kanguru alırken bebeğin bacaklarının direkt aşağıya doğru sallanmamasına dikkat edilmesi gerekiyor. bebeğin bacak yapısı bozulmasın diye..anne kendi kucağında taşıyormuş gibi bacakların öncelikle 180 derece açık olmasını sağlayan, sonra dizlerden aşağıya sallanan kanguruları öneririm. ayrıca birçok kanguruda yükler tamamiyle annenin omuzlarına hatta tek omuza bindiriliyor. bu da anne için sakıncalı. kanguruda bel desteği de olması gerekiyor. özellikle bel fıtığı gibi rahatsızlığı olan anne adayları dikkat etmeli. bunları düşünürsek en güzel ürün ergo baby amerika menşei olanı ve hepsiburada.com'da 212 tl gibi uçuk bir rakam. ama onunla aynı özelliklere sahip gittigidiyor' dan şu ürünü alabilirsiniz. ANAKUCAĞI BEBEK TAŞIYICI KANGURU KAÇIRILMAZ!!!!! GittiGidiyor'da 92629643 fiyatı 90 tl.
ben hem baby sling (BANZE BABY SLING ANAKUCAĞI BEBEK TAŞIYICI GittiGidiyor'da 93579349) aldım hem de yukarıda linkini verdiğim kangurudan aldım. tavsiye ederim. hem bebek hem de anne sağlığı düşünüldüğünde alınabilecek bir ürün. slingi ilk 4-5 ay filan kullanırım. sonra da 3 yaşına kadar diğer kanguruyu kullanabilirim diye düşünüyorum inş.. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Slm kızlar.bende Dr son konuşmamda sezaryen demişti.25-30 arası tam tarih ayarlamadık.şimdi belden iğne oluyoruz ya spinal ya da epidural.ben normalde kalçamdan iğne olurken huylanıyorum.yani iğne girince kendimi bi tık içeri çekiyorumzaten belimden de hep huylanırım.ya o iğne de kıpırdarsam :18::18:çok korkuyorum yaa.ya komple de uyuşturulmak istemiyorum. korkmaya başladım:18::18:
Çocukluk arkadaşım bir kız dünyaya getirdi bu gece saat 1 civarıydı annesi arayıp haber verdi sonra ben de heyecandan sabaha kadar uyuyamadım sabaha karşı dalmışım daha yeni kalkıp duş aldık kahvaltımızı yaptık biraz geç oldu bugün
Oyyy rabbim hic ama hic ayirmasin ve mutlulugunuzu daim etsin canim cok güzelne güzel esin yaninda bebisinde yaninda olcak insaallah kiymetini bil tatlim
Yok kuzum olmadi cok sükür..cuma cati muayenem var sorcam doktoruma..ayy sezinimm keske cumartesi acilmam oldugunu söylesehemen dogurmak istiyorum hemen
Kuzummm okuma hic bi hikayeyi ama inan bende korkuyorum sezeryandan bi kere hangi akla hizmet tvde canli sezeryan izlemistim o günden bugüne hep dua ederim normal olsun diye cok kötü olmustum bidahada tövbe ettim hayatta bisey izlemem diye
Canimm benimmmm 13 gün sonra bebisin yaninda olcak insaallah ne güzel rabbim hayirlica sagliklica kucagina almayi nasip etsin cümlemizin insaallah..dikkat et kendine bol bol dinlen insaallah bekler kücük erkegin annesi
Ben onu yerim ne güzel ne tatli heycan o canimcim rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsinbizim yerimizede öp pasayi..önerilerine cok ihtiyacimiz olcak tatlim gelismelerdende haber et bizleri dualarim seninle
nice mutlu senelere eşin ve bebeişinle geçsin canım kızzz ne romantik kocan var
ben de bu yazdıklarına 4 gözle cvp bekliorum,biz napıcaz:)
onu iğnee yapanla konuş canım detaylıca anlat boyle cunu o ıgne bıraz onemli olurken bwnde epidural stedıgım için bu hafta randevu alıp gorusucem
sakın üşenme yakında kaşınmaya başlar ve dayanamaz kaşırsan fay hattı gibi nerelere çıktığına inanamazsın. Gece yatarsın hiçbir şey yok sabah kalkarsın harita gibi olmuş. Ben mustelanın kremini ve yağını kullandım hiç memnun kalmadım. Bella B nin tummy butter kullanıyorum koyu kıvamlı genelde nemli kalıyor kıyafetleri çok batırmıyor ama bitmek üzere şimdi de palmer's in kakao yağını alıcam ama doğum sonrası çatlak iyileştirici olanından. Doğuma ne kaldı şunun şurasında önleyici kullandım da ne oldu sanki. Geçenlerde bir eczacı çatlaklar oluşumundan itibaren ilk yıl içinde tedavi edilirse geçer dedi yada belirginliği azalır dedi aklınızda olsun kızlar !!!
