• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ağustos-Eylül-Ekim Anneleri Buyrun Buraya

bbilim

Nat.geo
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
7.047
18
158
Diğer
2013 le braber gebe olduğunu öğrenenler, gebeliğinin ilk günlerini, haftalarını yaşayanlar, her an gebelik müjdesi alacak olanlar haydi buyrun buraya beraber paylaşım güzel şeyleri, yaşadıklarımızı:1:

merhaba
bende bugün hamile olduğumu öğrendim.:nazar:
tuhaf bi his
bebek bekleyen herkese allah
sağlıkla sıhhatle kavuşturmayı nasip etsin

merhaba
bende bugün hamile olduğumu öğrendim.:nazar:
tuhaf bi his
bebek bekleyen herkese allah
sağlıkla sıhhatle kavuşturmayı nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım sağlıkla kucağına alırsın inşallah, doğumun ne zamana görünüyor? bende iki gün önce öğrendim daha gebeliğimi

Hayirli olsun herkes icin allah sonuna kadar saglik ve sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin:)bende agustos12 gorunuyo suan 9haftalik bebegim cok degisik ve cok guzel bir duyguymus allah herkese nasip etsin insallah😘

merhaba kızlar.bende 2 yıldır bebiş istiyordum sancılı bir süreç geçirdim tam umutlarımızı kesip aşılamaya karar verdiğimiz günlerde bir mucize oldu ve evde yaptıgım test pozitif çıktı hemen doktora koştuk ve minicik bir kese gördük :52: muhtemel dogum tarihim 8 eylül.Allah hepimize nasip etsin kokularını duymayı.Herkese hayırlı evlatlar versin....

merhaba arkadaşlar ben de gebe olduğumu iki gün önce öğrendim. Doğum 13 eylül 2013 gözüküyor. Şu an koyu kahverengi akıntılar geliyo doktora hiç gitmedim. Kese falan görünmez diye. bir hafta sonra gitmeye karar vermiştim. Sizde birşey var mı kahverengi, pembe akıntı?

merhaba arkadaşlar ben de gebe olduğumu iki gün önce öğrendim. Doğum 13 eylül 2013 gözüküyor. Şu an koyu kahverengi akıntılar geliyo doktora hiç gitmedim. Kese falan görünmez diye. bir hafta sonra gitmeye karar vermiştim. Sizde birşey var mı kahverengi, pembe akıntı?

öncelikle hayırlı ugurlu olsun.Benim bu tarz lekelenmelerim olmadı ancak bazı topiklerde yerleşme kanamalarından bahsedenlere rastlamıştım ama en net bilgiyi ancak doktorun söyleyebilir bence gitmek için uygun bir zaman muhtemelen kese görünür ama henüz kalp atışı başlamamış olur.Ben gittigimde 5+5 çıktı bebiş kese küçükcük 4 mm di ama görünüyordu haftaya da kalp atışlarına bakılacak inşallah.

bende 7 haftalık hamileyim ama sorun var :( hamile oldugumu bılmeden migren ilacı kullandıgım için üniversiteye yönlendırdıler hamılelıgın devamı yada sonlandırılmasına onlar karar verecekmiş :( ama ben ümitliyim allaha emanet ettim bebeğimi dün ilk defa kalp atışını duydum

bende 7 haftalık hamileyim ama sorun var :( hamile oldugumu bılmeden migren ilacı kullandıgım için üniversiteye yönlendırdıler hamılelıgın devamı yada sonlandırılmasına onlar karar verecekmiş :( ama ben ümitliyim allaha emanet ettim bebeğimi dün ilk defa kalp atışını duydum

ne saçma sonuçta sen bilmeden içtin bence hiçbir sorun yaşamıcaksın Allahın izniyle.. hayırlı olsun :34:

kızlar merhaba bende bugün test yaptırdım 6 çıktı değerim baya düşük var mı yok mu bilemedim umarım bende sizinle beraber gün sayarım bebeğim için :16::16:

hoşgelmiş herkes fakat burdaki bu konu zaten "gebelik, eylül anneleri-2013 eylül anneleri olarak varmış o yüzden gelin oraya taşınalım konu kopuk kopuk olmasın bence

bende yeni yılın ilk günü bi bebeğimiz olucağını öğrendim allah sağlıklı bi şekilde herkeze kucağına almasını nasip etsin inşallah

arkadaşlar ben şuan hamileliğimin 9. haftasındayım 9+0 bugün ve hissedilir derecede kasık ağrım var. belimde ağrıyor aynı zamanda bu normalmi. rahatsız edici bir ağrı

