2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhabalar.. Allahın izniyle tam 3 haFtamız kaldı. benim karnım hala aşağı inmedi. inşallah doğum geç olmaz. 40 haftayı beklemek istemiyorum

ben de aynı şekilde düşünüyorum. ilk başta sling ile başlayıp daha sonra ergobaby tarzı bir kanguru ile devam etmek mantıklı. ama şimdilik sadece slingi alayım diyorum 4-5 aylık olunca kanguruya geçiş yaparım. ergobaby nin muadili ürünün fiyatı gerçekten çok iyi ergobaby baya pahalı bunun yanında.

Merhaba kızlar, şimdi dr'dan çıktım. Bir Cafe'ye oturdum birşeyler atıştırmaya.
Dr'um once ultrasonda muayene etti. Oğlum bugun foto verdi be cok komik ayağı ağzınin yanında :) Dr diyor cok akrobatik bir çocuk :))
Sonra nst'ye gittim.
Nst de hareket olunca bas diyorlar ya, benim bebiş pek hareket etmedi. Sonra arada hemsire geldi ac mısın dedi. Dra girmeden 1bucuk dilim ekmek ve biraz peynir yemiştim. Biradan meyve suyu içmiştim.
Ac sayılırsın dedi hemsire, sen ac olursan bebek de ac olur dedi. Uyku halinde su an dedi. Devretmez nst'yi uyandırmaya çalışalım dedi.
Yan yariyordum sırt ustu yatırdı ve salladı göbeğimi. Sonra tekrar yan yattım. Yavaş yavaş hareketlenmeye başlığı sonradan.
Dr'um da beğendi nst'yi.
Bende hic sancı yok. Dr'uma sordum iyi birsey mı, kimisinin erkenden başlıyor sancıları dedim.
Eğer normal istiyorsan yavaş yavaş başlamalı sancılar dedi.
Haftaya gideceğim gene. Artık haftadan sonra bol bol yuruyus yaptıracağım dedi.
Kilosu 2500 olmus. 100gr almış bir haftada. İyi mı dedim. Cok iyi dedi ne az ne fazla.
Simdi ben de oğlumu doyuruyorum.
Ona gore kızlar, biz yiyelim ki bebrklerimizi de doyuralım.
Bugun bunun daha bir farkına vardım.

onu iğnee yapanla konuş canım detaylıca anlat boyle cunu o ıgne bıraz onemli olurken bwnde epidural stedıgım için bu hafta randevu alıp gorusucem

ya millete bi doğum hazırlığıı çook heyecanlanıormmmm
acaba bizim hikayemiz nasıl olcakk

Çocukluk arkadaşım bir kız dünyaya getirdi bu gece saat 1 civarıydı annesi arayıp haber verdi sonra ben de heyecandan sabaha kadar uyuyamadım sabaha karşı dalmışım daha yeni kalkıp duş aldık kahvaltımızı yaptık biraz geç oldu bugün

insan heyecanlanıyor bu tur haberlerı duyunca ya bızde sag saglım dogururuz ınsallah ya

nice mutlu senelere eşin ve bebeişinle geçsin canım kızzz ne romantik kocan var

teşekkür ederim kızlar valla bu stresli zamanlarda bu süpriz çok iyi geldi
eeee doğuran felan yok dime
ben paytak paytak yürümeye başladım kemiklerim çok agrıyo valla

evet
onu iğnee yapanla konuş canım detaylıca anlat boyle cunu o ıgne bıraz onemli olurken bwnde epidural stedıgım için bu hafta randevu alıp gorusucem

Evet oyle yapıcam.annem diyor ki o kadar olur insan ister istemez bi el deyiyo ondan bile huylanıyoruz dedi.o da yaptırmıştı başka bir ameliyat için.zaten int izledim kadında yapılırken kendini çok az geri çekiyor.ay herkese hayırlı doğumlar kolay kolay..