onu iğnee yapanla konuş canım detaylıca anlat boyle cunu o ıgne bıraz onemli olurken bwnde epidural stedıgım için bu hafta randevu alıp gorusucem
konustun mu hic bu konuyu doktorunla. benim dr hamile kalmis olman senin icin avantaj dedi, eger catiya izin vermezsen mecburen sezeryan olucaksin, rahat olursa cati muayenen,normal dogum senin icin super olur dedi. ama saglik ocagindaki ebeyle konustum kesinlikle ne sen ne drun nede baska biri bu konuda israr etmesin. bu durumu atlatmadan n.dogum senin icin buyuk bi travma olur dedi. gelde simdi karar ver puuuufff
Merhaba kızlar, şimdi dr'dan çıktım. Bir Cafe'ye oturdum birşeyler atıştırmaya.
Dr'um once ultrasonda muayene etti. Oğlum bugun foto verdi be cok komik ayağı ağzınin yanında :) Dr diyor cok akrobatik bir çocuk :))
Sonra nst'ye gittim.
Nst de hareket olunca bas diyorlar ya, benim bebiş pek hareket etmedi. Sonra arada hemsire geldi ac mısın dedi. Dra girmeden 1bucuk dilim ekmek ve biraz peynir yemiştim. Biradan meyve suyu içmiştim.
Ac sayılırsın dedi hemsire, sen ac olursan bebek de ac olur dedi. Uyku halinde su an dedi. Devretmez nst'yi uyandırmaya çalışalım dedi.
Yan yariyordum sırt ustu yatırdı ve salladı göbeğimi. Sonra tekrar yan yattım. Yavaş yavaş hareketlenmeye başlığı sonradan.
Dr'um da beğendi nst'yi.
Bende hic sancı yok. Dr'uma sordum iyi birsey mı, kimisinin erkenden başlıyor sancıları dedim.
Eğer normal istiyorsan yavaş yavaş başlamalı sancılar dedi.
Haftaya gideceğim gene. Artık haftadan sonra bol bol yuruyus yaptıracağım dedi.
Kilosu 2500 olmus. 100gr almış bir haftada. İyi mı dedim. Cok iyi dedi ne az ne fazla.
Simdi ben de oğlumu doyuruyorum.
Ona gore kızlar, biz yiyelim ki bebrklerimizi de doyuralım.
Bugun bunun daha bir farkına vardım.
alik kullanıcısından alıntı
arkadaslar 36+2 gunlugum. stres oldum sizi uzmek istemedigimden bahsetmedim hic. ben vajinismusu yenmeden hamile kaldim. normal dogum yapmak istiyorum ama hem dogum sirasinda hemde sonrasinda sorun yasarmiyim die korkuyorum. drmla konustum cati muayenesi yaparim kaslarin izin verirse normal olur dedi ama ben cati adini duyunca stres oluyorum. cok arastirdim kafam allak bullak. bebegim pozisyonu nerdeyse 28 haftalikken falan aldi, hersey yolunda gibi. korktugum iki sey dogum sirasinda bebegime zarar gelirmi? n.dogumdan sonra vajinismus olayi dahada kabus olur mu? ufff bosu bosuna sezeryan olmak istemiyorum. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah. bilgisi olan, fikri olan, ne bileyim bi teselli istiyorum :/
ben de bu yazdıklarına 4 gözle cvp bekliorum,biz napıcaz:)
bize cvp verebilecek biri, varmı???? fikriniz varmı??? belki duyumunuz vardır???
