- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
aslında ütü de yapacaktım minişimin ve eşimin kıyafetleri var ütülenecek ama az dinlenip yaparım demiştim şimdi vazgeçtim yarına kaldı mecburrr
inanırmısın hiç farkedemedim serabım, daha önce taş düşürdüm acısını çok iyi biliyorum ama kramplarla karıştığından ve bol su içtiğimden olsa ki kumu pek hissetmedim.. böbreğimde hafiften ağrı oluyodu acaba taş mı oluşuyo diye düşünürdüm ama kummuş. bakalım yarın neler dicek doktorum.. inşallah pzts günü gidiceğin doktor içine siner de rahatlarsın kuzum ya, böyleyken diken üstünde gibisindir eminim. ağrın sancın normal seyirde devam ediyo o zaman, artık sonlara doğru olması da güsel. benimde aynı şekilde devam ediyo :)
çok yorgunum kızlar bugün evi süpürdüm sildim yemek yaptım ama pert oldum yaa bu kadar mı olduk artık biz iş yapamaz olmuşuz yaa ihtiyarladım
yemek yapmaktan yırtmak bir insanı anca bu kadar mutlu edebilirdi
hadi sende yırttın yemek işinden desene...
ay kız benimkinin totosu o kadar minnak mı ki acaba..resmen çıkıyo çıkıntı çünkü...acı vermiyo benim ki geriliyo hissediyorum karnımı da geriyo çünkü o gerilince..o arada ayak mı neyse işte o da fırlıyo göbükten..
evet canımcım şükürohh ne güzel hazır yemek şanslısın allah hamilelere yardım ediyor yaa genelde denk geliyor böyle şeyler
geçmiş olsun canım sağ salim kucağına al yavrunu inşallahsağol canım evet tansiyon problemim var onun için...
canım doktorun seni nasıl yönlendiriyor? ve internette vajinismuslular nasıl doğum yapmış hiç araştırdın mı?arkadaslar 36+2 gunlugum. stres oldum sizi uzmek istemedigimden bahsetmedim hic. ben vajinismusu yenmeden hamile kaldim. normal dogum yapmak istiyorum ama hem dogum sirasinda hemde sonrasinda sorun yasarmiyim die korkuyorum. drmla konustum cati muayenesi yaparim kaslarin izin verirse normal olur dedi ama ben cati adini duyunca stres oluyorum. cok arastirdim kafam allak bullak. bebegim pozisyonu nerdeyse 28 haftalikken falan aldi, hersey yolunda gibi. korktugum iki sey dogum sirasinda bebegime zarar gelirmi? n.dogumdan sonra vajinismus olayi dahada kabus olur mu? ufff bosu bosuna sezeryan olmak istemiyorum. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah. bilgisi olan, fikri olan, ne bileyim bi teselli istiyorum :/
canım yaa o kadar da kokmamıştır, hamilesin ya sana kokuyordur belki deArkadaşlar 3 hafta önce bebek odamız kuruldu. Boya kokusu 2 hafta da geçer dediler ama 3 hafta oldu azalmadı bile. Geçen perşembe ortalıkta durmasınlar diye bebeğimin kıyafetlerini yerleştirmiştim içine 1 haftada onlar bile boya kokmuş. Halbuki camlar hep açık havalandırıyorum. Böyle giderse kıyafetleri yıkayıp ütülememin bir faydası olmayacak. Bebekçiği boya kokulu kıyafetlerle heder edicem...
Bir çaresini bilen varsa paylaşır mı ???
bu tarz korkuları yine en iyi doktorun giderir canımSlm kızlar.bende Dr son konuşmamda sezaryen demişti.25-30 arası tam tarih ayarlamadık.şimdi belden iğne oluyoruz ya spinal ya da epidural.ben normalde kalçamdan iğne olurken huylanıyorum.yani iğne girince kendimi bi tık içeri çekiyorumzaten belimden de hep huylanırım.ya o iğne de kıpırdarsam :18::18:çok korkuyorum yaa.ya komple de uyuşturulmak istemiyorum. korkmaya başladım:18::18:
o totosudur canım ben sormuştum ordaki sertlik ve şişliği doktor totosu o dedi ayakları sağ tarafta başı aşağıdaydıyok canım benim göbük deliğimin üstünde...tam ortada...totosu o zaman benim sıpanın...
