2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Girer girmez yaz canım olur mu ? kesenin içinde ayrı minik bi nokta olarak gözüküyor zaten doktorum ölçtü 3,23 mm yazıyor ultrason kağıdında.
yazarım canm yazmammı...
ayy yavrum benm yaa susam tanesi kadarcıktır şimdi o :KK49::KK49:
annesi onu büyütcek kocaman insan yapcak:emir_bebek::emir_bebek:

bu arada yeni öğrendiğim bilgiyide sisinle paylaşayım. Kese eğer yuvarlaksa kızmış eğer fasulye şeklinde ovalse erkek miş. Bilmiş bi arkadaşım var o söyledi. Daha önceki söyledikleri tuttu :) Benim kese yuvarlak kız dedi bakalım tutacak mı bnmkide :KK52::KK9:
canm benim ilk bebeğimde kesem yusyuvarlaktı ama oğlum oldu.birde bende sizinle paylaşayım eğer bebek ilk başta sağdaysa erkek soldaysa kız derler bizdede.benim oğlum başta sağdaydı sonradan hep solda oldu.
ben bebekten haberim olmadan önce sakkallı ipten bebe battaniyesi başlamıştım çok güzel oldu son rötuşlar kaldı(çalıştığım için yarısına görümceme yıktım :) ) içime doğmuş demekki bebekimde planlı değildi kaza kurşunu kısmet işte :KK6:

canm benim oğlumunda sakallı ipten battaniyesi var ama olduğu gibi duruyor.hiç kullanamadım kullanışlı değil.sakalları bebeği rahatsız ediyor.

kızlar biz kaçıyoruz...üç çocuk annesi olmak kolay değil valla:)))
doruk paşam anneee kekk diye tutturdu..bir kek yapayım doruk la karnımdaki meleklerimi besleyeyim biraz..hepinizi öptük teyzeleri:KK16::KK16:

kızlar biz kaçıyoruz...üç çocuk annesi olmak kolay değil valla:)))
doruk paşam anneee kekk diye tutturdu..bir kek yapayım doruk la karnımdaki meleklerimi besleyeyim biraz..hepinizi öptük teyzeleri:KK16::KK16:

gorusuruz canim kendinize iyi bakinn:KK54:

canm benim oğlumunda sakallı ipten battaniyesi var ama olduğu gibi duruyor.hiç kullanamadım kullanışlı değil.sakalları bebeği rahatsız ediyor.

biz büyüğünü kullanıyoz ya memnunuz diye neblem demek ki bebekleri rahatsız ediyo walla ilk gebeliğim tecrübe yok neyse görüntü yapar en azından :KK70: sağolasın tavsiye için..

birde benim gibi kan pıhtılaşması sorunu olan var mı.ben oğlumda 9 ay boyunca sabah akşam kendi kendime iğne vurdum.heryerim mosmor olmuştu.ve şimdi yeniden başlıcam.offf daha iğnelerden kurtulalım 10 ay oldu daha tiksintim geçmeden yeniden başlıyorum:KK43:(yaa doya doya adet olmayı özledim.doğum yaptım 10 ay önce 40 gün güzel kanamam oldu.sonra adetlerim 50 günde bir oldu.gerçi bebeğime bişi olmasında o sağ salim doğsunda varsın adet yüzü görmüm.yaa sabır ede ede sabır taşı oldum.9 ay zaten oğlumu bekledim.şimdi yine yeni baştan gün sayıcam.off offf günler geçsede kızımı da kucağıma alsammm.aaa kız dedim rabbim mi söyletti yaaa.inşş inşş..

ayyy inşallah ikizdir o zaman..tüp bebek olduğundan ikiz ihtimali de çok yüksek o zaman...sağlıklı olsun da tek de olsa ikiz de olsa seninki ayrı bir kıymetli olur zaten..kardeşiminde tüp bebekti..dr kontrolünde bile ayrı bir önem gösterirlerdi..çarşamba günü iyi haberlerini bekliyorum canım..
saol canm dediğin gibi ikiz tek farketmez.. ama hemşirem kan degerin tek gbi duruyo yineede belli olmaz 13ünde net olur dedi canm hayırlısı artk ne diyelim

birde benim gibi kan pıhtılaşması sorunu olan var mı.ben oğlumda 9 ay boyunca sabah akşam kendi kendime iğne vurdum.heryerim mosmor olmuştu.ve şimdi yeniden başlıcam.offf daha iğnelerden kurtulalım 10 ay oldu daha tiksintim geçmeden yeniden başlıyorum:KK43:(yaa doya doya adet olmayı özledim.doğum yaptım 10 ay önce 40 gün güzel kanamam oldu.sonra adetlerim 50 günde bir oldu.gerçi bebeğime bişi olmasında o sağ salim doğsunda varsın adet yüzü görmüm.yaa sabır ede ede sabır taşı oldum.9 ay zaten oğlumu bekledim.şimdi yine yeni baştan gün sayıcam.off offf günler geçsede kızımı da kucağıma alsammm.aaa kız dedim rabbim mi söyletti yaaa.inşş inşş..
canm illa iğnemi kullanman gerekiyo hap önermedimi dr un bende tüp oldugu için kan sulandırıcı kullanıyorum..