Kiloyu takma canım. Benimki de bugun 2500 cikti ve gayet iyi dedi Dr.Günaydın kızlar , 32. Hafta mecburi doğum iznime çıkalı 3 hafta oldu bakalım bugün tam 35 haftalık olduk bakalım, evde beklemeye devam , ben sabah uyanınca gayet iiyim ama geceleri çok huzursuz geçio sabah çok zor oluo ağrım oluo ve uyuyamıyorum , Pazartesi gittim doktora 2250 olmuş kızım bakalım ne kadar daha büyücek bakalım briz bizimki geriden gelioama giderek sıkıntılar artıo ya bide gün yaklaştıkça ilk sancıyı falan nasıl anlıcaz ben hiç endişeli değildim ama artık bi garip hissetmeye başladım...
Cok güzelmiş. İyi günlerde kullan.Daha iyileri senin olsun canım, açıkçası bir çok şey ile beraber almıştım, 500tl ye hediye çeki vardı çünkü o zaman bana uyguna geldi.
Şimdi baktım siteye 149TL ama sağlam vladiyelik birşey.
Fikir vermesi açısından içinin de fotoğraflarını çektim.Eki Görüntüle 800995 Eki Görüntüle 800996 Eki Görüntüle 800997
selam kızlar, şimdi geldik doktordan.. nst de sancı çıktı yineistirahat verdi doktor haftaya yine çıkarsa magnezyum falan yazarız dedi.. 3 hafta daha dayanmalısın, 3 haftadan önce gelmese iyi olur bebiş dedi inşallah anası gibi sabırsız olmaz benim kuzum..
doğum şekli hakkında konuştuk biraz, tabiki şimdiden belli olamayacığını söyledi ama bu sancılar erken doğumu tetiklerse, plasentanın aşağıda olduğu göz önüne alınırsa ve de bebişin şimdiden 2770gr olduğu düşünülürse sezeryan ihtimalin yüksek dedi..
bende hamilelik şekeri var diyet yaptığım halde bebiş bu kiloda yapmasan 7 kilo doğar dedi doktor ya :) meşhur olursun televizyonlara çıkarsın diye de takıldı..
Merhaba kızlar, şimdi dr'dan çıktım. Bir Cafe'ye oturdum birşeyler atıştırmaya.
Dr'um once ultrasonda muayene etti. Oğlum bugun foto verdi be cok komik ayağı ağzınin yanında :) Dr diyor cok akrobatik bir çocuk :))
Sonra nst'ye gittim.
Nst de hareket olunca bas diyorlar ya, benim bebiş pek hareket etmedi. Sonra arada hemsire geldi ac mısın dedi. Dra girmeden 1bucuk dilim ekmek ve biraz peynir yemiştim. Biradan meyve suyu içmiştim.
Ac sayılırsın dedi hemsire, sen ac olursan bebek de ac olur dedi. Uyku halinde su an dedi. Devretmez nst'yi uyandırmaya çalışalım dedi.
Yan yariyordum sırt ustu yatırdı ve salladı göbeğimi. Sonra tekrar yan yattım. Yavaş yavaş hareketlenmeye başlığı sonradan.
Dr'um da beğendi nst'yi.
Bende hic sancı yok. Dr'uma sordum iyi birsey mı, kimisinin erkenden başlıyor sancıları dedim.
Eğer normal istiyorsan yavaş yavaş başlamalı sancılar dedi.
Haftaya gideceğim gene. Artık haftadan sonra bol bol yuruyus yaptıracağım dedi.
Kilosu 2500 olmus. 100gr almış bir haftada. İyi mı dedim. Cok iyi dedi ne az ne fazla.
Simdi ben de oğlumu doyuruyorum.
Ona gore kızlar, biz yiyelim ki bebrklerimizi de doyuralım.
Bugun bunun daha bir farkına vardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?