Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
bende bugün hamile olduğumu öğrendim.
tuhaf bi his
bebek bekleyen herkese allah
sağlıkla sıhhatle kavuşturmayı nasip etsin
merhaba arkadaşlar ben de gebe olduğumu iki gün önce öğrendim. Doğum 13 eylül 2013 gözüküyor. Şu an koyu kahverengi akıntılar geliyo doktora hiç gitmedim. Kese falan görünmez diye. bir hafta sonra gitmeye karar vermiştim. Sizde birşey var mı kahverengi, pembe akıntı?
bende 7 haftalık hamileyim ama sorun var hamile oldugumu bılmeden migren ilacı kullandıgım için üniversiteye yönlendırdıler hamılelıgın devamı yada sonlandırılmasına onlar karar verecekmiş ama ben ümitliyim allaha emanet ettim bebeğimi dün ilk defa kalp atışını duydum
benim de özellikle 3 gündür genelde bu saatlerde kasık ağrısı oluyor ve kahverengi akıntılar gelemye devam ediyor.şu an belim de ağrıyor maalesef.. Ayakta çok durunca koyu kırmızı kahverengi falan daha çok akıntı geliyor. Ama günlük pedle idare ediyorum. dinlenemiyorum maalesef cuma günü birden bire dedemin(annemin babası) vefat ettiğini öğrendm. Annemler başka şehirden geldiler. Babam bende kalıyor. Dün dedemi defnettik çok hüzünlü anlar bilirsiniz. hüznün yanında vücutta yoruluyor...Buz gibi köyde dayımların evinde taziyeye gelenler için hizmet et, iş yap, kalabalıkta dolanıp duruyorsun... Bir de keseyi falan görmediğim için kesinleşen hamilelik yok diye kimseye birşey söylemeden mecburen çalıştım :) annecim düşündü beni en çok o kadar acısına rağmen( inş. bebişim sağlıklıdır.
Hayattalarken annemizin babamızın kıymetini bilelim arkadaşlar. Kayıplar çok acı... Hele anne baba ölümü en acısı olsa gerek....
Başınız sağolsun cnm.Bebeginde hayırlı olsun eger bu tarz akıntıların varsa çok dikkatli olmalısın hatta ayakta hiç kalmamalısın moralin düzgün olmalı üzüntülü ortamlardan uzak durmaya çalış.Bu dönem çok riskli.Allah sabırlar versin.