Ağustos aklımızda hiç yoktu ama oldu. Tarihimiz 25 Ağustos
hadii tutun artık eviniziii :) gelin boluyabolu candırrr
tutuyoruz canım sanırım pazartesı emre konuşacak ev sahibi ilecok hızlı gelısıyor hersey sankı
Ben de 31 Ağustos geliniyiim:) Buraya yazmayalı gelinliği hallettik, çeyiz ıvır zıvırlarının büyük çoğunluğu halloldu. Ev de tutuldu ama içi boş daha:) Eşyalarımız henüz yok beyaz eşyada Siemens, Bosch veya Samsung düşünüyoruz bakalım..
benimde 9 ve 11 ağustosta düğünüm.beyaz eşyayı boschtan mobilyayı kilimden aldık.çeyizim tamam.gelinlik için ölçü verdim.model beğendim dikiliyor.bindallı mıda beğendim.düğün yerleride hazır.evimiz kendimizin ama kiracı hala çıkamadı ev yapılacak dahasinir oldum kiracıya anlayışsız çıkamadı bir ya.zaten şu dönemde insan herşey yetişmeyecek gibi geliyor sinir oluyor aksilik çıkcak diye.nese kızlar hepimizde ağustos gelinleriyiz inş.herşeyimiz yetişir inş hepimizin. kızlar nasipse gelinliğim böle olacak...nasıl sizce ??
Hayırlı olsun canım ev tutulduysa devamı çabuk gelir :) Bir ben rahatım gelinlik konusunda bu kadar herhalde Allah sonumu hayır etsin
olsun canım sende bir çok şey tamamlamışın.biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz.her gidişimizde toptan herşeyi halletmeye çalışıyoruz.haziranda herşeyi bitmiş olması lazım inş yetişirse temmuz ramazan gidemeyecegiz.siz birçok şeyi tamamlamışsınız canım maşallahdarısı başıma beyaz eşyalarımızı arçelikten, mobilyalarımızı bellonadan aldık. düğün yerlerimiz tutuldu. evimiz hazır. ama benim çeyizim daha çok eksik bir de gelinlik daha bakmadım inşallah yetiştireceğiz gelinliğin güzelmiş canım mutlulukla giyersin inşallah. ben de dantel askılı düşünüyorum. kaç liraya dikecekler?
Teşekkür ederim canım inşallah hallolur bakalım:) Gelinlik işini önceden halletmek istedim gelinliği seçtim ama seçmekle bitmiyor ki daha 2-3 provası var hangi renk kuşak istediğime karar vericem ona göre ayakkabı bulacam falan ohoo:)
olsun canım sende bir çok şey tamamlamışın.biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz.her gidişimizde toptan herşeyi halletmeye çalışıyoruz.haziranda herşeyi bitmiş olması lazım inş yetişirse temmuz ramazan gidemeyecegiz.uzak olunca baya bir sıkıntılı oluyor.aamin canım inşallah.dantel hoş oluyor tavsiye ederim ben birde çok ayrıntılı çok kabarık ve parlak olmasını sevmiyordum böle şstedim.bakalım nasıl duracak tamamen bitince.allah herkese giymeye nasip etsin inş.tatlım gelinliğin fiyatını hiç bilmiyorum.hiç sormadım sahibi sölemiyor zaten çünkü nişanlımın akrabalarının yeri olduğu için kaparo felanda almadı.
arkadaşlar, benim düğünüm 18 ağustosta başka bir şehirde olacak şuan istanbulda yaşıyorum ve nikahımızı da 9 haziranda burda yapacağız ve burdaki çevremizi davet edeceğiz. ben nikahta da gelinlik giymeye niyetlendim hem nikahtan sonrada düğün fotoğraflarınıda burda çektirmeyi düşünüyorum. bu durumda gelinlik giymem çok mu tuhaf olur?
bende aynı şekilde düşünüyorum öylede karar vermiştim bazı arkadaşlar olmaz falan dediği için sizlerede danışmak istedim kafam karıştı yani :) istanbulda başka birşey olmayacak sadece nikah ve burdaki kimsede düğüne katılamayacak bi kaç kişi dışında.. yanii gelinliğimi giyeyim ben Allah nasip ederse..
selam kızlar bızım ev tutuldu perde ve tul alcam sımdı ama nasıl bırsey alsam karar veremedim. salonun camları yere kadar uzun tul yanına fon yaptırcam dıye dunuyorum. yatak odasına nasıl bırsey yaptırsam acaba yatak odası kısa cam normal. bı de mutfaga ne yaptırsam cam yanında balkon kapısı var kullanıslı bırsey olsun ıstıyorum. katlanır stor tarzı bırsey mı alsam mutfaga acaba ? sız ne dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?