benim de özellikle 3 gündür genelde bu saatlerde kasık ağrısı oluyor ve kahverengi akıntılar gelemye devam ediyor.şu an belim de ağrıyor maalesef.. Ayakta çok durunca koyu kırmızı kahverengi falan daha çok akıntı geliyor. Ama günlük pedle idare ediyorum. dinlenemiyorum maalesef cuma günü birden bire dedemin(annemin babası) vefat ettiğini öğrendm. Annemler başka şehirden geldiler. Babam bende kalıyor. Dün dedemi defnettik çok hüzünlü anlar bilirsiniz. hüznün yanında vücutta yoruluyor...Buz gibi köyde dayımların evinde taziyeye gelenler için hizmet et, iş yap, kalabalıkta dolanıp duruyorsun... Bir de keseyi falan görmediğim için kesinleşen hamilelik yok diye kimseye birşey söylemeden mecburen çalıştım :) annecim düşündü beni en çok o kadar acısına rağmen:(( inş. bebişim sağlıklıdır.
Hayattalarken annemizin babamızın kıymetini bilelim arkadaşlar. Kayıplar çok acı... Hele anne baba ölümü en acısı olsa gerek....

Biri beni mi çağırdı :1:

benim de özellikle 3 gündür genelde bu saatlerde kasık ağrısı oluyor ve kahverengi akıntılar gelemye devam ediyor.şu an belim de ağrıyor maalesef.. Ayakta çok durunca koyu kırmızı kahverengi falan daha çok akıntı geliyor. Ama günlük pedle idare ediyorum. dinlenemiyorum maalesef cuma günü birden bire dedemin(annemin babası) vefat ettiğini öğrendm. Annemler başka şehirden geldiler. Babam bende kalıyor. Dün dedemi defnettik çok hüzünlü anlar bilirsiniz. hüznün yanında vücutta yoruluyor...Buz gibi köyde dayımların evinde taziyeye gelenler için hizmet et, iş yap, kalabalıkta dolanıp duruyorsun... Bir de keseyi falan görmediğim için kesinleşen hamilelik yok diye kimseye birşey söylemeden mecburen çalıştım :) annecim düşündü beni en çok o kadar acısına rağmen:(( inş. bebişim sağlıklıdır.
Hayattalarken annemizin babamızın kıymetini bilelim arkadaşlar. Kayıplar çok acı... Hele anne baba ölümü en acısı olsa gerek....

Başınız sağolsun cnm.Bebeginde hayırlı olsun eger bu tarz akıntıların varsa çok dikkatli olmalısın hatta ayakta hiç kalmamalısın moralin düzgün olmalı üzüntülü ortamlardan uzak durmaya çalış.Bu dönem çok riskli.Allah sabırlar versin.

Başınız sağolsun cnm.Bebeginde hayırlı olsun eger bu tarz akıntıların varsa çok dikkatli olmalısın hatta ayakta hiç kalmamalısın moralin düzgün olmalı üzüntülü ortamlardan uzak durmaya çalış.Bu dönem çok riskli.Allah sabırlar versin.

çok teşekkür ederim canım ama maalesef bebeğim düştü. :(( üst üste gelen kötü olaylar beni çok etkiledi bi de kendimi fazla yorunca bebek düştü. Dün akşam kahverengi akıntı ile beraber eski kan biraz daha koyu kırmızılar da gelince bu sabah özel hastaneye gittim ne var ne yok doktor bi baksın diye. Kese gözükmeyince doktor durumu anladı hemen. Beta hcg nin şimdiye kadar artması gerekiyordu ve kese oluşmalıydı dedi üstüne üstlük bir de devamlı akıntı geldiği için büyük ihtimalle kimyasal gebeliktir dedi. zaten beta hcg 158'e düşmüş. Eşim de yanımdaydı üstelik suratı oldu mu anında beş karış, gözünde bir yaşı eksik. Şu an çok olmayan rahim sancılarım var ve fazla olmayan kanamam. Beta hcg değerini takip etmem gerekiyormuş. 0 olana kadar değil mi?

Eşime kızıyorum biraz da çünkü kendimi hazır hissetmeden hamile kaldım. Onun yüzünden kilolu hamile kalacaktım eski hamileliğimin öncesine göre 15 kilo fazla kilom var...zayıflayana kadar bana 3-4 ay süre ver diyorum kesinlikle olmaz,hem spor,diyet yap hem her an hamileliğe hazır ol bu mümkün mü? Psilojim uymuyor. hakkımızda hayırlısı olsun kayıplar haşhaş tohumu kadar döllenmiş yumurta olsa da üzüyor... Acaba yaşasaydı nasıl olacaktı? cinsiyeti neydi? ikimizden hangi özellikleri alacaktı? kime benzeyecekti? insanoğlunun yaratılışı mucize değil mi arkadaşlar. İnş. bu mucizeye tanık olmak gebelik arzulayan tüm arkadaşlara nasip olur. Sağlıcakla kalın.

Back