2013 agustos gelınlerı buraya :)

aminnn ya ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkurler ♥ ayy nıkahlısın yanı :) çok romantıkkk hemde doğum gununde cok guzel bır gun nikah tarıhın :) mutluluğunuz daim olsun canım :):):) duygucum sen afyondamısın

kızlarr merhabaa nasılsınızz
burda olan var mıı
birşey danışmak istiyorum sizee

kısmetse 16 Agustos benimkide. kızlar bana yardım gerekli hatta çok fena yardım mail yoluyla yardım edebilecek biri var mı ? düğün gelin gelinlik kına vs her konuda geç mi kalıyorum ne

kısmetse 16 Agustos benimkide. kızlar bana yardım gerekli hatta çok fena yardım mail yoluyla yardım edebilecek biri var mı ? düğün gelin gelinlik kına vs her konuda geç mi kalıyorum ne

Bence tam zamanı bunları yapmanın diye düşünüyorum son ana kadar bekleyince insan daha çok telaşa kapılıyor yinede sen bilirsin :)

Benim düğünümde 10 Ağustos'ta kızlar çok az kaldı çok heyecanlıyım :)
yarın yatak odam gelecek çok merak ediyorum

ayy çok güzel yaa düğün tarihimiz yaklaştıkça sayımız giderek artıyor sormak danışmak istediğimiz, aklımıza takılan sorular olduğunda birbirimize sorabiliriz kızlar bu süreci en çok biz bilir, birbirimizin halinden en çok biz anlarız

off off benim de başımda kpss belası var koca sene bir sürü bahane uydurdum çalışmadım şurada 1 ay kaldı çalışmaya çalışıyorum hiç umudum yok ama hayırlısı artık napıyım

nursem biz hep böyle miyiz acaba KPSS gelene kadar bugün çalışacağım yarın çalışacağım diyoruz sınav gelip geçtikten sonrada keşke çalışsaydım
Ne yapalım biz gelin olacağız hayatımızın en önemli günü kimse bizden başka bir şey düşünmemizi beklemesin

kızlar merhabalar uzun süredir sizi takip ediyorum ben de yazayım artık dedim çoğunuzla da meslektaşız sanırım kpssye hazırlanıyormuşsunuz allah yardımcınız olsun hem düğün hem kpss hazırlığı zor olsa gerek

Kızlar düğünlerimize çok az vakit kaldı :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun İNŞALLAH :) Eğer yatak odası ve yemek odası almadıysanız size tavsiyem RAPSODİ Mobilya Fiyatları piyasaya göre çok uygun Ben mobilyamı ordan almaya karar verdim ama koltuk takımım nasipse İDER MOBİLYADAN :))

Ben 2 hafta önce evlendim..hepinize kolaylıklar diliyorum....

Nacizane tavsiyem sakin olmaya çalışın :) zorda olsa..

Kına için ben bindalli yerine Hint sare giydim ve çok beğenildi..örnek linte ekte
https://www.google.com.tr/search?q=...aKiyafeti%3Fref%3Dstream%26filter%3D1;480;790

Kına için Kırmızı ojelerden hazırladım kendim...dahada zevkli oldu ve çok beğenildi
https://www.google.com.tr/search?q=...2Fkna-gecesi-hediyesi-icin-oje.html;1600;1067

şimdiden hepinizi tebrik ediyorum, Mutluluk ve HUZUR dilerim :)

Teşekkürler canım :)
Bende kına gecemde Hint kıyafeti giymek istiyorum farklı olduğu için klasik bindallılardan sıkıldım.
Zaten bu senede Hürrem kıyafetleri moda olmuş, moda olan hiçbir şeyi sevmiyorum tek tip gibi geliyor bana
Ojeleri kendin yaptığını söylemişsin. Üzerindeki yazıları nasıl yazdın peki?

Bende biraz daha farkli bi kaftan beendim. Bursadan kiralicam 350 dediler. Cepten giriyorum resmini eklerim sonra. Biz hemen tamamladik. Esyalar da yerlesti. Mutfak masami da istikbalden cam olanlardan sectim. Davetiyelerde basimda. Ufak tefek seyler kaldi :) hayirlisiyla ramazani da kolayca atlatip dugune baglariz ins

evet majorcüm sorma yaa yumurta kapıya sıkıştı tabi etekler tutuştu evet yaa kısmetse ömrümde bir kez yaşayacağım günlerimi kpss belasını düşünerek geçirmek istemiyorum ama o peşimi bırakmıyor şu sınav bi geçsin hiççç aklıma bile getirmicem olmadı bi sene evimin hanımı olurum haha :90:

bu arada aklıma gelmişken seramik tencere tava aldınız mı kızlar ben bu aralar almaya niyetlendim hangi marka almalıyım sizce :26:

ay ne çok meslektaş olduk böyle çok sağol canım valla çalışsam zor olacak ama ders çalışamadığım için sadece vicdanım rahat değil o da en büyük problem zaten

mobilyalarınızı güle güle kullanın tatlım dediklerine ben de baktım özellikle ider piyasadaki tüm mobilyacılardan daha uygun. biz bellonadan aldık umarım memnun kalırız hepimiz

aaa nasıl bişey merak ettim canım müsait olunca fotoğrafını eklemeyi unutma. ben de bursadayım iki model arasında kararsız kaldım buyrun bakalım beğenecek misiniz
bi de şöyle iki model var. ama ilk ikisini daha çok beğeniyorum ama artık karar verip ayırtmam gerek :44:sizce hangisii

canım bence 2. fotoğraftaki harika sade ve şık tabi zevkler aynı olmayabilir ama bence öyle

biri beendim ben. benim beendim bu işte. ben istanbuldayım normalde de buldugum yer ınternet uzerınden heryere gonderıyormus. cok hosuma gıttı.

bende kpssye girecek olan ağustos gelinlerindenim maalesef hazırlanabildiğimde hiç söylenemez.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah :)

Son düzenleme:
arkadaşlar bende ağustos geliniyim ve hiç bir hazırlığım yok herşeyi iki ay içinde yapacam artık beyaz eşyaları almadım hangi marka almalıyım sizce?mobilyalar için inegöle gitmeli miyim kararsız kaldım çok fiyat farkı yada model farkı var mıdır?Birde gelinliğimi diktirmedim Bursa da diktirecem tesettürlü olacak bana önerebileceğiniz hem güzel iş yapan hemde fiyatları diğerlerine göre daha uygun olan bir yer önerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…