• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

herkeslere merhabalar... kızlar aynen ben de evlenince popişi ve göbişi salanlardanım:26: evlendiğimden beri 6-7 kilo aldım. kocişim de aldı:17:
kocamla bir araya gelebilsek bebiş de isticez ama malesef hala ayrıyız:43: herkese mutluluklar...:9:

Allah kavuştursun canım ne zaman biraraya geliceksnz belli mi?

Ah canim en zoru da belirsizlik ışte :( tekrardan tayin istedi bakalım insalllah haziran temmuz gibi bekliyoruz.. nerdeyse bir yıl ayrı kalmış olacağız yani.. hayırlısı tabi demek ki yaşamamız gerekiyormuş..

Ah canim en zoru da belirsizlik ışte :( tekrardan tayin istedi bakalım insalllah haziran temmuz gibi bekliyoruz.. nerdeyse bir yıl ayrı kalmış olacağız yani.. hayırlısı tabi demek ki yaşamamız gerekiyormuş..

herseyin hayırlısı canım gec olsun güç olmasın azıcık daha dişinizi sıkıverin artık

bir zamanlar bu topikte ne heyecanlar yaşamıştık şimdi bakıyorumda 9 ay olmuş evleneli :) zaman ne kadarda hızlı geçti. şimdi hem çalış hem ev işi ne kadar zormuş. annemi çok iyi anladım valla :)biz de daha bebiş yok çok şükür kilo da almadım evlendiğimden beri aynı kilodayım...eee bebişi olanlar neler yapıyo nasıl hamilelik

kızlar merhaba, ben de uzun zamandır yazamadım gercekten zaman cok cabuk geçiyor görüyorum ki aramızda bebek bekleyenler varmış allah saglıkla bebişlerinize kavusmayı nasip etsin :16::16::16::16:

benimde evliligimin üzerinden 9 ay geçti hala inanamıyorum nasıl geçtigine nasıl hazırlanmıştım saşırıyorum arada buraya geliyorum yazılan herşeyi okuyorum kızlarr :) en çok evlilikde şunu farkettim kilo alımı müsaitleşiyomuş bekarken 45 kiloydum 51i gördüm yuh diyorum kendime :D yemek yemiyomuşum bekarken onuda anladım ve okul iş güç derken kendi şehrimi gezmeyi ihmal etmişim evlenince istedigim yere gitmenin rahatlıgı var bu duygu harikaaa işte:)):31:

Hanımlar merhaba nasil keyifler evlilik yıldönümlerimiz yaklaşıyor hediye planlariniz var mi ben bişey bulamiyorum çok canım sıkılıyor:(

topiğin ilk annesi sen mi olucaksn :21:
bnde bebiş yok henüz 1-2 ay snra düşünmeye baslayabilirm diye düşünüyorum Allah aratmasın

Bilmiyorum ki ben miyim acaba başka arkadaşların da vardır belki. Valla bıze baya süpriz oldu inşallah Rabbim isteyen herkese nasib eder. Evlilik nasıl gidiyor bir yılımız bitiyo inşallah :)

Bilmiyorum ki ben miyim acaba başka arkadaşların da vardır belki. Valla bıze baya süpriz oldu inşallah Rabbim isteyen herkese nasib eder. Evlilik nasıl gidiyor bir yılımız bitiyo inşallah :)

benim bildiğim kadarıyla ilk anne sen olucaksn Rabb'im sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. evlilik güzel gidiyo çok şükür. o ilk acemilikleri atlattık mutfaktan savastan cıkmış gibi çıkıyordum kesikler yanıklar içinde :1: alıştım şimdi

benim bildiğim kadarıyla ilk anne sen olucaksn Rabb'im sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. evlilik güzel gidiyo çok şükür. o ilk acemilikleri atlattık mutfaktan savastan cıkmış gibi çıkıyordum kesikler yanıklar içinde :1: alıştım şimdi

Hahahah bosa giden malzemeler felan demi :) millet nerde ya gelseler de laflasak:6:

Hahahah bosa giden malzemeler felan demi :) millet nerde ya gelseler de laflasak:6:

evini hazırlayan kaçtı burdan ben bi do majorla görüşüyorum o da işten ayrıldı internet sıkıntısı var sanırım. ben ulasabildiklerimi çağırıyım topiğe sen de cağır topik şenlensin yine eskisi gibi :21:

Kizlaaar ben de burdayım :) hep bakıyorum ama kimse olmayınca yazmıyorum azcik hareketlenmeye baslaadik sanki:) benim kocisimin tayini oldu çok şükür bir senedir ayriydik:( ben de evlendikten sonra işten aytilmistim 2-3 ay önce yeniden çalışmaya başladım herşey yoluna girmeye başladı çok şükür, sıra bebiste:)

Bebek bekleyenleri tebrik ediyorum allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Kocam yanımda olmadığı için çok istememize rağmen bebegi erteledik bundan sonra bakarız inşallah:D

Kizlaaar ben de burdayım :) hep bakıyorum ama kimse olmayınca yazmıyorum azcik hareketlenmeye baslaadik sanki:) benim kocisimin tayini oldu çok şükür bir senedir ayriydik:( ben de evlendikten sonra işten aytilmistim 2-3 ay önce yeniden çalışmaya başladım herşey yoluna girmeye başladı çok şükür, sıra bebiste:)

Evlilik yıldönümleriniz için neler düşündünüz ;) ilk olduğu için ben çok heyecanlıyım;)
kk'nın yeni haline pek alışamadım inş alıntılayabilmişimdr:) çok sevindm canım eşinin tayininin olmasına. ben hediye konusunda zevksiz ve basarısızım maalesef:mad: evlilik yıldönmnde eşlerinize ne aıcaksnz bana da yardımcı olun... görüşmek üzeree:KK24:

bizimki çok şirin geçti, çok kararsızdım hediye konusunda, hem işine yarayacak uzun yıllar kullanacağı bişey olsun istiodum hem de romantik, sonunda ayakkabı aldım :) o da bana saat almış, güzel bi kutu içinde kalpli çok hoş çikolatalar drajeler yaptırmış, ve şık bi yerde akşam yemeği ayarlamış, gayet şık gül yapraklarıyla süslenmiş bi masada mum ışığında yemek yedik:) bi an kendimi filmlerdeki gibi hissettm :)
eşlerinize hobi,leri falan varsa onlarla ilgili bişeyler alabilirsiniz, saat çok hoş bi hediye uzun yıllar kullanılır hem de anlamı güzel, güneş gözlüğü olabilir, taraftar hediyeleri olabilir, bunlar benm aklıma gelenlerdi.. ama bayanlar hediyeden daha önemli şeyler var ki kesinlikle özellikle o gün gülen bi yüz, kurlar, evde yiyecekseniz süslenmiş bir oda ve masa, çikolatalar mumlar, baya moda girio insan ;)

Back