• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Saolun kızlar inşallah düzelir çünkü çok şey atlattık bu zamana kadar umarım bundan sonrası güzel olur kim ister evliliginin bozulmasını umarım oglumuz evimize huzur getirir

İnşallah düzelir arkadaşım,Allah bebekleri kısmet ve uğurlarıyla verir.Oğluşun herşeyi değiştirecek inşallah evinize huzur mutluluk getirecek...

ah bende çok merak ediyorum.ve daha doğum hakkında hiç konuşmadık biz doktorla ya.neden konuşmuyor doğum hakkınd abişey demiyo ki:47:
canım çünkü daha var doğuma ve değişebiliyor son hafatalara kadar mesela normal der bebğin pozisyonu uygun olmaz ya da sezeryan der o an belki senin ya da bebeğin durumu buna izin vermez belli mi olur o yüzden erkenden birşey demiyor doktorlar ben de daha hç konuşmadım bakalım bu gidişimde konuşacakmı hafataya gittiğimde 37 bitmiş oluyor
Saolun kızlar inşallah düzelir çünkü çok şey atlattık bu zamana kadar umarım bundan sonrası güzel olur kim ister evliliginin bozulmasını umarım oglumuz evimize huzur getirir

inşallah canım allah yardımcınız olsun mutlu mesut olun inşallah her zaman

Arkadaşım bir saate gelecekmiş,evi toparladım yalnız müthiş bir nem var burda havalar tehlikeli kızlar aman dikkat..
Bu arada kızımın saç bantları geldi puikodan,çok güzeller..Allah takmayı da nasip eder inşallah..:16:
Iyi günlerde kullansın kızın insallsh :)
Ilk defa yazıyorum bu başlığa...35+3 haftalık hamileyim bir prensesim olacak insallah nasipse ...bgn doktordaydim herseyi normaldi,kilosuda ne az ne cok dedi 2650:((12 Ekim gibi alirim dedi tarih söyleyin ce biraz panik oldum sanki...nefes darlığı,kasık ağrıları bebek tekmeleri derken uyku da kalmadı:((sizler nasılsiniz ?nasil geçiyor hamilelik?bebis kilolari ne alemde??

Kilosuna takılma canım. Hepimiz burda aynı derdi yasadık yada yasıyoruz. Muz sut pekmez tahin ye.

İnşallah düzelir arkadaşım,Allah bebekleri kısmet ve uğurlarıyla verir.Oğluşun herşeyi değiştirecek inşallah evinize huzur mutluluk getirecek...

İnşallah canım Allah razı olsun dualarınıza ihtiyacım var gerçekten stresten sancıda oluyo

canım çünkü daha var doğuma ve değişebiliyor son hafatalara kadar mesela normal der bebğin pozisyonu uygun olmaz ya da sezeryan der o an belki senin ya da bebeğin durumu buna izin vermez belli mi olur o yüzden erkenden birşey demiyor doktorlar ben de daha hç konuşmadım bakalım bu gidişimde konuşacakmı hafataya gittiğimde 37 bitmiş oluyor

inşallah canım allah yardımcınız olsun mutlu mesut olun inşallah her zaman

ben biran önce konuşalım istiyorum :17: sezaryen istiyorum arkadaşımda ona gitmişti ve 8.ay konuşmuşlar doğum nasıl olacak falan diye o da sezaryen istemiş ve sezaryen oldu bende istiyorum biran önce konuşulsun biraz fazla sabırsızım:26:

Hosbulduk...iyiki gelmisim aynı dilden konuşmak guzel...aynı duyguları paylaşmak ...bebisimin kilosunu azıcık takiyorumda saglik li olması en önemlisi tabe...epidural da kararlıyim şimdilik umarım o an fazla korku yasamam...ilk bebis olunca heyecan korku üst düzeyde oluyor...insallah bütün bebisler sağlıkla doğar annecikler...

amin canım, kazası belasız sağlıkla gelsinler, o kadar heyecanlıyım ki :16:
ben de çok heyecanlıyım acaba kime benziyor nasıl birşey çok merak ediyorum:16::16:
ben biran önce konuşalım istiyorum :17: sezaryen istiyorum arkadaşımda ona gitmişti ve 8.ay konuşmuşlar doğum nasıl olacak falan diye o da sezaryen istemiş ve sezaryen oldu bende istiyorum biran önce konuşulsun biraz fazla sabırsızım:26:

isteğe bağlı sezryansa konuş o zaman bu gidişinde canım tarih verir sana

:51:

Maşallah canım ne güzel büyümüş bebişin,inşallah tansiyonunda düzelir benimki de 36+6 da 3080 gr çıktı.

Çok güzelmiş aldıkların,benim şeker ağacım da böyle olacak ağaçtan araba yerine şeker şeklinde kıtunun içinde drajeler sarkacak birde pembe yerine mavi tabiki...

