benim düğünüm kına 9 düğün 10 ağustosta :)
evet canım Tekirdağ'da olacağım evimiz hazır :)
sadece çeyizlerin gitmesi kaldı :)
Tekirdağ merkez'de mi okudunuz?
Ben merkezde değilim
Konuştuk tabii hiç konuşmaz olur muyuz :)
Hatta geçenlerde Esranaz doktora gitti, yasmin diye bir doğum kontol hapı varmış onu almış.
Bende onu alacağım adetin ilk günü kullanmaya başlanıyormuş.
Bir kutu bittikten sonra ikinci kutu yine adetin ilk gününde kullanılmaya başlanacak.
İşte yan etkilerden korkuyoruz bizde ama 6 ayda bir kontrole gitmek gerekiyormuş bide 1.5 yıl falan kullandıktan sonra ara vemek gerekliymiş.
canım ben çorulda okudum üniversiteyi
sen bizden baya erkencisin
inşaallah herşey gönlünüzde olur
biliyorum yasmini duydum
çevremdende ama işte etkilenir miyim
hormonlarım bozulur mu psikolojim değişir mi bilmiyorum
birde tüylenme ve kilo problemi olabiliyormuş bazı bayanlarda
zaten aşırı stresliyim birde bu olursa patlayabilirm
Bende Çerkezköy'deyim :)
Bütün d.k. haplarının yan etkleri birbirine benziyor zaten canım.
Yani ya kullanacağız ya da eşlerimiz korunacak.
İlk zamanlarda hap kullanmak daha mantıklı geliyor bana daha sonrasında hapları çöpe atarız eşlerimiz korunur :)
Bizim sağlığımızı düşünürler heralde :)
masallah herkes hemen hemen bıtırmıs ınsallah hepımızde çook mutlu oluruz cekılen zahmetlere kosusturmalara değer benım hazırlıklar bıttı sayılır yanı genel olanlar davetıye dagıtma ısı kaldı dans muzıgı dugun muzıklerı ayarlanmadı bırde bır sorum var kızlar ben gelunlıgımı nısan gıbı almıstı o zamandır askıda kılıfta cıceklerı falan basılmıs gıbı bıraz ne yapmak lazım aslında model kalmaz dıye korkuttular gayette aynı modeller var yanı gecen ugradım arkasında bır dantelı sokulmus bıde etek ucu kırısmıs gecen baktım denemedım o zamandır 3 kılo verdım ama arkasını korsajlı yaptırmıstım hanı daha 3 kılo fazlalıgım var 56.6 falan gelıyorum neyse sorum erken alanlar ne yapmayı dusunuyor gelunlıkcı cıkar 1 ay onceden dıyo ama tozlanır yanı ben 1 hafta onceden cıkatayım dıyorum ama sız neyaptınız d.k hapına gelınce ısrarla nısanlım kullanma dıyor ben hallederım dedı zaten artık cok gec 1 aydan az kaldı 15 agustos dugunum artık Allah a emanet bırde gergınlık var bende ya aılemden cok uzaga gıtcem 10 saat cok uzuluyorum bırde yok senı gondermem artık ıstedıgın gıbı gıdemezsın falan deyınce ıyıce canım sıkılıyor
ben biraz araştırdımda adetin ilk gününde başlamak gerekiyormuş.
1. kutu bittikten sonra 2. kutuya yine adetin ilk günü başlanmalıymış.
canım bende nısanda almısım kutusunda duruyr hala bende ayın 20sı gıbı açıçam banada 15gun oncede aç dedı kırıskları kendılıgınden gıder dedı ben uzerıne örtü almıştım öylece asıçam canım uzerıne gecırıp ınsallah bısey olmamıstır.Benim dugunde 11 agustosta az kaldı.bence cokta zayıflama kılon gayet ıyı canım boyun kaç? keske bende 5ya dusebılsem ya ama bende verdm 3kılo gelınlıgı aldıgımdan berı sonra pot durmasın benımıde bagcıklı arkadan ama olsun cokta zayıf kalmayalım ıcınde
İş yerinden bir arkadaşım bugün jinekoloğa gitti.
Az önce geldi konuştuk yasmin yazmış doktor oda almış.
Doktor reçeteye adetin ilk günü başlanacak yazmış.
Hatta eczacı bile kutunun üstüne aynı şeyi yazmış.
Yani her ay adetin ilk günü ilacı kullanmaya başla ve akşamları iç demiş çünkü sabahları uyanma saatin değişebilir her akşam aynı saatte iç demiş.
Kulaktan dolma bilgiler değil yazdıklarım direk doktorun söyledikleridir.
Aynı şekilde onada düzenli kontrol olması gerektiğini söylemiş.
Çok uzun süre kullanmak zararlı bitkiselde olsa mutlaka yan etkileri kötü sonuçlar doğurabilir kızlar bunu unutmayalım lütfen.
.
İş yerinden bir arkadaşım bugün jinekoloğa gitti.
Az önce geldi konuştuk yasmin yazmış doktor oda almış.
Doktor reçeteye adetin ilk günü başlanacak yazmış.
Hatta eczacı bile kutunun üstüne aynı şeyi yazmış.
Yani her ay adetin ilk günü ilacı kullanmaya başla ve akşamları iç demiş çünkü sabahları uyanma saatin değişebilir her akşam aynı saatte iç demiş.
Kulaktan dolma bilgiler değil yazdıklarım direk doktorun söyledikleridir.
Aynı şekilde onada düzenli kontrol olması gerektiğini söylemiş.
Çok uzun süre kullanmak zararlı bitkiselde olsa mutlaka yan etkileri kötü sonuçlar doğurabilir kızlar bunu unutmayalım lütfen.
.
aynen canım ne kadar bitkisel de olsa hormon ilaçları kullanıyoruz. sen kullanmaya başladın mı canım bu arada d.kontrol haplarını
Hayır canım benim adetim başlamadı daha önümüzdeki hafta başlayacağım.
sende mide bulantısı oluyor mu?
10 aylık evli bir arkadaşımda yasmin kullanıyormuş bugün öğrendim.
İlk başlarda ona baş ağrısı yapıyormuş.
yani ilacı kullanmaya başladığı ilk 2-3 gün başı ağrıyormuş.
Son 3 aydır artık baş ağrısı yapmıyor dedi.
Bakalım bende nasıl yan etki yapacak.
Kızlar düğünde ne takacaksınız takı olarak.
Ben daha bir şey almadım.
Yani nişanlımın takacağı set hazırda incili bir şey almak istiyorum ama benim gelinliğimin yakası kayık v olacak.
Tek bir tane inci mi taksam diye düşünüyorum.
Yakası aşağıdaki gibi olacak
Eki Görüntüle 758731
gelinliğin çok güzelmiş canım güle güle giy.bnce buna inci yerine güzel bir set takman daha güzel olur. setin nasıl bilmiyorum ama bence inciden daha güzel durur gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?