Bızım hastane verıyormu acaba bak onu bılmıyorum medıcal park . Pişik için sebamed önerilmiş genelde canım bepantende ıyıdir.hiç sorma şu an yürüyemiyorum belim ve bacağım batıyor resmen
ben mama koymicam canım çantaya çünkü ihtiyaç olursa hastane kendisi veriyor sen getirsen bile kullanmıyorlar o mamayı,pişik kremine ben de karar vermedim ama bepanten olabilir kardeşim genelde onu tavsiye ediyor(kendisi eczacılık son sınıftada)
:44::44:Kızlar sizlere birşey soracağım..sizler bebeğinizin ayağını hissedebiliyor musunuz?Şu an benim midemin altında resmen bir yumruk gibi çıkıntı var...acaba ayağımı...:44::44:
Iyiyim sezinim cok sükür.sadece gece kasilma mi bilemedim ama yavrum hep tas gibi karnimda oldu baya sürdü bide adet olacakmisim gibi agrilarim oluyor dünden beri ama daha birsey yok kuzum.bol bol evin icinde yürüyorum yarinda dr a gitcem alttan muayene edicek ebe cok iyi olcak cünkü su islakligi sorcam ve asiri akintim var bazen beyaz bazen sari cok tuhaf.sen nasilsin canikom??
slm kızlar yazılanları okuyamadım şimid girdim ben bugün otobüste baygınlık geçirdim müdahale ettilerhemen tansiyonumlaşekerim düşmüş nabzım fırlamış çok korktum bir kendime geldimmillet yanağıma vuruyoooşimdi iyiyizz oğlumla
slm kızlar yazılanları okuyamadım şimid girdim ben bugün otobüste baygınlık geçirdim müdahale ettilerhemen tansiyonumlaşekerim düşmüş nabzım fırlamış çok korktum bir kendime geldimmillet yanağıma vuruyoooşimdi iyiyizz oğlumla
çok çabuk yoruluyorum kız bende bu aralar yaptıgımda bişi yokki ama benımde bu ara sert karnım ama eliff gecelerı uyumucak bır hareket ler bır hareketler uytmuyo yatrmıyoda
yuru canım bol bol yuru ılık duş ıyı gelırmiş dıye duydum yarın bende dr gıdıcem 2 de bakalım mınklerın keyfı nasıl bakalım
ben gecen hafta sabah kahvalt yapmadan gıtmiştım ama nasıl hareketlıydı vurdukça ses gelıyodu pat pat dıye nst den benımkı ac tok farkeetmıyo kı canımm hep hareketlı hep hareketlı hareketınden hemsıre nst yı baglayamadı durmadıkı daha 3 aylıkken demıişti dr cok hareketlı dıye bana cekmiş benımkı normal ıstıyosun değil mi sen canım
Maşallah bebeğine. Bizimki bir haftada 100 gr almış sadece.herkese merhabalar....nasilsiniz bakalim..bizim yari son is gunumuz insallah.aslinda bir hafta daha calismam lazim ama rapor alicam artik.bugun oglusumu gordum.masallah 10 ginde 400 gr almis.2744 olmus.nst ye baglandim.iyi cikti.bu oglusum gibi erkenci olmayacak galiba.rahati yerinde.cok hickiriyor sizde de oylemi....
Bu haftalarda niye gelirler ki.Merhabalar,nasılsınız kızlar?Yarın misafirim gelecek hazırlıklara giriştim ama hiç halim kalmadı artık,daha da yapacağım işler var..Akrabalar sağolsunlar hem ev için hayırlı olsuna hem de doğumdan önce beni görmeye geliyorlar ama yanlış zamanlama,çok ağırlaştım artık
Belden iğneyi ben de istemiyorum bu arada,dün doktorum anlattı her ne kadar hiç sakıncası yok dese de etrafımdaki canlı örnekler öyle demiyor..Zaten anestezi uzmanının hisleri doğrultusunda doğru noktayı bulmasına esaslı bir iğneymiş..iş biraz şansa kalıyor..
sağol cnmmCanım cok gecmıs olsun dikkat et
sağol cnm sıcak değildi oturuyodum birden elim ayağım boşalmışahh canım gecmiş olsunn sıcakmıydı otobusun içi
Gecmis olsun canim dikkat et insaallah birdaha yasamazsin benimde cok tansiyonum düsüyordu ama son 1-2 haftadir iyi cok sükür ama sen cok dikkatli ol
sağoll tatlımmm evet ya düşük tansiyon çok sıkıntı
Ah kuzum yorma kendi ozaman bende hic yorulmuyorum nedense..evet hic uyumuyorlar gece ah bi kavussaydik.evet bugün temizlendim dusumuda aldim yarin ebe bakacak insaallah bi sorun fln cikmaz cok korkuyorum su sizintisindan yada enfeksiyondan su son haftalarida atlatsaydik kuzum rahat rahat..ben yarin pasami göremicem sadece nst bide alttan muayene olcaksen bak elifcige nasilmis teyzesinede haber et
neden bana kimse cevap vermiyor
ne oldu cnmmmmm
teşekkür ederim canım vajinada yanma oluyo neden acaba normal mi
şimdi bilemedim cnm bendaha senin haftana gelmedim bende olmadı ama bilemedim şimdi ne desm yalan olur
teşekkür ederim canım vajinada yanma oluyo neden acaba normal mi
Sen epey dikkatli bir anneymissin canım :) maasallah.evet aynı ama benim gecikmeli yumurtlama vardı ve sat belli değil aslında. sat 1 ocak ile 4 ocak arasında.. bebeğim kilo almayınca balık yağı verdi doktorum. sanırım onun etkisi ile son iki haftadır iyi kilo alıyor.
canım ben cips, asitli içecekler filan tüketmeyi sevmiyorum. eve de sokmak istemiyorum. eşim arada kendine alıyor. onu da çocuğa göstermeden yediriyorum. evde iki çocuk var yani :) çikolatayı da pek yiyesim gelmiyor çoğunlukla. ama bile bile kızıma yedirmek istemiyorum. ilk çikolatasını 1,5-2 yaşında filan yemişti. şimdi gördüğünde osmo kornet istiyor. dışarıda zaptedemediğim için mecbur alıyorum. şimdi ve emzirirken yediklerinizde ne varsa çocuğa geçiyor. o yüzden faydasız hatta zararlı şeylerden uzak durmak en iyisi. bir de ben kızımı 2 yaşında memeden kesince biberona alıştırdım. sabah, öğle, akşam biberonla süt içmeye devam etti. pastörize günlük süt kullandım. onun da faydası olmuştur gelişmesinde..
bi de ilk kızıma hamile kaldığımı öğrendiğimde evdeki televizyonu da evden çıkartmıştım. yarışma, diziler ve evlilik programları yüzünden nefret etmiştim tvden, çocuğum tv ile büyüsün istemedim. halen tv olan ortamlarda içim daralıyor. sonra çocuk büyüyüp tv izlemek için komşuya gitmeye başladığında eve yeni bir tane aldım. bu sefer erken saatlerde başına geçip izlemeye başladı. ben de yine kaldırdım kutusuna. şimdi kutusunda duruyor tv :) evde tv de yok yani..
böyle işte herşey çocuk için malum..
:44::44:Kızlar sizlere birşey soracağım..sizler bebeğinizin ayağını hissedebiliyor musunuz?Şu an benim midemin altında resmen bir yumruk gibi çıkıntı var...acaba ayağımı...:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?