Hoş geldin arkadaşım aramıza!36 haftadır nerlerdeydin :1:?Gayet güzel bebeğinin kilosu,benimki de öyleydi 37 haftam doldu 3080 gr olmuştu şimdi 38 e girdim.Kesinlikle seninle aynı şeyleri yaşıyorum.Heyecan,mutluluk,korku,panik ve uykusuzluk.Belki haftaya ben de sezeryan olurum pazartesi belli olacak inşallah.Allah hayırlı doğumlar versin hepimize.

Evt senin dediğinide mevlüt için beğendim oda mevlüte inşallah gerçekten onlar da çok güzel duruyor:)))

Kzlar şekerlerimiz hazır oda takımınıda aldık beşiğinide aldık:))) Eki Görüntüle 808529 Eki Görüntüle 808533 Eki Görüntüle 808543 odası kuruluncada odasını paylaşırım:)))
Canım cok güzeller. Lohusa şerbeti icin bardaklar alt bölgeden çıkıyor mu? Ben de aldım kadeh gibi altı çıkıyor yıkamak icin. Sen üstüne Ugur böceği falan yapıştıracak mısın? Ben almadım yıkaması zor olur diye. Birde sürahiyi de ayrı mı aldın. Hepsi cam mı?
Bir de hastanede lohusa şerbetini nasıl yapacagiz ve bardakları nerde nasıl yıkıyoruz? Aklıma bunlar takıldı.
yok canım öyle bir adet yok zaten de benim içimden geldi anneciğim ve halacığım bebeğim için acayip hazırlıklar yapmışlar ve annem sağolsun her zaman kim istanbula gelse onla bana hediye gönderiri her gidişimde birşeyler hazırlar ben de o gelince onun için birşeyler yapmak istiyorum iğne oyası yaptırıyorum ikisine de birer tane de buluz almak istiyorum yazmalarıyla uyumlu öyle işte
t
Guzel düşünmüşsun canım.
canım kesinlikle epidural olmalısın
avantajları saymakla bitmiyor
hem bebeğe daha az ilaç gidiyor
hem bebeğinin ilk doğduğu ana normal doğum gibi şahit oluyorsun
hem hemen emzirebiliyorsun
hem de doğum sonrası ameliyat ağrısı için epidural girişten ağrı kesici ilaç veriyorlar hiç ağrı hissetmiyorsun

Ya epidural olup da sonra bel ağrısı çeken cok diyorlar ya. Annem bügünde geldi kesinlikle epidural yaptırma diyor. Iyice kafam karıştı. Genel anastezi sezeryan olan cok var çevremde hic anlamıyorsun hemen uyanıyorsun diyorlar. Kafam cok karışık. Insallah hayırlısıyla normal olsa da en güzeli olur.

Hosbulduk...iyiki gelmisim aynı dilden konuşmak guzel...aynı duyguları paylaşmak ...bebisimin kilosunu azıcık takiyorumda saglik li olması en önemlisi tabe...epidural da kararlıyim şimdilik umarım o an fazla korku yasamam...ilk bebis olunca heyecan korku üst düzeyde oluyor...insallah bütün bebisler sağlıkla doğar annecikler...
canım sohbet muhabbet derken bebişin kucağında oluyormuş :16:
düşünsene hem normal doğum gibi her anı yaşıyorsun
hem de hiç acı çekmeden, risk düşünmeden bunları yaşıyorsun, bence harika bir nimet epidural sezaryen
benim hastanemde genel yapılmıyor zaten gerekmedikçe
genel anestezi de acil sezaryen vakalarında yapılıyor sadece

ben de çok heyecanlıyım acaba kime benziyor nasıl birşey çok merak ediyorum:16::16:

isteğe bağlı sezryansa konuş o zaman bu gidişinde canım tarih verir sana
ben de ben deeeee:16:
kucağıma ilk aldığımda ilk bakışmamızı çok merak ediyorum

Canım cok güzeller. Lohusa şerbeti icin bardaklar alt bölgeden çıkıyor mu? Ben de aldım kadeh gibi altı çıkıyor yıkamak icin. Sen üstüne Ugur böceği falan yapıştıracak mısın? Ben almadım yıkaması zor olur diye. Birde sürahiyi de ayrı mı aldın. Hepsi cam mı?
Bir de hastanede lohusa şerbetini nasıl yapacagiz ve bardakları nerde nasıl yıkıyoruz? Aklıma bunlar takıldı.

Guzel düşünmüşsun canım.