merhaba,
birşey sormak istiyorum. gebelik sırasında daha önce hamile tanıdıklarımdan duyduklarıma 3 lü tarama testi,amniyosentez vs gibi testler yaptırmak gerekiyor.tam bilgisi olan var mı.. gebelik süresinde hangi testleri ne zaman yaptırmamız gerekiyor..

İnşallah sorunsuz geçer bu dönem senin için de biran önce dorukta tuvalete alışır. Bende ikiz çok istedim. Hayırlısı böyleymiş tek oldu.
Benim gözümde şanlı kişilerden birisn :)

hep iki tane çocuk yeter derdim ama Allah böyle nasip etti..doruk yanlız kalmasın tek çocuk olmak zor diye istiyordum..bizikisi ben istedim bir göz Allah verdi iki göz hesabı oldu anlayacağın:)[/QUOTE]

Büyüdükten sonrası güzel olacak senin için hepsi bir arada olacaklar. Dorukla aralarında da çok yaş farkı olmayacağı için onlarada iyi olacak . biz 3 kardeşiz anneme iyiki üçlemişsin bizi diyoruz :KK52:

yazarım canm yazmammı...
ayy yavrum benm yaa susam tanesi kadarcıktır şimdi o :KK49::KK49:
annesi onu büyütcek kocaman insan yapcak:emir_bebek::emir_bebek:

Çok minikler ya . Her gittiğimizde ultrasonda farklı görüntülerini göreceğiz. Bebeğime özel dosya hazırlayacağım. Büyünce görmesi için :)

canm benim ilk bebeğimde kesem yusyuvarlaktı ama oğlum oldu.birde bende sizinle paylaşayım eğer bebek ilk başta sağdaysa erkek soldaysa kız derler bizdede.benim oğlum başta sağdaydı sonradan hep solda oldu.

Tecrübe başka tabi :) sen söyleyince ultrason resmine baktım. Solda duruyo hemd:KK49:e sol köşeye resmen yapışmış gibi :)

merhaba,
birşey sormak istiyorum. gebelik sırasında daha önce hamile tanıdıklarımdan duyduklarıma 3 lü tarama testi,amniyosentez vs gibi testler yaptırmak gerekiyor.tam bilgisi olan var mı.. gebelik süresinde hangi testleri ne zaman yaptırmamız gerekiyor..
canım bildiğim 2 li test var 10-12. hafta arasında yapılıyosonra 16-20 hafta arası 3lü test var onların sonucu problemli çıkarsa amniyo sentez yapılıyo..
mesela ben sadece3lüyü yaptırcam bi problem çıkarsa diğerlerini yaptırmam kendimi ona göre anneliğe hazırlarım çünkü 20. haftadan sonra aldırabilecekmisin bebişini ben o yüzden yaptırmam diyorum ama herkesin kendi fikri.. sonra glukoz testleri var şeker yüklemesi için

Çok minikler ya . Her gittiğimizde ultrasonda farklı görüntülerini göreceğiz. Bebeğime özel dosya hazırlayacağım. Büyünce görmesi için :)
evet canm bende dosya hazırlıcam hatta günlük tutmaya başladım bebişim için:emir_bebek::emir_bebek:

canım bildiğim 2 li test var 10-12. hafta arasında yapılıyosonra 16-20 hafta arası 3lü test var onların sonucu problemli çıkarsa amniyo sentez yapılıyo..
mesela ben sadece3lüyü yaptırcam bi problem çıkarsa diğerlerini yaptırmam kendimi ona göre anneliğe hazırlarım çünkü 20. haftadan sonra aldırabilecekmisin bebişini ben o yüzden yaptırmam diyorum ama herkesin kendi fikri.. sonra glukoz testleri var şeker yüklemesi için

evet canm bende dosya hazırlıcam hatta günlük tutmaya başladım bebişim için:emir_bebek::emir_bebek:

Buldumcuk oldular baksana şimdiden :) Alalh gönlüne göre versin ikiz olursa ikinci çocuk için yeniden aynı yolları geçmene gerek kalmaz. Ama en öncesi hayırlısı olsun. :KK9:

X