çok teşekkür ederim canım ama maalesef bebeğim düştü. ( üst üste gelen kötü olaylar beni çok etkiledi bi de kendimi fazla yorunca bebek düştü. Dün akşam kahverengi akıntı ile beraber eski kan biraz daha koyu kırmızılar da gelince bu sabah özel hastaneye gittim ne var ne yok doktor bi baksın diye. Kese gözükmeyince doktor durumu anladı hemen. Beta hcg nin şimdiye kadar artması gerekiyordu ve kese oluşmalıydı dedi üstüne üstlük bir de devamlı akıntı geldiği için büyük ihtimalle kimyasal gebeliktir dedi. zaten beta hcg 158'e düşmüş. Eşim de yanımdaydı üstelik suratı oldu mu anında beş karış, gözünde bir yaşı eksik. Şu an çok olmayan rahim sancılarım var ve fazla olmayan kanamam. Beta hcg değerini takip etmem gerekiyormuş. 0 olana kadar değil mi?
Eşime kızıyorum biraz da çünkü kendimi hazır hissetmeden hamile kaldım. Onun yüzünden kilolu hamile kalacaktım eski hamileliğimin öncesine göre 15 kilo fazla kilom var...zayıflayana kadar bana 3-4 ay süre ver diyorum kesinlikle olmaz,hem spor,diyet yap hem her an hamileliğe hazır ol bu mümkün mü? Psilojim uymuyor. hakkımızda hayırlısı olsun kayıplar haşhaş tohumu kadar döllenmiş yumurta olsa da üzüyor... Acaba yaşasaydı nasıl olacaktı? cinsiyeti neydi? ikimizden hangi özellikleri alacaktı? kime benzeyecekti? insanoğlunun yaratılışı mucize değil mi arkadaşlar. İnş. bu mucizeye tanık olmak gebelik arzulayan tüm arkadaşlara nasip olur. Sağlıcakla kalın.
Senin adına üzüldum arkadaşım ama olaya iyi yanından bakmak lazım:
bi kere sen zaten hazır degilsin hem fizik hem ruhen,
ikincisieminim ki bebek saglıklı degildi düştüğüne göre rabbim yine hakkındakinin en hayırlısını vermiş.
herşeye ragmen senden rican lütfen eşini suçlama belki psikolojik olarak bir suçlu arıyosun ama acını eşinden çıkarma unutma ki o senin en büyük destekçin eminim tekrar bebeğiniz olacak ve herşey yolunda gidecek.Allah sana güç kuvvet versin.