Kızlaar selam herkese.. Birşey sormak istiyorum. Göğüs uçlarınıza krem sürmeye başladınız mı? Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? bazıları doğumdan bir ay önce başlayın diyor bazıları da doğumdan itibaren diyor, kararsız kaldım açıkçası..:26:
:44::44:Kızlar sizlere birşey soracağım..sizler bebeğinizin ayağını hissedebiliyor musunuz?Şu an benim midemin altında resmen bir yumruk gibi çıkıntı var...acaba ayağımı...:44::44:
sağolasın sezinimm.. ilk aklıma sen geldin zaten, senin o sancıyla acile gittiğini hiçbişey yapmadan geri gönderdiklerini gayet iyi hatırlıyorum, ankaradaydım bende o sırada ve böbreğimdeki ilk sancıyı orada yaşadım, apandist bile diyen oldu korkudan mahvolmuştum.. Allah yardımcımız olsun, kimselere göstermesin inşallahgecmiş olsun canım hem kum hem taş dusuren bırı olarak sana çok gecmıiş olsun dıyorum 5. ayımda obregımdekı 2 tane 6mm taşlar oynadı da çok zorluklar cektım ılaçta kullanamadım hamılyeım dıyee doğum sancısı cektım yanı aslında normal dogumdan neden korkuyosam sancı da cektım çok
o bende de oluyo kuzu masaj topu kayıyo bir aşağı bir yukarı ama sol tarafımda...birde benim sol kasığımda bir nokta acayip ağrıyo...minnak oraya denk getirirse bir uzvunu ölüyorum ağrıdan..hatta ben elimle dışarıdan dokunduğumda da ağrıyo...yemek yapmaktan yırtmak bir insanı anca bu kadar mutlu edebilirdi
bende direk ayak mı diye sordum doktoruma poposu burda duruyo hissettiğin kalça kemiğidir dedibnm sağ kaburgada hep acı olduğundan o kıpırdadıkca daha cok hissediyoda olabilirim ama ayakları hep sağımda duruyo, bazen içimden bişey kayıyo gibi geliyo oynatınca, gıdıklanıyorum sanki
bugunku işimı anlatayım sana manava gıttım geldım kahvaltı hazrladım makıneye camasır attım bıraz utu yaptım karnım agrıdı yuruyemıyorummm şuan yatıyorum bunlar iş midir ya ama yoook adım atamıyorumm her yerım agrıyoo ama dınlenemeden yapıyorum ben galıba artıkk bız iş yapamıcaz
o totosudur canım ben sormuştum ordaki sertlik ve şişliği doktor totosu o dedi ayakları sağ tarafta başı aşağıdaydı
canım ben ayak değilde ellerini çok hıssedıyorumm altta elelri yukarda sadece baskı var ben gecen hafta farklı bır dr gıttım dr tatıldeydı stress yaptım ama çok ıyı bır dr la karşılastım on yargılı olma vardır her şeyde bır hayır hatta ddımkı bu dr da gelebılırmişim çok tatlı bır bayandı
o hareket ettiğinde oluyo serabım ama ayağını denk getirirsem o daha farklı oluyo boşlukta kayar gibi tam da ifade edemedim.. o dediğin bende de oluyo bazen elimi karnımın üstüne koyuyorum aşağıdan sancı olarak bana geri dönüyoo bende de oluyo kuzu masaj topu kayıyo bir aşağı bir yukarı ama sol tarafımda...birde benim sol kasığımda bir nokta acayip ağrıyo...minnak oraya denk getirirse bir uzvunu ölüyorum ağrıdan..hatta ben elimle dışarıdan dokunduğumda da ağrıyo...
o hareket ettiğinde oluyo serabım ama ayağını denk getirirsem o daha farklı oluyo boşlukta kayar gibi tam da ifade edemedim.. o dediğin bende de oluyo bazen elimi karnımın üstüne koyuyorum aşağıdan sancı olarak bana geri dönüyo
çenem düştü yine, bi yandan size bakıp bi yandan sofrayla uğraşıyorum
benimki birazdan gelir, kaçtık biz oğluşumlaöptüm hepiniziii
galiba ağırlaşmak dedikleri bu olsa gerek herkes diyor iyice ağırlaşmışsındır diye de ağırlaşmak nasıl oluyor diyordum snirim bu hiç iş yapmadan üstünden kamyon geçmişe dönmek
canım nbr agrıların falan oluyomu sen ondesın bızden var mı bı sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?