ben de artık doğum sonrasında kullanırım dedim ,ne güzel ilk zamanlar badem yağı falan sürüodum hergün bebe yağı sürüodum sonra bi saldım hemen çatladı

alik kullanıcısından alıntı

arkadaslar 36+2 gunlugum. stres oldum sizi uzmek istemedigimden bahsetmedim hic. ben vajinismusu yenmeden hamile kaldim. normal dogum yapmak istiyorum ama hem dogum sirasinda hemde sonrasinda sorun yasarmiyim die korkuyorum. drmla konustum cati muayenesi yaparim kaslarin izin verirse normal olur dedi ama ben cati adini duyunca stres oluyorum. cok arastirdim kafam allak bullak. bebegim pozisyonu nerdeyse 28 haftalikken falan aldi, hersey yolunda gibi. korktugum iki sey dogum sirasinda bebegime zarar gelirmi? n.dogumdan sonra vajinismus olayi dahada kabus olur mu? ufff bosu bosuna sezeryan olmak istemiyorum. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah. bilgisi olan, fikri olan, ne bileyim bi teselli istiyorum :/

ben de bu yazdıklarına 4 gözle cvp bekliorum,biz napıcaz:)

bize cvp verebilecek biri, varmı???? fikriniz varmı??? belki duyumunuz vardır???

korkma canım ben teyid aldım bu iğne için, aynı benim gibi iğne bile vurduramayan, kan bile aldıramayan bi arkadaşım var, o epidural yaptı doğumunu, hiçte korktuğum gibi değildi ben hissetmedim bile dedi, o yüzden bana acayip bi baskı yapıyo şuanda kesinlikle o iğneden yaptırt acayip rahat bişi diye, bende yaptırtacaaammmm

konustun mu hic bu konuyu doktorunla. benim dr hamile kalmis olman senin icin avantaj dedi, eger catiya izin vermezsen mecburen sezeryan olucaksin, rahat olursa cati muayenen,normal dogum senin icin super olur dedi. ama saglik ocagindaki ebeyle konustum kesinlikle ne sen ne drun nede baska biri bu konuda israr etmesin. bu durumu atlatmadan n.dogum senin icin buyuk bi travma olur dedi. gelde simdi karar ver puuuufff

Evet canım zaten ben acıkır acıkmaz öğürmeye başlıyorum Hıc dayanamıyorum açlığa bebişlerimizde acıkıyor demekkı . Maşallah bu arada bebişine

aynı durumdaydım ben yenip hamile kaldım ama normal doğum tetikler dedi doktorum eskiye dönmektense sezeryan olmayı tercih ederim normal yapcaktım ama zaten büyük ihtimal erken doğum olacağından seçim sanşım kalmadı

Kiloyu takma canım. Benimki de bugun 2500 cikti ve gayet iyi dedi Dr.
Cok güzelmiş. İyi günlerde kullan.

Canım hayırlısı olsun. Senin bebek iyimis maasallah. Bizimki bugun 2500du :)
Hic takma kafana, istirahat et evde.

Benım idrarda lökosit fazlalığı çıktı dr antibıyotık yazmış monurol sase kullanan var mı kullanmayı hiç ıstemıyorummm

Son düzenleme:

benım kı poz vermıyor resım cektrımeyı sevmıcek demekkı benım de dun kontrolum vardı bebegım daha donmemıs ve boynunda kordon varmıs kordon donmesını engelleyebılır dedı bırde suyum azmıs ama ıdare edermıs bol su içmemi soyledi 2 gun sonra tekrar cagırdı nst ıcın dun gırdım nst ye ama bişi demedi.bebegın hareketlerıne cok dıkkat etmemi soyledi.Bana nst de bebek hareket ettıkce dugmeye bascaksın demedıler öylece yattım uykum geldi uyuyucam sandım bian benım oglusum da mınyonmuş kılosu 2300gr masallah senınkıne hayırlısı ıle bi dogsunlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…