2013 agustos gelınlerı buraya :)

bence kırmızı klasik bindallı yerine beyaz altın sarısı ya da gümüş taşlı işlemeli fesli şalvar takımları daha güzel duruyor. artık yeni moda bu yönde gidiyor. tabi klasik bindallılarda güzel aslında insan onu giyince kendini gelin gibi hissediyor :) ama yeni çıkan şeyleri de denemek lazım :) bu arada bence satın alınmalı eğer maddi durumdan sorun yoksa sonra satarsınız zaten, kiralamak benim pek hoşuma gitmiyo

Bem balayi yapmayalim sonra 3 ay sonra falan yurtdışı yapalim istiyorum ama nisanlim gidelim istiyor gazelleyi dusunuyordum ama gexeligine 700 tl dedi biraz abarti geldi acikcasi hem boluda deniz yok birsey yok bi neyin abartisi anlamadim. Richmond ya da gural sapancaya bakacagiz sanirim

700 müüüü oldu canım ne güzel oteller var o fiyata ege de akdenizde o neyin kafasıymış bencede tatlım boşverin o kadrada harika değil bence

kızlarr bi yardım lütfennn. 31 ağustos geliniyim ama önce nişanım var. dans müziği olarak burcu güneş, ateş ve suyun aşkı diye düşünüyoruz. sizce nasıl olur dinleyip yorum yazarsanız sevinirimm.nişanım 23 mart acil yardım lütfen

Hayırlı olsun canım .. Malesef bız balayına gıdemıcez cunku 2hafta dugun olacak ıznıde zaten anca 2hafta alabıldık ve ayralayamadık maleseff

hayırlı olsn canım bence guzel secım

benimde düğünüm nasipse 11 ağustos 2013:)) bende ağustos gelini olucam inş

15-19 aqgustos benımkısı eee neler yaptınız bakalım benım ev buyuk esyalar tamam tek halı kaldı ve en ıonemlı seyler daja hıc bakmadım gelınlık kınalık damatlık ve kucuk seyler cıncıkkınalık hem bındallı olsun hem kabarık gonlumde kalmasın ıstıyom:))) ama hurrem bındallı dusundum ama ole kabarık varmı ?ne cok sey ıstıyosun dıceksın napım ayıolll ıçımde mı kalsın nısanda kabarık ıstedım gıyemedım :)))

Bnimde nasipse 24unde ama bizim tayin islemleri icin nikahimiz haziranda olacak yani haziranda evimizin hazir olmasi lazm ama bnde daha tik yok :) nerden baslayacagima karar vermedm nisamlimla farkli sehirlerdeyz bn dogudaym o buraya geleck tayine ama nerden baslayip neyi alacm her sey karisti karar veremyrm kizlar yardimci olur musunuz ya beyaz esya alan var arastrma yapanda vardir hangi marka iyi ya da toplama olsa hangi markanin neyi cok kullanisli ya marka bulsam daha model secimi var bos kaldigimda internetten arastrbiliyrm sadce oda saatlerimi aliyo izin gunum gidiyo basim catliyo sonuc yine elde var sifir. benm cooookkkk yardima ihticm var yardimci olur musunuzz

canım biz de nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ben burda bişeyler yapmaya çalışıyorum o orda :) düğünümüz ağustosta olmasına rağmen evimizi tuttuk nişanlım orda kalıyo sonra nasıl olsa alınacak diye beyaz eşyaları alalım dedik ben de baya araştıdım burdaki ve dışarıdaki birçok kişi boshu öneriyo biz de boshta karar kılmıştık araştırdık gezdik dolaştık sonra arçelik almaya karar verdik çamaşır bulaşık buzdolabı üçü de arçelik. nişanlım buzdolabı ve çamaşır makinasını 1 aydır kullanıyo memnun şimdilik inşallah hep öyle olur :) onun dışında salonlarımız tutuldu. ben birkaç ufak çeyiz alışverişi yaptım ama daha çook eksik var. mobilyalarımızı da mayıs gibi almayı düşünüyoruz. gelinlik, bindallı sadece internetten bakıyorum daha mağazalara gidip hiç fikir edinmedim nisan girsin şöyle havalar düzelsin hepsi yavaş yavaş olur inşallah. yardım istediğin konularda burdaki arkadaşlara danışabilirsin canım elimizden geldiğince birbirimize destek olalım

