- 28 Eylül 2011
- 1.355
- 5
- 40
kizlar oku oku bitmiyo ahanda boyle oldum
kalp atislarini duyan anneleri tebrik ediyorum darisi bizim basimiza insallah
Amin inşallah darısı sana olsun .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar oku oku bitmiyo ahanda boyle oldum
kalp atislarini duyan anneleri tebrik ediyorum darisi bizim basimiza insallah
yazarım canm yazmammı...Girer girmez yaz canım olur mu ? kesenin içinde ayrı minik bi nokta olarak gözüküyor zaten doktorum ölçtü 3,23 mm yazıyor ultrason kağıdında.
canm benim ilk bebeğimde kesem yusyuvarlaktı ama oğlum oldu.birde bende sizinle paylaşayım eğer bebek ilk başta sağdaysa erkek soldaysa kız derler bizdede.benim oğlum başta sağdaydı sonradan hep solda oldu.bu arada yeni öğrendiğim bilgiyide sisinle paylaşayım. Kese eğer yuvarlaksa kızmış eğer fasulye şeklinde ovalse erkek miş. Bilmiş bi arkadaşım var o söyledi. Daha önceki söyledikleri tuttu :) Benim kese yuvarlak kız dedi bakalım tutacak mı bnmkide
ben bebekten haberim olmadan önce sakkallı ipten bebe battaniyesi başlamıştım çok güzel oldu son rötuşlar kaldı(çalıştığım için yarısına görümceme yıktım :) ) içime doğmuş demekki bebekimde planlı değildi kaza kurşunu kısmet işte
Amin inşallah darısı sana olsun .
kızlar biz kaçıyoruz...üç çocuk annesi olmak kolay değil valla:)))
doruk paşam anneee kekk diye tutturdu..bir kek yapayım doruk la karnımdaki meleklerimi besleyeyim biraz..hepinizi öptük teyzeleri
canm benim oğlumunda sakallı ipten battaniyesi var ama olduğu gibi duruyor.hiç kullanamadım kullanışlı değil.sakalları bebeği rahatsız ediyor.
saol canm dediğin gibi ikiz tek farketmez.. ama hemşirem kan degerin tek gbi duruyo yineede belli olmaz 13ünde net olur dedi canm hayırlısı artk ne diyelimayyy inşallah ikizdir o zaman..tüp bebek olduğundan ikiz ihtimali de çok yüksek o zaman...sağlıklı olsun da tek de olsa ikiz de olsa seninki ayrı bir kıymetli olur zaten..kardeşiminde tüp bebekti..dr kontrolünde bile ayrı bir önem gösterirlerdi..çarşamba günü iyi haberlerini bekliyorum canım..
canm illa iğnemi kullanman gerekiyo hap önermedimi dr un bende tüp oldugu için kan sulandırıcı kullanıyorum..birde benim gibi kan pıhtılaşması sorunu olan var mı.ben oğlumda 9 ay boyunca sabah akşam kendi kendime iğne vurdum.heryerim mosmor olmuştu.ve şimdi yeniden başlıcam.offf daha iğnelerden kurtulalım 10 ay oldu daha tiksintim geçmeden yeniden başlıyorum(yaa doya doya adet olmayı özledim.doğum yaptım 10 ay önce 40 gün güzel kanamam oldu.sonra adetlerim 50 günde bir oldu.gerçi bebeğime bişi olmasında o sağ salim doğsunda varsın adet yüzü görmüm.yaa sabır ede ede sabır taşı oldum.9 ay zaten oğlumu bekledim.şimdi yine yeni baştan gün sayıcam.off offf günler geçsede kızımı da kucağıma alsammm.aaa kız dedim rabbim mi söyletti yaaa.inşş inşş..
İnşallah sorunsuz geçer bu dönem senin için de biran önce dorukta tuvalete alışır. Bende ikiz çok istedim. Hayırlısı böyleymiş tek oldu.
Benim gözümde şanlı kişilerden birisn :)
yazarım canm yazmammı...
ayy yavrum benm yaa susam tanesi kadarcıktır şimdi o
annesi onu büyütcek kocaman insan yapcak
canm benim ilk bebeğimde kesem yusyuvarlaktı ama oğlum oldu.birde bende sizinle paylaşayım eğer bebek ilk başta sağdaysa erkek soldaysa kız derler bizdede.benim oğlum başta sağdaydı sonradan hep solda oldu.
canm benim oğlumunda sakallı ipten battaniyesi var ama olduğu gibi duruyor.hiç kullanamadım kullanışlı değil.sakalları bebeği rahatsız ediyor.
canım bildiğim 2 li test var 10-12. hafta arasında yapılıyosonra 16-20 hafta arası 3lü test var onların sonucu problemli çıkarsa amniyo sentez yapılıyo..merhaba,
birşey sormak istiyorum. gebelik sırasında daha önce hamile tanıdıklarımdan duyduklarıma 3 lü tarama testi,amniyosentez vs gibi testler yaptırmak gerekiyor.tam bilgisi olan var mı.. gebelik süresinde hangi testleri ne zaman yaptırmamız gerekiyor..
evet canm bende dosya hazırlıcam hatta günlük tutmaya başladım bebişim içinÇok minikler ya . Her gittiğimizde ultrasonda farklı görüntülerini göreceğiz. Bebeğime özel dosya hazırlayacağım. Büyünce görmesi için :)
Çok minikler ya . Her gittiğimizde ultrasonda farklı görüntülerini göreceğiz. Bebeğime özel dosya hazırlayacağım. Büyünce görmesi için :)
ben gunluk tutmaya basladim bile
canım bildiğim 2 li test var 10-12. hafta arasında yapılıyosonra 16-20 hafta arası 3lü test var onların sonucu problemli çıkarsa amniyo sentez yapılıyo..
mesela ben sadece3lüyü yaptırcam bi problem çıkarsa diğerlerini yaptırmam kendimi ona göre anneliğe hazırlarım çünkü 20. haftadan sonra aldırabilecekmisin bebişini ben o yüzden yaptırmam diyorum ama herkesin kendi fikri.. sonra glukoz testleri var şeker yüklemesi için
evet canm bende dosya hazırlıcam hatta günlük tutmaya başladım bebişim için
Yanlış kullanıcıya alıntı yaptım :)
Buldumcuk oldular ileride okuyunca güzel oluyo
Merhaba kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim.İlk kontrole ne zaman gidiliyor ve test ,tahlil yapılıyormu?ultrasonda mı bakılıyor?merak ediyorum.