maşallah ne güzel :) rabbim bir ömür birbirinizi sevmenizi ve mutlu olmanızı nasip eder inşallah :)
ben görücü usulüyle nişanlandım daha 8 ay oldu tanışalı ama çooook mutluyuzve çoooook seviyoruz rabbim daim etsin utandırmasın :)
Valla nikah nisan deniyor ama daha nikah işlemlerine başlamadık.Zaten oda nikahı kıyıcaz.Yani bir odada imza atıp çıkıcaz onun için onun işlemleri çok çabuk oluyormuş.Bu arada düğüne 1 ay kala gelinlikmiş kınalıkmış şıutmuş buymuş bırakmak çok riskli.Zaten insan baya stresli oluyor üstüne bi de onun stresi zaten ağustosta düğün yapacaklar ramazanın telaşıymış şu bu zaman pır uçar gider.
Valla nikah nisan deniyor ama daha nikah işlemlerine başlamadık.Zaten oda nikahı kıyıcaz.Yani bir odada imza atıp çıkıcaz onun için onun işlemleri çok çabuk oluyormuş.Bu arada düğüne 1 ay kala gelinlikmiş kınalıkmış şıutmuş buymuş bırakmak çok riskli.Zaten insan baya stresli oluyor üstüne bi de onun stresi zaten ağustosta düğün yapacaklar ramazanın telaşıymış şu bu zaman pır uçar gider.
aminnnnnn canım benim çok sağolhala ilişkimizin 8. ayındaki gibi seviyorum onu ama eskisi gibi çok çok heyecanlanmalar kalmadı tabi Rabbim sizleri de çok mutlu etsin hiç ayırmasın inşallah görücü usulü olup olmaması önemli değil kalpler bir olsun
amiiin inşallah hepimiz mutlu mesut yaşarız :) çok şükür kalplerimiz birr :):)
kesinlikle haklısın ama ben yapamıyorumdüğünüm ağustosta inşallah ve ben her şeyimi son bir aya bırakmak zorundayım şu an okuldayım haziran sonunda gideceğim ancak bakabilirim diye düşünüyorum ama fırsat bulursam gidip halletmek istiyorum inşallah fırsatım olur...
Canım sende haklısın.Okulun varsa tabi inşallah halldersin bir an önce.Bu arada Rabbim hepimize bir ömür boyu huzur,sağlık,mutluluk versin.Allah sevdiğimizi bizden ayırmasın.
nerde okuyosun canım nerelisin nereye gelin gideceksin ? çok soru sordum sanırımarada gidip bulabilirsen iyi olur tabi ama haziran sonu bakabilirsen hazır dikili olanlardan umarım beğenirsin çünkü diktirmek genellikle uzun sürüyor. ben de gelinliğe daha hiç bakmadım inşallah gönlümüze göre buluruz
selam kızlar benımde 17 sinde ..
gelın ayakkabısını ne yaptınız ben 15 cm felan dusunuyorum ama carsıda hem 5-7 en fazla 10 cm topukları goruorum,nerden bulabılırım acaba yaa
canım merhaba ben yeni katılıyorum bugün üye oldum benim nişanlımın boyu 1.98 benim ise 1.60agustos 25 te düğünümüz var gelinğin altına 22 cmlik ayakkabı aldım ama inan o bile kuratarmıyor :)))
giresunlular iyiyizdir biz deyip enaniyette tavan yapıyormuşum:) inşallah istediğin gibi gelinlik bulursun:) kardeşinin sınavı iyi geçer inşallah rabbim zihin açıklığı ve kolaylık versin. ankaradan bakmayı düşündüm zaten kayınvalidemler de orda oturuyor ama ben korkuyorum düğün zamanı zayıflarım gelinlik üzerimde emanet durur diye
Nikah islemleri icin cok ugrastik biz valla istanbulda hersey sikinti 3 gunde hallettik ama hallettik allaha sukur. Hatta nisanlimin damatligini da aldik pierre cardin kampanyasi vardi ordan aldik. :) surekli birseylerin kosturmasi icin yoruldum valla cok yogun calisiyorum bi de bunlarla ugrasmak cok yoruyor hayirlisiyla tamamlariz ins
canım bende Bolu'luyum düğünüm 10 ağustosta boluda olcak ama ben boluda yaşamıyorum bana yardımcı olabilir misin kuaför ve fotoğrafçı konusunda
Uyman düğün salonunda olcak canım hangi lise mezunusun belki tanıdık olabiliriz rebekayı biliyorum olabilir hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim cevabın için birde gelinlik işini ne yaptın boludan mı yada başka yerden mi ayarlayacaksıntanıyo olma ihtimalimi düşündüm bi annerde olcak canım düğünün heyecan yaptımm ben saçımı makyajımı rebekada yaptıracağım bence bolunun en iyi kuaförlerinden biri. bide daha fotoğrafçı ayarlamadım çünkü bence sttüdyosu olan fotoğrafçılar hem çok az resim veriyor hem de bence çok klişe resim çekiyorlar. ben serbest çalışan fotoculardan ayarlamayı düşünüyorum cnm
tatlım ben ibal den mezunum sen :) kaç doğumlusun :) gelinliği ankarada miss defnede diktiriyorum boludada diktirilebilir tabi tercih meselesi wella var kurumsal olarak bitek. porselen makyaj istersen de divada porselen yapan bir kadın var onu çağırıyorlarmış. ben bi kere porselen yaptırdım güzelUyman düğün salonunda olcak canım hangi lise mezunusun belki tanıdık olabiliriz rebekayı biliyorum olabilir hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim cevabın için birde gelinlik işini ne yaptın boludan mı yada başka yerden mi ayarlayacaksın
evet kızlar gıttıkçe yaklasıoruz evlılıge nelerınız hazır nelerınız eksık daha ben evımızı yerlestırmeye basladım bıle yatak odamla mutfagım kullanıma hazırrrrrr
evıme gıdınce bı huzur bı multluluk görmelısınız.Herseyı kendı ellerımle kendı ıstedgım gıbı yapıorum sadece salonum eksık onuda askım askerden gelınce alıcaz onu beklıorummmmm
Gelinliğim damatlıgımız fotografcımız salonumuz kuaförumz herseyımız hazır rabbımın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?