Merhaba kızlar,
Benim bir yakınım için gelinlik arıyorduk. Sonra ona gültekin gelinliği önerdim. Fakat işleri yoğun olduğu için gelinliği yetiştiremeyeceklerini söylemişler. Facebook'ta gelinlik ararken İzmir Gelinlik diye bir yer buldum. ( Danışmanlık yapıyorlarmış. Başka bildiğim bir gelinlikçi yok. Birde sizin fikrinizi alayım dedim. Profesyonel yardımın iyi olacağını düşünüyorum. Sizce de iyi olur değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

valla tatlım face üzerinden ne gibi yardımları olabilir ki? gidip bulunduğu ilden araştırma yapsın bence. net üzerinden pek bir şey anlaşılmıyo...
hatta sanırım izmirde ben miss defne izmir'den aldım sanırım izmirdede büyük bi showroomları var.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bende dün araştırdım bosch la siemens arasında kaldım bu ay sonuna kadar karar verip alacz nasipse ama sen neden bosch tan vazgeçip arçelik aldın başka bi ayrıcalığı mı var ben arçeliğe uğramadm hiç bosh siemens electrolux ariston bunları gezdm

hayırlı olsun canım beyaz esya konusunda yardımcı olabılırım bende arçelik tercıh edenlerdenım fırınlarım.bulasık makınem,buzdolabım,çamasır makınem hepsı arçelik ve suana kadar anne evındede öleydı cokta memnundum.Bırazda sans ısı beyaz esya.Pesın aldık gayette fıyatıda uyguna denk geldı saolsunlar.

Bencede mutlaka uzerınızde deneyın alacagınız gelınlıgı arkadaslar cunku cok farklı durabılıo kısının uzerınde begendıgın model hos durmuo yada begenmeıgın model hos durabılıo bana pek saglıklı gelmıo ole ortamlar.Ben Wella Paristen aldım gayet memnunum.İçime sıenrek aldım.

herkesin dediği gibi elektronik aletler tam bir şans işi. bizim şu an evimizdeki buzdolabımız bosh pek memnun kalmadık bikaç kez servise gitti geldi. arçeliğe daha bi içim ısındı bi de çevremde çoğu insan arçelik kullanıyo oldukça da memnun onların da önermeleriyle arçeliğe yöneldim. aslında boshta da alacağım modelleri belirlemiştim 4 programlı bulaşık makinası alacaktım tabanları çelik değildi ve polikarbon olanlarında zamanla koku yaptığını öğrendiğim için vazgeçtim. 5 program ve üstü olanların tabanı çelik onların da fiyatları bana uymadı. ama mağazadakiler koku yapmayacağını söylüyolar haliyle ama şikayet var gibi sitelerde bu tarz şikayetler var. arçelikte tüm bulaşık makinalarının tabanları çelik. eğer alabilirsen boshun almanya üretimli ürünlerini tercih et. simensten de oldukçe memnun olanlar var burda.

Hayırlı olsun Canım..Mutluluklar.Aynı gun Evlenıoruz.Hazırlıklar Nasıl?

saol cnm.hepimize mutluluklar inş.sadece beyaz eşyaları aldık.bu ay sonu eşyaları alcak.çeyizimde herşeyim tamam.2 senedir nişanlıyız çünkü :) herşeyi aldım.evimizde kiracı var çıkarıp boya felan bir kaç birşeyler yapılacak.hazırlıklar bu kadar henüz.senin nasıl hazırlıklar canım

bende ilk gelinliği wella dan denedim sonra gittim miss defneden aldım belkide aynı modeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…