cevap ver yazıyor ya onun yanındakine
Basınca oluyor
teşekkür ederim canım![]()
CNm alıntı ile cevap ver yazıyor ya onun yanındakine
Basınca oluyor
Baya olmuş açıklık CNm
Benim Dr iki saniye bakıyor
Güzel diyor o kadar yani nst kağıdında
Sancıyı gösteren ne
cnm ben yurt disindayim ama makinalar aynidir heralde kagitta iki tane cizgiler oluyo biri bebegin kalp atisini olcuyo digeride senin sancini turkiyede nasil bilmiyorum oylemi
Birşey değil cnmcanım alttan kontrol hangi hafta başlıyor? şuana kadar benim açıklığıma falan bakılmadı. gerçi sezeryan olacağı kesin olduğu için çatı kontrolü falan da yapılmadı ama...
teşekkür ederim canım![]()
Evet iki cizği var benişin kalp atışları 160CNm alıntı ile cevap ver yazıyor ya onun yanındakine
Basınca oluyor
cnm ben yurt disindayim ama makinalar aynidir heralde kagitta iki tane cizgiler oluyo biri bebegin kalp atisini olcuyo digeride senin sancini turkiyede nasil bilmiyorum oylemi
Diğerinde 60 gösteriyor
Birşey değil cnm
Evet iki cizği var benişin kalp atışları 160
Diğerinde 60 gösteriyor
iste o 60 gosteren cizgi senin sancini gosteriyo benim doktorum 20 dakika yapiyo nst yi sende niye az yapiyoki doktor
Birşey değil cnm
iste o 60 gosteren cizgi senin sancini gosteriyo benim doktorum 20 dakika yapiyo nst yi sende niye az yapiyoki doktor
Bilmiyorum ki benim erken doğum riskim
Vardı iğneler yeni bitti Dr hiç birşey demiyor
Doğumu bile konuşmadık çarı muayenesi
Yapmadı
cnm benim ikinci cocugumda erken dogum tehlikesi yasadim onun icin uzun zamandir her kontrolde yapiyo doktor normalinde ne zaman yapiliyo bilemicem sorsaydin doktora bi yapsa bile inan hic korkulacak biseyi yok ben alistim artik![]()
bi dahaki gittiginde bakar belki hakkimizda herseyin hayirlisi olsun sag salim alalim ins bebelerimizi ellerimize
ben kacayim artik uyumayi deneyeyim yoksa butun gun sersem sersem dolasiyom hepinize iyi geceler cnm optum
Bı ikinci nst ye girişim ilkinde 20 çıkmıştı
Bunda 60 çıkmış sma Dr herşey iyi dedi
Cuma tekrar randevum var bu gidişimde
Doğumu konuşacağım rahatlamak istiyorum
37 haftadayım ama doğumlarda ilgili konuşmadık
Allah sağ salim kurtarsın hepmizi canım, inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız. doğumu konuşma zamanı gelmiş zaten eğer sezeryan olacaksa 38. hafta gibi niyetleniyor doktorlar.
ben 35. haftadayım ama hiç sabrım kalmadı artıkbu çocuk bana benzerse işimiz zor
Ah bende çok sabırsızım CNm zaten sezaryen istemiyorum
İnşallah bebişler sağlıklı gelir biz farketmesekte zaman cok
Çabuk geçiyor cnm
inşallah hayırlısı olur. hakikaten geri dönüp baktığımda 8 ayın nasıl geçtiğini hiç anlamadım ama şu son günler geçmeyecek gibi :)
ben yatıyorum, iyi geceler. tekrar görüşmek üzere
Bilmiyorum ki uyuyamadım bel ağrısı arada
Yokluyor fenayım eşim üşüttün diyor ben geceleri
Üstümü örtmüyorum camlar açık yatıyorum
Kız benim kız gelmez sevdi içerisini zaten nst de
Hiç sancı yok ki
Erken yattın bugun uyumuşum. Simdi öksürükten uyandım.
Rüyamda burayı okuyordum yine.
Sanki rüyamda tavuklunun yada zulalbin dogum haberini okuyordum. Ay iyice kk ile kafayı bozdum :))
Simdi devam uyumaya çalışayım bakalım.
canım tuzlu yeme tansıynunu yukseltr ayrıca dün gece bende acıkk yatmısm bı kalktm belıme agrılar saplanıyo dogurcm herhalde dedım ama bıkac kere oldu gectı dıkkat et