2013 agustos gelınlerı buraya :)

elbiseyi gözümde canlandıramadığım için bişey diyemiycem canım ama bayram için balayını riske atma derim. fondotenle falan kapatabilir misin?

fondotenle bacaklarıma hıc aklıma gelmedı de mısafırlıge gıttıgımde koltukları batar mazallah beyaz koltuklu bırıne gıttıgımızı dusun rezıllık bol bol:))) ne gıycem ben ya dugun arasında offff zamanda az bayramda var

do_major --> 10 Ağustos
handengin-->11 ağustos
mavikus-->11-14 ağustos
loove --> 15 Ağustos
angel of love-->17 ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos
elfinam-->24 ağustos

işte listedeki ilk 3 gelin :) diğer gelinler kopyala yapıştır yaparak tarihe göre listeye kendi düğün tarihini ekleyebilir bence :)

do_major --> 10 Ağustos
loove --> 15 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos

beni de ekleyiinn :)
9 ağustos kına 11 ağustos düğün

fena acıklı.. gerçekten hem bizim için hem ailelerimiz için hem güzel hem gururlu ama bi o kadar da hüzünlü bi durum bu..

do_major --> 10 Ağustos
asosyalmedya --> 9-11 ağustos
handengin-->11 ağustos
mavikus-->11-14 ağustos
loove --> 15 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos
elfinam-->24 ağustos

yaa kızlar bide ben böle biraz farklı çamaşırlar gecelikler falan almak istiyorum ama çok utanıyorum :) kaç defa kaç yere girdim alamadım bi türlü siz naptınız var mı aranızda alan alanlar nasıl alıosunuz:) bu gidişle evliliğimin ilk günlerinde bile ayıcıklı pijamalarımı giyeceğim

ayy benim dügünümede az kaldı ve heycanlıyım olsun artık dedigim anlar çogaldı hazırlıklar dahada hızlanmaya başladı gelinligime kavuşma istegim dahada inanılmaz dereceye geldi :) dügününe az kalan kzlar sizdeki durumlar nedir merak ettim

do_major --> 10 Ağustos
handengin-->11 ağustos
mavikus-->11-14 ağustos
loove --> 15 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos
elfinam-->24 ağustos
nursem-->17 Ağustos

evet canım zamanımız azalıyor. 24 25 ağustosta benim düğünüm var yeni buldum bu siteyi keşke daha önce keşfetseymişim

evet ben de iyi ki buraya üye olmuşum diyorum özellikle çeyiz konusunda bana çok yardımcı oldu bu site :) yarın gelinliğimi teslim alacağım çok heyecanlıyım gelinliğini teslim alanlar evde nasıl muhafaza ediyorsunuz ?

haftaya düğünüm var inanılır gibi değil heyecanlı strestli mutluyum.nikah kıydık 1 ay oldu ama ayrı şehrilerdeyiz o yüzden hiç evli gibi hissetmedim.hala nişanlıyım die çıkıo ağzımdan :) haftaya inşallah kocama kavuşacağım.ben gelinliğimi 1 ay önce teslim aldım kapıya astım.çok şükür bişey olmadı.bende ilaçla korunmak istemiyorum.kocamda istemiyor.ben hallederim dio.görcez yaşamadan bilemiyor insan.

ben de inanamıyorum ya çok az kaldı ve ben gittikçe panik olmaya başladım. bizim nikahımın düğünde kıyılacak hala nişanlıyım :)) yarın bi de solaryuma gireyim diyorum vakit kalırsa :) sonra gelinliğimi alırım inşallah. ben de ilaç kullanmak istemiyorum benimki de hallederiz diyo ya gelinliğimin üstüne ne takacağıma, saçımı nasıl yaptıracağıma hala karar veremedim :26:

do_major --> 10 Ağustos
handengin-->11 ağustos
mavikus-->11-14 ağustos
loove --> 15 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos
elfinam-->24 ağustos
nursem-->17 Ağustos

benide ekleyin benideeeee 24 ağustoossss yarın gelinliğimi alıyorum bendeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…