yok canım öyle bir adet yok zaten de benim içimden geldi anneciğim ve halacığım bebeğim için acayip hazırlıklar yapmışlar ve annem sağolsun her zaman kim istanbula gelse onla bana hediye gönderiri her gidişimde birşeyler hazırlar ben de o gelince onun için birşeyler yapmak istiyorum iğne oyası yaptırıyorum ikisine de birer tane de buluz almak istiyorum yazmalarıyla uyumlu öyle işte
kız maşallah bebeğin çok güzel gelişmiş boşuna kendini sitrese sokmuşun tansiyon probleminde bir an önce düzene girer inşallah
canım saygı bitti diye bir şey olamaz bak bebek büyüteceksiniz o saygıyı geri kazanabilirsiniz yeterki pes etmeyin bir birinize güzel sözler söyleyerek başlayabilirsiniz paşanızda gelince daha mutlu olursunuz inşallah allah herkesin yuvasına huzur mutluluk verisn
hoşgeldin aramıza artık doğuma yaklaştık hepimiz ben de 36+3 haftalığım kızımız olacak kısmetse
havalardandır bende var o halsizlik hiçbirşey yapasım yok zaten karnım kasılıyor öyle de olunca hiç kıpırdayasım gelmiyor

canım bu arada senin alt taraftaki ağrı çatı genişlemesi olabailir ya da orda hamileliğe bağlı varis oluşmuştur dikkat et