2013 bebeklerinin listesi

benim bebeğim erkek, yaşım 28, İstanbul, SAT 11 Mayıs, tahmini doğum tarihi Sat a göre 15 şubat ultrasona göre 7 şubat :)

3-4 haftadır kız sandığımız için erkek ismi hiç düşünmemiştik, siz yazdıkça ordan isim çalabilirim

bu listeye nasıl eklicem kendimi kızlar yardımcı olun

Beni de listeye eklermisiniz?
istanbulda yaşıyorum. kızım olacak. benay ismini düşünüyoruz. 4 mayıs satım. 07.02.2012 beklenen doğum tarihi. epidural normal istiyorum.

kızlar yukarıda yazan lısteye ıstedıgınız ek bısey varsa yazın listeye eklenmek ısteyenelrde yazsın

Meltemciimm yaşadığımız şehir istanbul yaş 30 kızımın ismine karar veremedik satım 07 mayıs doğum tarihim 8 şubat kısmetse ve epidural normal doğum istiyoruum..Ohh bi nefeste anlattım

meltemcim bende düzeltmelerle beraber yeni bilgileri vermek istiyorum

yaşadığım şehir : istanbul
bebek cinsiyet : kız
bebek adı : Zeynep die %90 bu ismi düşünüorum inş.
Doğum tarihi : 30 ocak dendi en son kısmet
Doğum şekli: Sezeryan

Son düzenleme:
anım oğlumun adı Mehmet Tuna olacak inşallah
son adet tarihim 29 nisan
28 yaşındayım
İzmirden katılıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar:)))
hhaaa bir dee hani belden uyuşturlan sezeryandan istıyorum:)

Son düzenleme:
canım benide listeye eklersen sevinirim 24 yaşındayım istanbuldayım oğluşum olacak inşallah adı ibrahim ali sat 5 ayın 1i doğum tarihi 2ayın 5i sezeryen olmak istiyorum

konyadayım.24 yaşımdayım.1mayıs son adt tarih. muhtemel tarih 8 şubat. oğlumun adı da melih olacak gibi :)

doğum şeklim de belli değil doktora bıraktım ben sorduğumda doğum oolayı başlayıp son bulana kadar hiçbişey diyemem ne olacak ne bitecek o zaman belli olacak ddi :)

meltemcim burdan da yazayım ellerine sağlık harika bi tablo olmuş..
hem de ilk başta girip birdaha hiç girmeyenlerden ziyade burda olanların olması da iyi olmuş bence

benim yaş:29
sat:09.05.2012
bir tek isim tam belli değil orası boş kalsın şimdilik:)

kızlar tesekkurler ekledım bılgılerınızı
lısteye
pofikçi; canım buraya yazacaksın ben ekleyecegım lısteye senı
ezelcım banada burdan yenı eklemek daha rahat geldı dun ıyıce baktım lıstedekı kısılerın yarısı yok artık banada rahat oldu canım

cnm çok güzel olmuş eline sağlık bence diğer şubat anneleri
topiğini sen devral o zaman bu listeyi direk kopyala kapıştır yapıp
eski topiğimize eklersin ben bi sıkıntı olmazsa allahtan
normal doğum düşünüyorum, bide isim şimdilik
şimal die düşünüyorum ama değişebilir değişirse ben yine söylerim :)

Canım ben ıstanbulda yaşıyorum. Bebeğim kız. 27 yaşındayim son adet tarihi 4mayıs beklenen doğum tarih 8şubat doğum şekli sezaryen eklersen sevinirim.

meltemcim taksit taksit yazıyorum ama aslında epidural normal doğum istiyorum
henüz doktoruma sormadım bu konudaki tecrübesini bilmiyorum, bana epidural normal
yazabilirmisin cnm

meltemmmm canım kocaeli oğlum olcak 30 yaşındayım sat 06.mayıs 10.şubat doğum görünüyor doğumla ilgili doktorum çok erken şuan knşmak için dedi beklemedeyiz
:)))

meltemcim taksit taksit yazıyorum ama aslında epidural normal doğum istiyorum
henüz doktoruma sormadım bu konudaki tecrübesini bilmiyorum, bana epidural normal
yazabilirmisin cnm
canım bılgılerını kontrol etsene senı 2 kre yazmısım ama bılgıler farklı olrak dogrusu bı sekıldemı bak bakalım

Ben de yazayim bilgilerimi:)
Istanbul -hatiiice- 23- mehmet- erkek -28.02.201(aranizda en son dogum yapacak olan benim sanirim:) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…