• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

bende 85 almıştım kesin gitcem işte taamam dedim işte nasip olmayınca olmuyo tatlım bu sene bi de düğün olayları girdi :/ allah yardımcımız olsun :5::14:

vardır bunda da bir hayır diyerek avunuyoruz napalım :5: evet ya bu düğün olayları çok etkiliyor haliyle. nereden mezunsun canım ?

eskişehirden tatlım anadolu üni sen? :emir_bebek: yakında bu topicte tanıdğım biri çıkacak az kaldı inanıyorumm :46:

sakaryadan canım eminim zorlasak tanıdık çıkarız :9: iki arkadaşım farabiyle bir yıl anadolu üniversitesinde okumuşlardı biz de onların yanına gitmiş gezmiş dolaşmıştık hey gidi günler heeyyy :52:

sakaryadan canım eminim zorlasak tanıdık çıkarız :9: iki arkadaşım farabiyle bir yıl anadolu üniversitesinde okumuşlardı biz de onların yanına gitmiş gezmiş dolaşmıştık hey gidi günler heeyyy :52:

birinin ismi b.... diğeri de s.... hatta biri bolulu muuuu :52: hahah :D eğer onlarsa tamam 2 tane buldum :51: :53:

birinin ismi b.... diğeri de s.... hatta biri bolulu muuuu :52: hahah :D eğer onlarsa tamam 2 tane buldum :51: :53:

evet tatlım onlar :23: dünya ne küçük görüyor musun :9: hatta onların iki arkadaşı bizim okula gelmişlerdi kalacak yer bulamayınca bizim evimizde kalmışlardı :27:

kızlar yataklarınızı aldınız mı? biz hafta sonu baktık yataş ve istikbel arasında kaldık fiyatları yakın birbirine biri 780 biri 800 :( sizce hangisi daha iyidir?

kızlar yataklarınızı aldınız mı? biz hafta sonu baktık yataş ve istikbel arasında kaldık fiyatları yakın birbirine biri 780 biri 800 :( sizce hangisi daha iyidir?

bellonadan mobilyaları alırken yatağı da oradan aldık. 600lira cıvarıydı sanırım nostress yatak. hangisi daha iyidir bilmiyorum tatlım ama ikisi de kaliteli ürünler pişman olmazsın.

Bellonadan aldik biz hatta nisanlim kullanio suan memnun. Ergonomi dostu sinifindandi da adini unuttum tavsiye uzerine sectik 700 kusurdu

benımde düğünüm 18 ağustos inşallah :) kınayı evde düşünüyorum ama ufa bı yerde olabılırmı kararsızm tas catlasın kınamda 30-35 kısı olacagz :(

ayy kızlar ben de dun boluya gıttım ılk defa boluyu gordum evımızı gordum bı garıp oldum hem sevındım hem uzuldum tuhaf duygular ıcındeyım. pek gezemedım boluyu evde ısler vardı halıyle. bı dahakıne gezme nıyetıyle gıtcem ıns :52: tullerı avızelerı taktık halıları ve ceyızlerımın bı kısmını goturdum. agız tadıyla otururuz ıns :nazar:

Ben de Ağustosta evleneceğim ancak benim 2 düğünüm olcak :)) Hem memleketimde hem de eşimin memleketinde..Evimiz tutuldu eşyalar yerleştirildi sadece birkaç detay var onları da izmirden tamamlamayı düşünüyorum..Sadece gelinliğim kaldı ancak memleketime gitmeme de daha zaman var :( 30 haziranda gideceğim bakalım inşallah kafama göre bir model bulurum ve güzel fiyatta bir gelinliğe sahip olurum :)))

benımde düğünüm 18 ağustos inşallah :) kınayı evde düşünüyorum ama ufa bı yerde olabılırmı kararsızm tas catlasın kınamda 30-35 kısı olacagz :(

hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin :) ben nişanımı evde yaptım ve oldukça kalabalıktık eviniz genişse evde yapabilirsin ayrıca biz çok çok eğlenmiştik :32: ertesi gün komşulara sandalyelerini dağıtmakla geçmişti :9:

ayy kızlar ben de dun boluya gıttım ılk defa boluyu gordum evımızı gordum bı garıp oldum hem sevındım hem uzuldum tuhaf duygular ıcındeyım. pek gezemedım boluyu evde ısler vardı halıyle. bı dahakıne gezme nıyetıyle gıtcem ıns :52: tullerı avızelerı taktık halıları ve ceyızlerımın bı kısmını goturdum. agız tadıyla otururuz ıns :nazar:

geçen hafta ben de çanakkaleye evimi görmeye gitmiştim içim bir garip olmuştu orada nişanlımdan başka tanıdığım hiç kimse yok kendimi yalnız hissetmiştim :5: ama çanakkaleyi sevdim deniz, güneş her yer cıvıl cıvıl :16:

Ben de Ağustosta evleneceğim ancak benim 2 düğünüm olcak :)) Hem memleketimde hem de eşimin memleketinde..Evimiz tutuldu eşyalar yerleştirildi sadece birkaç detay var onları da izmirden tamamlamayı düşünüyorum..Sadece gelinliğim kaldı ancak memleketime gitmeme de daha zaman var :( 30 haziranda gideceğim bakalım inşallah kafama göre bir model bulurum ve güzel fiyatta bir gelinliğe sahip olurum :)))

hayırlı olsun canım sen de aramıza hoşgeldin :) umarım istediğin gibi bir gelinlik bulabilirsin ancak diktirmek istersen biraz sıkışabilir gezme imkanın varsa gez dolaş fikir edinirsin en azından :26:

kızlarr onumuzdekı hafta nıkahım kıyılıo cuma gunu ıslemler baslıcak offf ceok heyecanlıyım ya..Gercekten saka maka dersken evlenıorum sanırım :):16::16:

Back