2013 agustos gelınlerı buraya :)

benide eklermisin rica etsem kınam 24 dügünüm 25 lütfenn :)

Biz güzel gelincikleriz :)

do_major --> 9-10 Ağustos
asosyalmedya --> 9-11 ağustos
esranaz-->10-11 ağustos
Nurcansny --> 11 Ağustos
handengin-->11 ağustos
mavikus-->11-14 ağustos
mervebaki-->11-17 ağustos
loove --> 15 Ağustos
nursem-->17 ağustos
angel of love-->17 ağustos
versa50--> 21-22 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos
eflinam-->24 ağustos
asen7-->24 ağustos
ahsen9187-->24-25 ağustos
hejelen -->24-25 ağustos

tesekkürler do major vede 9 günü kalanlar acaba sizin duygular nasıl ya ben bu durumdayken heycanlıyım sizi düşünemiyom

evet ya heyecandan stresten mutluluktan delircem karmakarışık duygular içersindeyim.çok azaldı.ben kınamdada gelinlik giycem düğün gibi olck inş.çünkü ayrı şehirde olcak diğer düğünüm.tam 1 hafta kaldı.9 da inşallah gelin oluyorum :)

Beni de ekle canimmm 17 agustos.

Uff kizlar cok ama cok stresliyim biraz teselliye ihtiyacim var sanirim nisanlimin babaannesi vefaat etti yogunbakimdaydi beklenen birseydi ama herkes buruk. Ertelenme kesinlik'e olmaz cunku nisanlim abd de okuyor okulu zaten 20sinden sonra aciliyo gitmemiz gerek. Bu arada ben bu sene mezun oldum sinif ogret. Sinavim iyi gecmemis gibiydi atansaydim kalacaktim stajyerligim kalkinca 1 sene sonra gitcektim kotu gecti diye umudum yoktu hazirligimi yapiyodum 81 aldim atanma ihtimalim var heraey yine belirsizlesti babam 26. Tercihi yapmak istiyo ben cok kotu bi yer gelebilir diye istemiyorum. Cok atresliyim hic keyfim yok iki senedir bekledigim gun geldi ama gercekten hic mutlu degilim. Nisanlim da iyi degil. Cenaze meselesi dugun stresi... herhalde son gunlerini benim gibi mutsuz geciren yoktur

Kızlar bende geldım ve cok streslıyum.gelınlıgımı begenmıyom .sac seklımı degıstırsemmı dıye dusunuyom .offf offf tatlı telaş fln yok bende olsada kurtulsam .yapacak işim kalmadı artık sadece bekleme durumundayım

bende sınıf öğrt mezunuyumm aynı şeylerr bi yanda evlilik bi yanda iş

neden beyenmiyosun gelinligini :S bence çok stres yapma

Ahh canım başınız sağolsun keşke böyle şeyler olmasa ama bazen aksilikler buluyor işte.
bizim nişanımızda aynı gün kaza yapan iki akrabamız için ertelenmişti
düşünsenize sabah kalktım kuaföre gideceğim kaza haberi geldi ve yıkıldık gencecik çocuklar yoğun bakımdaydı.
biri beyin kanaması geçirmişti.
şükür iyi oldular ama arabadaki diğer 7 kişi ölmüştü
tek sağ kalanlar bizim akrabamız üniversite öğrencisi iki gençti.
o günü hatırladıkça çok kötü oluyorum

do_major --> 9-10 Ağustos
asosyalmedya --> 9-11 ağustos
esranaz -->10-11 ağustos
Nurcansny --> 11 Ağustos
handengin-->11 ağustos
mavikus-->11-14 ağustos
mervebaki-->11-17 ağustos
loove --> 15 Ağustos
nursem-->17 ağustos
angel of love-->17 ağustos
latika_27 -->17 ağustos
versa50--> 21-22 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos
eflinam-->24 ağustos
asen7-->24 ağustos
ahsen9187-->24-25 ağustos
hejelen -->24-25 ağustos

basın sağolsun canım yaa bazen hersey üstüste gelebiliyor.senn yerine koymaya calışıyorum kendimi ama biraz zor tabi. nişanlımdan 1 sn bile ayrı kalmak istemem artık yanında olmak için bi çok seyden feragat edebilirim diye düşünüyo insan ama puanın cidden çok iyi. şuana kadar duyduklarımın en iyisi. ben mezun olduğum yıl bile girmedim kpss'ye hiç kpss tecrübem yok ama çevremdeki herkes her sene tel tel dökülüyo. iyi düşün kimsenn etkisinde kalmadan kendn karar ver

heryerde var mahmutpaşaya çıkarken zaten görürsünüz
yada sorasnız bile olur
artık kiralama moda bende kınalığımı vegilinliğimi kiraladım
sıfır dikiliyor ama kiralık istedim
nereye koyacaım o kadar büyük kutular ev zaten 90m2

topiğimizinde ilk gelini sensin ama canım :) offf bugunde bitti kızlar son 9 günüm ya ayyyyyy heyecanlar bastı beni sizlerde durumlar nasıl?

heyecan,stres,mutluluk,hüzüntü,karılşıklık,acaba diye düşünmeler,şaşkınlık,yorgunluk,uykusuzluk...
hepsini aynı anda yaşıyorum ben kısaca şu an..
ama nişanlım gayet rahat hiç bişi yok gibi onda

kızlarr çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum resmen ama buarada hem evlilik hazırlıkları çok yoğun hem de işte cok cok sıkı çalışmam gereken bi dönemdeyim. mobilyacılara düğünümüz 10 ağustosta demiştik ama hala gelmedi. düğünüm gercekten 10 ağustosta olsaydı napıcaktık bilmiyorum. sizin mobilyalarınız ne kadar zaman önce geldi. ne kadar sürede yerleştiniz tam anlamıyla??
herkes evlenip gidiyorum diye bi burukluk yaşıyo ya o bende yok. kendimi sorguluyorum neden üzülmüyorum diye çok çok mutlu bi çocukluk gecirdim çok şükür aile içinde huzursuz ortam olmadı hiç üzülmem gerekiyo normalde dimi? babamla birlikte calışıyorum evlerimizde çok yakın terasımdan annemin terasını görebiliyorum belki oyüzdendir diyorum ama ne biliyim insan bi garip oluyo yine de.

Sagol canim tesekkur ederim , zaten hassas donemlerden geciyoruz bi de boyle tatsiz seyler cok yipratti beni inan tadim tuzum yok kpssden iyi almossin diyolar sevinemiyorum , dugunume gunler kaldi sevinemiyorum her gece aglayarak uyuyup berbat uyaniyorum inan alnimin akiyla cikayim su islerden 3 gun oruc tutcam

Tesekkur ederim canim evet bi cok insana gore iyi yapmisim ama nasil birsey beni bekliyo kestiremiyorum Allah yardimcim olsun

Ben mobilyacılara ramazandan önce demiştim iyiki erken demişim 1 gun önce geldi yani tam tarih verseydim kınada elimde olurdu mobilyalar :) merak etme esyalar gelince hersey daha kolay oluyor benim düğünüm 11 ağustosta 1 gunde esyalar geldi 1 günde ceyiz alındı yerleştirildi ben birde herkes gittikten sonra 1 gunumu ayırdım tekrar temızlık yaptım evimi kitledim hazır durumda. Burukluk bende yaşamıyorum sanırım düğün bittikten sonra eve dönerken yaşayabiliriz. Rabbim inşallah hayırlısını nasip eder hepimize. Çok güzel geçsin bu yaşanılacak tek günümüz.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…