Amiinnn canım güzel dileklerin için Allah herkesin gönlüne göre versin inş
Bende öyle umuyorum canım uzaktan hiç bişeyin tadına varılmıyor inş tatilde nişanlı olmanın keyfine varabiliceğim.inş en kısa zamanda alırsınız günü :) bizim nikahımız olduğu geçen ay doğum günümde yaptık çok güzeldi. Çok heyecanlı bir o kadar da güzel bir duyguydu.Allahım sanada tez zamanda nasip etsin inşallah :)
kızlarr merhabaa nasılsınızz
burda olan var mıı
birşey danışmak istiyorum sizee
aminnn ya ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkurler ♥ ayy nıkahlısın yanı :) çok romantıkkk hemde doğum gununde cok guzel bır gun nikah tarıhın :) mutluluğunuz daim olsun canım :):):) duygucum sen afyondamısın[/QU
Amin canım darısı sana olsun inş :)) öyle bir gündü ki asla unutamam yani o anı heyecanı.nişanlımla kuzeni biraz muziptirler.nişanlım ayağına basacağımı bildiğinden oyun yapmışlar bana nişanlım ayaklarını çekmiş kuzeni bana doğru ayaklarını uzatmış bende heyecandan anlayamadım ki tabi önce gittim kuzenin ayağına bastım sonra nişanlımınkineherkes koptu o arada yok canım ben erzurumun ilçesinin bi köyündeyim maaelsef
kısmetse 16 Agustos benimkide. kızlar bana yardım gerekli hatta çok fena yardım mail yoluyla yardım edebilecek biri var mı ? düğün gelin gelinlik kına vs her konudageç mi kalıyorum ne
ayy çok güzel yaa düğün tarihimiz yaklaştıkça sayımız giderek artıyorsormak danışmak istediğimiz, aklımıza takılan sorular olduğunda birbirimize sorabiliriz kızlar bu süreci en çok biz bilir, birbirimizin halinden en çok biz anlarız
off off benim de başımda kpss belası var koca sene bir sürü bahane uydurdum çalışmadım şurada 1 ay kaldı çalışmaya çalışıyorum hiç umudum yok ama hayırlısı artık napıyım
Ben 2 hafta önce evlendim..hepinize kolaylıklar diliyorum....
Nacizane tavsiyem sakin olmaya çalışın :) zorda olsa..
Kına için ben bindalli yerine Hint sare giydim ve çok beğenildi..örnek linte ekte
https://www.google.com.tr/search?q=...aKiyafeti%3Fref%3Dstream%26filter%3D1;480;790
Kına için Kırmızı ojelerden hazırladım kendim...dahada zevkli oldu ve çok beğenildi
https://www.google.com.tr/search?q=...2Fkna-gecesi-hediyesi-icin-oje.html;1600;1067
şimdiden hepinizi tebrik ediyorum, Mutluluk ve HUZUR dilerim :)
nursem biz hep böyle miyiz acabaKPSS gelene kadar bugün çalışacağım yarın çalışacağım diyoruz sınav gelip geçtikten sonrada keşke çalışsaydım
Ne yapalım biz gelin olacağız hayatımızın en önemli günü kimse bizden başka bir şey düşünmemizi beklemesin
kızlar merhabalar uzun süredir sizi takip ediyorum ben de yazayım artık dedimçoğunuzla da meslektaşız sanırım kpssye hazırlanıyormuşsunuz allah yardımcınız olsun hem düğün hem kpss hazırlığı zor olsa gerek
Kızlar düğünlerimize çok az vakit kaldı :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun İNŞALLAH :) Eğer yatak odası ve yemek odası almadıysanız size tavsiyem RAPSODİ MobilyaFiyatları piyasaya göre çok uygun Ben mobilyamı ordan almaya karar verdim ama koltuk takımım nasipse İDER MOBİLYADAN :))
Bende biraz daha farkli bi kaftan beendim. Bursadan kiralicam 350 dediler. Cepten giriyorum resmini eklerim sonra. Biz hemen tamamladik. Esyalar da yerlesti. Mutfak masami da istikbalden cam olanlardan sectim. Davetiyelerde basimda. Ufak tefek seyler kaldi :) hayirlisiyla ramazani da kolayca atlatip dugune baglariz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?