Ya epidural olup da sonra bel ağrısı çeken cok diyorlar ya. Annem bügünde geldi kesinlikle epidural yaptırma diyor. Iyice kafam karıştı. Genel anastezi sezeryan olan cok var çevremde hic anlamıyorsun hemen uyanıyorsun diyorlar. Kafam cok karışık. Insallah hayırlısıyla normal olsa da en güzeli olur.

kızlar benım bugun sırtım agrıyo sızdede var mı ya yastıkla yaslanınca agrımıyo ayaktayken falan agroyoooooo cvp beklıym zaten cok streslıym

Guzel düşünmüşsun canım.

doğum sonrası bel ağrısı elbet olacak bunu epidurale bağlamak bana saçma geliyor
eskiden de kadınlar köyde doğurduğunda , kiminde doğum sonrası bel ağrısı olurmuş, kronikleşen...
epidural olanda da bel ağrısı olabilir, normal doğum yapanda da..
amerika ve tüm gelişmiş ülkelerde secaryenlerin %98 i epidural/spinal yapılıyor
% 2 de anne isteği değil, acil vakalar

Son düzenleme:
canım sohbet muhabbet derken bebişin kucağında oluyormuş :16:
düşünsene hem normal doğum gibi her anı yaşıyorsun
hem de hiç acı çekmeden, risk düşünmeden bunları yaşıyorsun, bence harika bir nimet epidural sezaryen
benim hastanemde genel yapılmıyor zaten gerekmedikçe
genel anestezi de acil sezaryen vakalarında yapılıyor sadece

ben de ben deeeee:16:
kucağıma ilk aldığımda ilk bakışmamızı çok merak ediyorum
Bende cok kişiye sordum genelde epidurali tavsiye ettiler sonradan bel ağrısından yakinanlar bas agrisi çekenlerde var tabi ama hic degilse ilk buluşma anında ağrın yok ...sonrada ilaçla ağrıyı hafifletirler umarım...doktoruma da cok güveniyorum cok iyi bir doktor...

ay doğru diyon canım boşa endişe ediyorum aslında salı gününe iki kadında ayarladım temizlik için halılarıda yarın sabahtan alıcak yıkamacı zaten pek bişeyde kalmıcak o zaman :)

hoşgeldinizzz maşallahh negüzel almış 1 haftada 300 gr çok iyi benimki 100 günde 200 gr almış ancak maşallah maşallahhh
Hosbulduk Cnm evet ben de böyle güzel kilo alinca çok mutlu oluyorum:1:
Hayırlısıyla alırsın kucağına insallah. Guzel olur hersey insallah.

Olsun canım hersey olur insallah. Annen de geliyormuş bak. Halledersin herseyi. Her sey olup biter insallah.
Ben de halıları ne zaman versem diyorum. Normal düşünüyoruz ilk bakalım hayırlısı.

Oh maasallah bebeğine bak. Ne guzel gelişti. Tansiyon sorun yaratır miymiş? Cok mu yuksek?

Bir sorun olmaz insallsh canım. Az kaldı zaten kısmetse.
sağol Cnm zaten sonra tansiyonun düzeldi yemek yemedim henüz birşeyler yedim
kendime geldim
yok canım öyle bir adet yok zaten de benim içimden geldi anneciğim ve halacığım bebeğim için acayip hazırlıklar yapmışlar ve annem sağolsun her zaman kim istanbula gelse onla bana hediye gönderiri her gidişimde birşeyler hazırlar ben de o gelince onun için birşeyler yapmak istiyorum iğne oyası yaptırıyorum ikisine de birer tane de buluz almak istiyorum yazmalarıyla uyumlu öyle işte

kız maşallah bebeğin çok güzel gelişmiş boşuna kendini sitrese sokmuşun tansiyon probleminde bir an önce düzene girer inşallah

canım saygı bitti diye bir şey olamaz bak bebek büyüteceksiniz o saygıyı geri kazanabilirsiniz yeterki pes etmeyin bir birinize güzel sözler söyleyerek başlayabilirsiniz paşanızda gelince daha mutlu olursunuz inşallah allah herkesin yuvasına huzur mutluluk verisn

hoşgeldin aramıza artık doğuma yaklaştık hepimiz ben de 36+3 haftalığım kızımız olacak kısmetse

havalardandır bende var o halsizlik hiçbirşey yapasım yok zaten karnım kasılıyor öyle de olunca hiç kıpırdayasım gelmiyor:31::31:
canım bu arada senin alt taraftaki ağrı çatı genişlemesi olabailir ya da orda hamileliğe bağlı varis oluşmuştur dikkat et
sağol Cnm boşuna uzdum kendimi ne yapalım anne olmak böyle
birşey galiba:34:hiç tansiyonum yukselmemisti ilk kez oldu

Maşallah canım ne güzel büyümüş bebişin,inşallah tansiyonunda düzelir benimki de 36+6 da 3080 gr çıktı.

Çok güzelmiş aldıkların,benim şeker ağacım da böyle olacak ağaçtan araba yerine şeker şeklinde kıtunun içinde drajeler sarkacak birde pembe yerine mavi tabiki...

Hoş geldin arkadaşım aramıza!36 haftadır nerlerdeydin :1:?Gayet güzel bebeğinin kilosu,benimki de öyleydi 37 haftam doldu 3080 gr olmuştu şimdi 38 e girdim.Kesinlikle seninle aynı şeyleri yaşıyorum.Heyecan,mutluluk,korku,panik ve uykusuzluk.Belki haftaya ben de sezeryan olurum pazartesi belli olacak inşallah.Allah hayırlı doğumlar versin hepimize.
sağol Cnm pekmez çok işe yarıyor

Back