2013 agustos gelınlerı buraya :)

evet yaa o bindallı olayını ne zaman halletmek lazım ki. Ben kiralarım heralde sizler naptınız kına kıyafetleriniizi ayarladınız mı kızlar??

geçen gün çarşıya çıkmışken bakayım dedim bir arkadaşımın mağazası var oradan kiralayacağım istersen ayıralım yavaş yavaş günler doluyo dedi 350 lira kaftan ayrıca kına sepetleri, tefler falan var onları da kiralayacağım.

350 mi:26: kiralar öylemiymiş. Benimde biran önce çıkıp bir piyasa araştırması yapmamın zamanı geldi sanırım

tülleri ve halıları bitirdim kızlar ben de bittim valla. 2 saat perde seçtik resmen bayılcaktım. 2500 tuttu butun perdeler. bıraz fazla geldı ama artık napalım :18:
halılar da 2000 tuttu. avızeler kaldı onlara da gelecek ay bakcam
ben bındallıyı mahmutpasada sormustum gecerken cok detaylı konusmadım 100 tl falan demişti kız. onu da mı şimdiden ayarlamak lazım aboooooowwww...

hoşgeldin canım aramıza sen de hazırlıklar nasıl
biz avizeleri de seçtik cmrt gunu 800 de onlar tuttu. cogunluk bıttı allaha sukur yerlestırmelerı kaldı.

O kadar az kaldı ki gözümde büyüyo resmen
Mobilyalarımızı hallettik bu gün.(nihayet)
Hoş sorun çıkarmasalardı bu güne kalmazdı ama bunada şükür.
Galiba halı ve perdemi de bana sormadan alıcaklar :44:
Her şeye rağmen sıkmıcam canımı..

Beklemekten cok sikildim valla uzun donem askerlik bekledim şimdi de nisanlim il disinda onu bekliyorum dugunu bekliyorum isini bekledim. Allah daha fazla zorluk vermesin.kavusacagiz ins.

Studyo icin merve dagli ile anlastik 1500 de ona verdik allah bu borclarin altindan kalkabilmeyi nasip etsin. Bugun beyazesyalar kuruldu eve :) ceyizimden ilk parcalar gitti utu ile cayci

yarınnnnn ilk defa gelinlik bakmaya çıkıcaazzzz :) çok heyecanlandım

ben de iki gündür gelinlik arayışındayım yaklaşık 10-12 mağaza dolaşmış 15ten fazla gelinlik giymişimdir istediğim model belli olduğu için hemen istediğimi çıkardılar fiyatlar 1.700den 3.000e kadar değişiyor. sipariş vermedim ancak kafamda mağazayı belirledim artık nişanlım gelince gidip sipariş veririz. yalnız şöyle bir durum var her mağazada çabuk karar vermelisiniz geç kalabilirsiniz dediler. canım bir de benden sana ufak bir tavsiye katalogta bayıldığım model giydiğinde hiç yakışmayabiliyor ya da bakıpta beğenmediğin bir model giydiğinde çok yakışabiliyor o yüzden olabildiğince çeşit giymeye çalış.

Benim ikinci provam var bir haziranda heyecanla bekliyorum bugun tv mizi de alıyoruz lg de karar verdi nisanlim hadi bakalim. 19 mayista ben de giderim bi gormeye kismetse

evet canım aynen öyle . hennaya girdik ilk dedim ki kataloğa bakarken,ben burdan beğenemem ya hadi bi deniyim. Ama ilk giydiğim üstüme cuk diye oturdu o kadar güzel oldu ki annem ve kayınvalidem gözlerini ayıramadılar. Bide ben herkesin giydiği gibi straplez filan istemiyordum aynı fabrikadan çıkma gibi şimdi bütün gelinler hepsi straplezli:) fransız dantelli bir model denedim büyük ihtimal onu alıcam:) birde aysiraya bakıcam hafta sonu ondan sonra kararımı veririm. Çokda gezip kafa karıştırmaya gerek yok

henna da aynısını ben de yaşadım önce katalogtan bakın model çıkarayım dedi çok beğenmemiştim ama üzerimde çok güzel oldu. aysirada çok soğuk bir kadın vardı üstten üstten modelleri gösterdi hiç içimden denemek gelmedi denemeden çıktım :) haklısın çok gezince kafa iyice çorba oluyor :)

evet canım hennada 2 tane model beğendim ama aysirada deneyemedim çünkü tadilat varmış aysirayada yarın gidicem ordada iki üç model beğenmiştim onlarıda deneyip kararımı vericem oda aklımda kalmasın diye:) sonra zaten hemen provaya başlancakmış kız anca yetişir dedi.. Sen kiralıcakmısın satınmı alıcaksın canım?

