2013 bebeklerinin listesi

canım özel mesaj atamıyorum mesaj kutun dolu buradan yazayım benide eklermisin
istanbul yaş 30 kız adı Gülce Tuğba sat:21 mayıs beklnen doğum: 25 şubat epidural sezeryan

teşekkürler canım listeye girince ayrı bi heyecanlandım nedense

Merhaba kızlarr.. Beni de aranıza alın, listeye ekleyin :)
Kütahyadayım. 26 yaşındayım ve ikiz erkek bebek bekliyorum bende :) Sat 24 mayıs. tahmini doğum tarihi 28 şubat.. Ama tabiki ikiz olduğu için süpriz yapıp ocakta da gelebilirler :) Doğum sezeryanla olacak ama tabi ben epidural sezeryan istiyorum bakalım nasip

maşallah sıze topıgımızın ılk ıkız bebeklerı:)

---------------------------------------------------------------------------------------

merhaba liste çok güzel olmuş eline sağlık meltemciğim benide eklersen sevinirim
topiği takip ediyorum da yorum yazmaya zamanım olmuyor an cak geçmişi okumakla yetiniyorum ((
Edirne 31 yaş ilk bebek kız 25.04.2012 30.01.2013 sezaryan henüz isim bulamadım((
şimdiden teşekkürler

ekledim canım bızım kızların masallahı var cenede gecmıse bakmak cok zor oluyor haklısın

sakarya yaş 30 olcak doğumda kız bebek isim deniz sat:11mayıs doğum 12 şubat gözüküyor teşekkür ettim.

Meltem canım beni de ekler misin:)

İstanbul
Yaş 28
Cinsiyet Kız
İsim AFRA
Doğum şekli Normal
SAT 02 Mayıs
BDT 06 Şubat

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…