porselen makyaj yaptırsak kalıcılığı nasıl olur ki acaba ?
hayırlı olsunnnnninşallah çok cici bi gelin olursunnn
bak ne güzel kuaför işini halletmişsin. Ne kadara yapılacak makyajın? Birde ürünlerini kendinmi alacaksın yoksa kuaförünmü kullanacak?
Kızlar balayını hallettik bizde bugün. Antalya-Side de güzel bir otel ayarladık
kızlar şuanda işyerinden gizlice kadinlar kulubune girip bunu okuyan
bu saatlerde annesi tarfından zorla kahvaltı yaptırılmak üzere uyandırılan
aa ağustos gelinleri neler yapmış bi bakayım diye merakten giren
herkese GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
benim 17 ağustos KINA, 18 Ağustos düğün inşallah..Düğün salonum yaşadığmız ilçedeki en güzel en genis ve ferah yer akşam 8 de başlıyacak. Kınam küçük bir yerde sadece kadınlara özel olduğu için o da 8 de başlıyor yaz günü saat 8 uygun düğünler için.
beyaz eşyaları aldı nişanlı(buzdlb+ çam mak+ bulaşık+ fırın total 4150) bosh hepsi enerji tasarrflu çünkü enerji tasarrufu haftasında aldık :) bide peşin ödedik öle uygun geldi fiyat.(BOSCH marka)
mobilyalara baktı biraz ama cxok kısa bir sürede düğün zamanı gelmeden marta kalmadan alın dedi adam. yatakod+ salon oturma grubu+ yemek masası+ sandalye+ ve büfe diğer gümüşlük ve vitrini istemiyrom boşa yer kaplıyor büfeyıde almak istemm aslında ama yemek takımlarımı ona koycam alıp) 10.000 küsür size linkleri vereyim bellona ve istikbalden baktık.
iki yerde de bu şekilde set oluştrudum hemen hemen aynı fiyatlar
önce istikbalden beğendiklerim
Rodos Maksi Takım - İstikbal Mobilya
http://hobidekorasyon.mevsimlergibi...rlight-prestij-sürgülü-yatak-odası-takımı.jpg
Valensia Yemek Odası Takımı - İstikbal Mobilya
ve bunlarda bellonadan baktıklarım
Sidney Lüx Takım - Bellona Mobilya
Modena Yatak Odası Takımı - Bellona Mobilya
Modena Yemek Odası Takımı - Bellona Mobilya
lütfen fikirleriniz bana iletin seçtıklerım güzel mi? kullanış lı mı? ben çalışıyorum ve toz alma işini her gun yapamam dolayısıyla beyaz sectim hep cok belli etmez diıey koltukalrıda kir götüren bı renk alcam.
yorumlarınız ı bekliyorum :)))
gelinlik nişanlık kınalık bakmadım hiç saçımda başka ilçede yaptrcam cunku ordaki kuaforler dhaa iyi henüz nikah tarıhıde almadık ama hazıran 12 dev nıkah bizim için onemli bir tarıh 10. çıkma yıl dönünümüz olucak çünkü
hepinize bu stresli günlerde bol sabır diliyorum.
öptümmmm
canım bizde balıkesir avşa adasına gitmeyi düşünüyoruz ama tam emin değiliz hiç giden varmı arkadaşlardn acaba nasıl biyer:26:
avşa adalı bir arkadaşım vardı üniversiteden güzel bir yer olduğunu anlatırdı hep hatta bazı arkadaşlarda gitmişti onun yanına yaz tatiline eğlenmişler falan ama balayı için nasıl olur bilemiyorum ordaki otellerin durumu nasıldır bir araştırmak lazım. Ama bence balayı konseptine uygun bir otel araştırın avşaya daha sonralardada gidebilirsiniz orda genellikle kiralık apartlar moteller filan varmış sanırım ama yinede araştırın derim bir kere olucak çünkü..
gazelle yeni açıldı tatlım biz hatta düğünü orda yapmayı düşündük ama bize fiyat olarak baya yüksek geldiği için vazgeçtik. güzel bir otel bence havuzu flnda var bolu manzaralı bir otel. zaten bolunun en iyi otellerinden biri.gölcük yolunda.
birde abantı düşünen çok var balayı için orayı da araştırabilirsin yada abant yolunda yine yeşil ev var baya meşhurdur :)
oturacağınız yer nere oursa olsun b yerden bi yere giderken sıkıntı çekmezsiniz bolu küçük yer çünkü. istanbuldan geliyorsanız sizin için birazcık sıkıcı olabilir bolu.ama eşinle olduktan sonra her yeri eğlenceli hale çevirmek zaten sizin elinizdebaşka sorun varsa yanıtlarım
saol canm ya sımdıden arkadaş edımdım boluluabant buyuk otele baktık ama gazelle daha guzel geldı odası falan daha sık
bende calısabılırım ıns o zaman sıkılmam ama evde kalırsam sıkılırım evet :26:
herkese selamlar,
çok sık giremiorum nete ama her girdiğimde hala hiç bişey yapmadığımı farkediyorum. nişanlım askerde o yüzden ben gelinlikte de balayında da eşyalarda da hep onu bekliyorum.. nişanlısı askerde olanlar neler yaptılar?? ben çok mu rahatım?? kuaför bile ayarlamış herkes
benim 17 ağustos KINA, 18 Ağustos düğün inşallah..Düğün salonum yaşadığmız ilçedeki en güzel en genis ve ferah yer akşam 8 de başlıyacak. Kınam küçük bir yerde sadece kadınlara özel olduğu için o da 8 de başlıyor yaz günü saat 8 uygun düğünler için.
beyaz eşyaları aldı nişanlı(buzdlb+ çam mak+ bulaşık+ fırın total 4150) bosh hepsi enerji tasarrflu çünkü enerji tasarrufu haftasında aldık :) bide peşin ödedik öle uygun geldi fiyat.(BOSCH marka)
mobilyalara baktı biraz ama cxok kısa bir sürede düğün zamanı gelmeden marta kalmadan alın dedi adam. yatakod+ salon oturma grubu+ yemek masası+ sandalye+ ve büfe diğer gümüşlük ve vitrini istemiyrom boşa yer kaplıyor büfeyıde almak istemm aslında ama yemek takımlarımı ona koycam alıp) 10.000 küsür size linkleri vereyim bellona ve istikbalden baktık.
http://hobidekorasyon.mevsimlergibi...rlight-prestij-sürgülü-yatak-odası-takımı.jpg
lütfen fikirleriniz bana iletin seçtıklerım güzel mi? kullanış lı mı? ben çalışıyorum ve toz alma işini her gun yapamam dolayısıyla beyaz sectim hep cok belli etmez diıey koltukalrıda kir götüren bı renk alcam.
gelinlik nişanlık kınalık bakmadım hiç saçımda başka ilçede yaptrcam cunku ordaki kuaforler dhaa iyi henüz nikah tarıhıde almadık ama hazıran 12 dev nıkah bizim için onemli bir tarıh 10. çıkma yıl dönünümüz olucak çünkü
öptümmmm
öptümmmm
bende Ağustos geliniyim :) 11 Ağustos günü düğünüm var inşallah..
aynı gun canım dugunumuz hayırlı olsun hosgeldın aramızaaa nasıl gıdıo hazırlıklar ya ben perdelerımıde dıkıtııom bu hafta artık cogu gıttı azı kaldı kızlar fotografcıyaıda ayarladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?