2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlar yazılanları okuyamadım şimid girdim ben bugün otobüste baygınlık geçirdim müdahale ettilerhemen tansiyonumlaşekerim düşmüş nabzım fırlamış çok korktum bir kendime geldimmillet yanağıma vuruyooo şimdi iyiyizz oğlumla

Bızım hastane verıyormu acaba bak onu bılmıyorum medıcal park . Pişik için sebamed önerilmiş genelde canım bepantende ıyıdir.
:44::44:Kızlar sizlere birşey soracağım..sizler bebeğinizin ayağını hissedebiliyor musunuz?Şu an benim midemin altında resmen bir yumruk gibi çıkıntı var...acaba ayağımı...:44::44:

Benım kızın ayakları sol tarafta canım toplanınca yumruk gb oluyor ama daha cok tepiş atıyor ayaklarına resmen dokunuyorum karnımdan cıkıcakmıs gb oluyor dokununca cekıyor o yumrukk gb olma toplanması oluyor

çok çabuk yoruluyorum kız bende bu aralar yaptıgımda bişi yokki ama benımde bu ara sert karnım ama eliff gecelerı uyumucak bır hareket ler bır hareketler uytmuyo yatrmıyoda
yuru canım bol bol yuru ılık duş ıyı gelırmiş dıye duydum yarın bende dr gıdıcem 2 de bakalım mınklerın keyfı nasıl bakalım

Canım cok gecmıs olsun dikkat et

ahh canım gecmiş olsunn sıcakmıydı otobusun içi

Kızlar dün elifnilinde tavdiyesitle de gittiim o ağrılarım sancıymış:18:nst bağladılar ağrım çıktı sonra 1000 lik bir ağrı kesici serum yedim sonra tekrar nstye girdim ağrım çıkmafı tekrar:)))) dr haftaya tekrar gel nst girceksin dedi söa srtık çok dikkat etmem gerekiyor iyiki burası var yoksa ben bekler dururdum kızlar ağrılarınızı hafife almayın gidin dr

Gecmis olsun canim dikkat et insaallah birdaha yasamazsin benimde cok tansiyonum düsüyordu ama son 1-2 haftadir iyi cok sükür ama sen cok dikkatli ol

Ah kuzum yorma kendi ozaman bende hic yorulmuyorum nedense..evet hic uyumuyorlar gece ah bi kavussaydik.evet bugün temizlendim dusumuda aldim yarin ebe bakacak insaallah bi sorun fln cikmaz cok korkuyorum su sizintisindan yada enfeksiyondan su son haftalarida atlatsaydik kuzum rahat rahat..ben yarin pasami göremicem sadece nst bide alttan muayene olcak sen bak elifcige nasilmis teyzesinede haber et

Gecmis ilerlemiş, okumam biraz zaman alacak galiba.
Bende gireyim diyorum ama tam okumaya başlıyorum birsey çıkıyor :)
Esim de geldi arada yemek vs. Simdi okurum umarım :)
Doğuran yoktur umarım arada :)

Maasallah kızına canım. Bizimkinin yeri daraldıkca hareketi azaldı.
Normal istiyorum insallah.
2 hafta sonra alttan muayene ederim ona gore bakarız cati ne duruma geldi diye dedi.

Maşallah bebeğine. Bizimki bir haftada 100 gr almış sadece.
Bu haftalarda niye gelirler ki.

Bende korkuturum o iğneden.

selam anneler kasılmalar sancılar basladımı bende arada toplanma oluyo kasılma gibi ama tam anlamıyorum doktora söyledim bebektir o dio ama bebek gibi değil nasıl anlıcam ya sancı yada kasılmalar baslarsa

Canım cok gecmıs olsun dikkat et
sağol cnmm
ahh canım gecmiş olsunn sıcakmıydı otobusun içi
sağol cnm sıcak değildi oturuyodum birden elim ayağım boşalmış

Sen epey dikkatli bir anneymissin canım :) maasallah.
Ben o kadar olur miyim bilemiyorum. TV gercekten bazen sıkıcı oluyor. Ama TV siz de olmuyor bizde. Eşim ve ben cok film izliyoruz gerçi bebekle izleyemeyiz bizde artık TV.
:44::44:Kızlar sizlere birşey soracağım..sizler bebeğinizin ayağını hissedebiliyor musunuz?Şu an benim midemin altında resmen bir yumruk gibi çıkıntı var...acaba ayağımı...:44::44:

Canım dun bende sag tarafımda öyle birsey hissettim. Sanki eli mı ayağı mı ne hissettim dedim. Ama bugun sol tarafımda ayakları ve eli hatta ayağı burnunun yanında. Sanki burnuna sokacsk :) megersem sag tarafta sırtı ve poposu varmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…