kızlar gelin arabanızı hiç düşündünüz mü? ben yıllar önce bi yabancı filmde görmüştüm damat arabayı kullanıyo gelinde yanında oturuyodu çok beğenmiştim. şimdi bizde öyle yapalım diyoruz. ama bi yandanda kafam karıştı şimdi burda konvoy olucak ikimiz olursak nişanlımın dikkati hep yolda olucak ama arkadası kullanırsa benimle arkada ilgilenebilicek napsam bilemedim siz ne düşünüyosunuz??
bence başkası sürsün zaten düğün heyecanı var :)
bide çoluk çocuk geçiyor arabanın önüne korkarım valla ben
kızlar ev aksesuarları arıorum. spor sade ama şık şeyler var aklımda. ama bulamıorumvar mı bildiğiniz siteler.. alanlar bilenler varsa paylaşırsa sevinirim :)
kızlar ev aksesuarları arıorum. spor sade ama şık şeyler var aklımda. ama bulamıorumvar mı bildiğiniz siteler.. alanlar bilenler varsa paylaşırsa sevinirim :)
kızlar bugün jinekolaga gittim ve bütün sorularımı sordum.doğum kontrol hapını adetinin birinci günü kullanmaya başlarsan tam bir koruma sağlarmış.yani birinci kutunun bitmesine gerek yokmuş.bebiş içinse altı ayda bir kontrol olman gerekiyo dedi sonuçta horman ilacı bunlar dedi.1,5 yıl kullandıktan sonra mutlaka 3-4 ay ara vermek gerekiyomuş bunları öğrendim bugün ben bugün başlıcam kullanamaya ama benim ki tam bir koruma olmucakmış çünkü adetimin sonlarına yaklaşıyorum
bilgiler için çok teşekkür ederiz canım hepimizin merak ettiklerini öğrenmişsin:))) düğünün ne zaman tekrar adet olmıycak mısın?
kızlar bugün jinekolaga gittim ve bütün sorularımı sordum.doğum kontrol hapını adetinin birinci günü kullanmaya başlarsan tam bir koruma sağlarmış.yani birinci kutunun bitmesine gerek yokmuş.bebiş içinse altı ayda bir kontrol olman gerekiyo dedi sonuçta horman ilacı bunlar dedi.1,5 yıl kullandıktan sonra mutlaka 3-4 ay ara vermek gerekiyomuş bunları öğrendim bugün ben bugün başlıcam kullanamaya ama benim ki tam bir koruma olmucakmış çünkü adetimin sonlarına yaklaşıyorum
evmanya, evim.net ve pera bulvarı'ndan bir şeyler bulabilirsin belki :)
Sağol canım bilgi paylaşımın için.
olsun sen yinede kullan ertesi gün hapları varmış onlardan da kullanabilirsin diye düşünüyorum.
peki hangi ilacı verdi sana?
merhaba kızlar :)
bütün kış hayalini kurduğum pembe ayakkabıları bulamadım
onun yerine son bir kaç haftadır aklımda olan bu ayakkabıları aldım :)
Eki Görüntüle 754782
evet başladım kullanmaya canım da riske atamıcam ilk zamanları nişanlım korunacak.canım bana farklı bir ilaç yazdı adını şimdi hatırlayamıcam bunu sigorta karşılıyomuş ama benim sürekli gidip onu yazdıramam diyince yasmini önerdi.bende onu yasmini aldım canım.[/d.k haplarının çok zararları olduğunu okudum daha doğrusu yan etkileri... eğer bişeyle karşılaşırsan yazarmsın tatlım bende d.k. hapı kullanmak istiyorum ama korkuyorum :2:
merhaba kızlar :)
bütün kış hayalini kurduğum pembe ayakkabıları bulamadım
onun yerine son bir kaç haftadır aklımda olan bu ayakkabıları aldım :)
Eki Görüntüle 754782
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?