01.08.2013 itibariyle güncel gelincik listemiz :)
do_major --> 9-10 Ağustos
asosyalmedya --> 9-11 ağustos
esranaz-->10-11 ağustos
Nurcansny --> 11 Ağustos
handengin-->11 ağustos
mavikus-->11-14 ağustos
mervebaki-->11-17 ağustos
loove --> 15 Ağustos
nursem-->17 ağustos
angel of love-->17 ağustos
versa50--> 21-22 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos
eflinam-->24 ağustos
asen7-->24 ağustos
ahsen9187-->24-25 ağustos
gün sayın rakamlara düştü diyorum 9,8,7... gibi :)
sizde göreceksiniz o günleri :)
galiba düğün yaklaştıkça stres yapıyorum sivilceler bastı
Beni de ekle canimmm 17 agustos.Biz güzel gelincikleriz :)
do_major --> 9-10 Ağustos
asosyalmedya --> 9-11 ağustos
esranaz-->10-11 ağustos
Nurcansny --> 11 Ağustos
handengin-->11 ağustos
mavikus-->11-14 ağustos
mervebaki-->11-17 ağustos
loove --> 15 Ağustos
nursem-->17 ağustos
angel of love-->17 ağustos
versa50--> 21-22 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos
eflinam-->24 ağustos
asen7-->24 ağustos
ahsen9187-->24-25 ağustos
hejelen -->24-25 ağustos
Uff kizlar cok ama cok stresliyim biraz teselliye ihtiyacim var sanirimnisanlimin babaannesi vefaat etti yogunbakimdaydi beklenen birseydi ama herkes buruk. Ertelenme kesinlik'e olmaz cunku nisanlim abd de okuyor okulu zaten 20sinden sonra aciliyo gitmemiz gerek. Bu arada ben bu sene mezun oldum sinif ogret. Sinavim iyi gecmemis gibiydi atansaydim kalacaktim stajyerligim kalkinca 1 sene sonra gitcektim kotu gecti diye umudum yoktu hazirligimi yapiyodum 81 aldim atanma ihtimalim var heraey yine belirsizlesti babam 26. Tercihi yapmak istiyo ben cok kotu bi yer gelebilir diye istemiyorum. Cok atresliyim hic keyfim yok iki senedir bekledigim gun geldi ama gercekten hic mutlu degilim. Nisanlim da iyi degil. Cenaze meselesi dugun stresi... herhalde son gunlerini benim gibi mutsuz geciren yoktur
Kızlar bende geldım ve cok streslıyum.gelınlıgımı begenmıyom .sac seklımı degıstırsemmı dıye dusunuyom .offf offf tatlı telaş fln yok bende olsada kurtulsam .yapacak işim kalmadı artık sadece bekleme durumundayım
Uff kizlar cok ama cok stresliyim biraz teselliye ihtiyacim var sanirimnisanlimin babaannesi vefaat etti yogunbakimdaydi beklenen birseydi ama herkes buruk. Ertelenme kesinlik'e olmaz cunku nisanlim abd de okuyor okulu zaten 20sinden sonra aciliyo gitmemiz gerek. Bu arada ben bu sene mezun oldum sinif ogret. Sinavim iyi gecmemis gibiydi atansaydim kalacaktim stajyerligim kalkinca 1 sene sonra gitcektim kotu gecti diye umudum yoktu hazirligimi yapiyodum 81 aldim atanma ihtimalim var heraey yine belirsizlesti babam 26. Tercihi yapmak istiyo ben cok kotu bi yer gelebilir diye istemiyorum. Cok atresliyim hic keyfim yok iki senedir bekledigim gun geldi ama gercekten hic mutlu degilim. Nisanlim da iyi degil. Cenaze meselesi dugun stresi... herhalde son gunlerini benim gibi mutsuz geciren yoktur
evet kiralıcam zaten. gelinliğimi de kiraladım. alıp dolapta mı dursun küçücük evler zaten ben zor sığıyorum
ama eminönünde nerde var tam bilmiyorum. şansa bi yerden başlıcam sora sora bulurum sanırım.
topiğimizinde ilk gelini sensin ama canım :) offf bugunde bitti kızlar son 9 günüm ya ayyyyyy heyecanlar bastı beni sizlerde durumlar nasıl?
Sen atandin mi canim ne diyosun peki benim puana sence umut var midir ?bende sınıf öğrt mezunuyumm aynı şeylerr bi yanda evlilik bi yanda iş
Ahh canım başınız sağolsunkeşke böyle şeyler olmasa ama bazen aksilikler buluyor işte.
bizim nişanımızda aynı gün kaza yapan iki akrabamız için ertelenmişti
düşünsenize sabah kalktım kuaföre gideceğim kaza haberi geldi ve yıkıldık gencecik çocuklar yoğun bakımdaydı.
biri beyin kanaması geçirmişti.
şükür iyi oldular ama arabadaki diğer 7 kişi ölmüştü
tek sağ kalanlar bizim akrabamız üniversite öğrencisi iki gençti.
o günü hatırladıkça çok kötü oluyorum
basın sağolsun canım yaa bazen hersey üstüste gelebiliyor.senn yerine koymaya calışıyorum kendimi ama biraz zor tabi. nişanlımdan 1 sn bile ayrı kalmak istemem artık yanında olmak için bi çok seyden feragat edebilirim diye düşünüyo insan ama puanın cidden çok iyi. şuana kadar duyduklarımın en iyisi. ben mezun olduğum yıl bile girmedim kpss'ye hiç kpss tecrübem yok ama çevremdeki herkes her sene tel tel dökülüyo. iyi düşün kimsenn etkisinde kalmadan kendn karar ver
kızlarr çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum resmen ama buarada hem evlilik hazırlıkları çok yoğun hem de işte cok cok sıkı çalışmam gereken bi dönemdeyim. mobilyacılara düğünümüz 10 ağustosta demiştik ama hala gelmedi. düğünüm gercekten 10 ağustosta olsaydı napıcaktık bilmiyorum. sizin mobilyalarınız ne kadar zaman önce geldi. ne kadar sürede yerleştiniz tam anlamıyla??
herkes evlenip gidiyorum diye bi burukluk yaşıyo ya o bende yok. kendimi sorguluyorum neden üzülmüyorum diye çok çok mutlu bi çocukluk gecirdim çok şükür aile içinde huzursuz ortam olmadı hiç üzülmem gerekiyo normalde dimi? babamla birlikte calışıyorum evlerimizde çok yakın terasımdan annemin terasını görebiliyorum belki oyüzdendir diyorum ama ne biliyim insan bi garip oluyo yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?