benim de bu hafta içi karar vermem gerek aklımda bir yer var giydiğimde çok yakıştığını ve çok beğendiğimi hatırlıyorum ama modelleri pek hatırlamıyorum sanırım onlardan biri olacak. satın almayı düşünüyorum canım. bugün de kınalık için tuvalet baktım ama onu kiralık düşünüyorum gerçi kiralık ve satılık arasında fazla fiyat farkı yokmuş ama inşallah pazarlıkla falan güzel bir fiyat alabiliriz. kına için de kaftanı kiralayacağım. of ne çok derdimiz var :26: daha damatlık bakmadık bile

iki hafta önce aldığım mobilyalar. hiç aklımda hayalimde olmayan mobilyalarım nasıl? koltuk takımım bunun nerdeyse aynısı. köşem de alacaktım onu evimize göre almaya karar verdik. beyaz eşyalarımı arçelik aldım.

gelinlik provamı yaptım ikinci provamda bitmiş olacak ve alacağım tahmini bir buçuk ay sonra.
çehizim de giyeceğim hürrem kıyafeti mi aldım çok mutlu etti beni bir o tam istediğim gibi oldu. kına giyeceğim abiyemi de aldım.

bir de davetiyem, nikah şekerim, halılarım, perdelerim, avizelerim kaldı (ve evim için aklıma iki de bir birşey geliyor onlar almam için :26:) ne çok şey var daha

(bu alış verişte almam dediğim aklımda hayalimde olmayan herşeyi aldım ve sevgili nişanlımda beni yalnız bıraktı uzun hikaye bu neyse nasip buymuş diyorum hayırlısı olsun)

Son düzenleme:
güle güle kullan canım. bız de kısmetse 19 mayısta goturcez ceyızlerımızı cok heyecanlandım nedense .. :18:
haftaya anneler gunu var dugune mola verdık onu dusunuyoruz sımdı
evı yerlestırelım nasıpse resımlerıyle paylaşmak istiyorum

bizde damatlık bakmadık onada yakın zamanda bakarız ama gelinlik daha önemli
ben o en önemli işi bugün itibariyle hallettim. gelinliğime karar verdim kaporayı verdik ölçülerimi aldılar ama ben karalamaya karar verdim canım evet pek fiyat farkı yok ama düğünden sonra hiç bir işime yaramayacağı için kiralık alıcam sonuçta bana özel dikiliyor ve ilk ben giyicem sadece düğünden birkaç gün sonra getirirsin dedi aksesuarlar bende kalıcak ama sadece gelinliği götürcem geri.
Ben aysirayada baktıktan sonra bir karar verdim ve hennada karar kıldım canım 2 model beğenmiştim zaten nişanlım kardeşim ve anneleriminde beğenileriyle birini seçtik nihayet :) umarım kararlarımızdan pişman olmayız mutlulukla taşırız gelinliklerimizi

meraba canım nasıl bi gelinlik kiraladin bende gelinligi mi kiraladim ama daha sonra benim gelinlikçide başka bi gelinlik gördüm prenses modeldi kafam karisti

seninde dugun 19 ağustostu dimi? :26:

meraba canım nasıl bi gelinlik kiraladin bende gelinligi mi kiraladim ama daha sonra benim gelinlikçide başka bi gelinlik gördüm prenses modeldi kafam karisti

seninde dugun 19 ağustostu dimi? :26:

evet canım 19 ağustosda. ben iki gelinlik arasında kalmıştım ve biri straplezdi aslında straplez istemiyordum ama ailemde dahil olmak üzere ordaki herkes straplez olan modeli daha çok beğendiler su gibi bir gelinlik duru yani. ve onda karar kıldık:) model şu;

hennada ben de bunu denedim..hiç aklımda olmayan bu modeldi ama beni cezbetti resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…