İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Aynı durumlardan ben de muzdaribim.Kaydımız istediğim okulda değil maalesef.istediğim okullardaki müdürler neler isteyecekler bakalım...hayırlısıyla bikaydını yaptırabilsem en azından bir süre rahatlıcam :)

kızlar bu baslıgı aktf halde tutalım bu sene bılgı alısverısı yapalım

süper olur ya kayıt sırasında neler yaşayacağız bilgi paylaşımımız olur ne güzel

bazen sokak,bazen bir bina okullarda öğrenci kaymasına sebep oluyor,umarım bir zorluk çıkartmazlar

umarım ama pek de kolay olucak gibi gözükmüyor.Artık yaşayıp görücez :)

ya banada zor olur gibi geliyor ama karşıdakinin insafına kalmış birazda,benim hakkım olan bir şeyi meb açıkladığı halde mırın kırınla karşılayan bir okul var karşımda allah yardımcımız olsun

aranızda farklı okul istediği için,çıkan okula gidip konuşan anne varmı,varsa müdür nasıl bir yol gösterdi,ben bugün gidicektim ama taşındığım için yeni izin aldım işten,2. izni almak istemedim,bayram sonrası gidip ayrıntıları yazıcam

henüz bende gitmedim müdürle konuşmaya.şimdi gitsem mırınkırın edicekler,bayramdan sonra gel bakarız diyip süründürücekler.en iyisi şu bayramı biatlatalım ozaman kesin olarak konuşmaya gidicem.eğer başarılı olursam buradan mutlaka sizlerle paylaşırım :)

Bi yol bulsanız Allah rızası için haber verin.Aglıyorum sinirden.GittimkonuşmAya Alamayız dolu diyorlar

yanılmıyorsam sizin,evinizin yanında okul varken uzaktaki bir okula vermişlerdi dimi çocuğunuzu,müdüre bu şekilde söylediyseniz nasıl bir açıklama yaptı merak ettim doğrusu,bide okul aile birliğine destek olurum gibi bir mevzu açtınızmı hiç,istediğim okul halen mırın kırın ederse en son yol bunu teklif edicemde

aslında bende bugün gitmeyi düşündüm,tabi izin alabilseydim,bu seferde bayram öncesi okul boştur,herkes tatil kafasındadır diye vazgeçtim,haftaya ilk işim okul işinin çözmek olucak,9 eylülde mini mini birler okula başlıyor az bi zamanımız kaldı nasıl yetişicek bu işler

Lütfrn mutlaka bildirin bu çok önemli benim içinde .Kocam dedi ki biz buraya gelince 500 tl yi gözden çıkarttım .adamolmaz dedi.Eskiden yapabiliyorduk şimdi yapamayız dıyor.Hiçbitürlü

Lütfrn mutlaka bildirin bu çok önemli benim içinde .Kocam dedi ki biz buraya gelince 500 tl yi gözden çıkarttım .adamolmaz dedi.Eskiden yapabiliyorduk şimdi yapamayız dıyor.Hiçbitürlü

bizim nakil durumumuz sizlerden çok farklı ama görüştüğüm zaman mutlaka bildiririm,

benim kızım 2007 mart dogumlu
gecen yıl rapor aldım 1.sınıfa göndermedim.
çok iyi ve doğru bir karardı göndermemek
rapora mecbur bıraktılar o ayrı tabi.Bu yıl birinci sınıf olacak ve göndermek istediğim okul yeşilköyde
tabiki adres tutmuyor
gecen yıl orada anaokuluna gıttı ,oglumda o okuldan mezun oldu
müdürü ,okul aile birliğini tanıyorum ,bir sekilde alırlardı kaydını fakat bu yıl ortaokul oldu ve hiç 1.sınıf almıyor
Yeşilköyde aynı seviyede bir başka okul var .Ona göndermek istiyorum ama hiç kimseyi tanımıyorum nasıl olacak bilmiyorum.Mebden bir tanıdık buldum kesinlikle adres degiştirerek olur bu iş diyor ya da eylülü bekleyin boş kontenjan kalırsa müdürün insiyatifine baglı diyor

Bizde taşınmayı kafaya taktık.Fakat eylülü beklerken Ya olmazsa diye de düşünüyorum.Hatta olmaz dıye eminim.Çünkü bizden başka burda bisürü çocuk var.Ama kesin olmuyor dıyorlar ama hiç inanasım yok

Ben de korkuyorum olmazsa diye ya da çok fazla bağış isterler diye.Floryada (ben bulunduğum semt)özeller harıcı hıc ıyı bir okul yok.Nasıl olacak bilmiyorum

süper olur ya kayıt sırasında neler yaşayacağız bilgi paylaşımımız olur ne güzel

bazen sokak,bazen bir bina okullarda öğrenci kaymasına sebep oluyor,umarım bir zorluk çıkartmazlar

Aynen cnm ya bu hafta baba.kiz gitsinler bakalim gecen sene rapor aldik bu sene 72 aylik baslicaz okula
Cok heyecanli

mideme kramplar giriyor bu konuyla alakalı çok canım sıkkın ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum beklemek ayrı bir ızdırap
şimdi gitsekmı ki okulla konuşmaya ? dahamı iyi olur dahamı kötü bilemedim

9 eylülde 1.sınıflar başlıyor ve ben çok panik yapıyorum,kızım çok hevesli ama o okulu anasınıfı gibi zannediyor,anlatıyorum şöyle olacak böyle olacak diye bu sefer panik yapıyor ben okuma yapamazsam arkadaşlarım gülermi diye soruyor,

bu hafta okul işini çözecek eşim,dua edinde olsun lütfen

dualarım seninle mevcan

Hos tatli heyecanlar bunlar biz de eylulde nakil gonderecegiz gidecegi okula nakil aldirmak daha avantajli cunku ogretmen secme sansimiz daha fazla olacak. Ilkokulda okul degil ogretmen onemli bence. 15 yillik sinif ogrtmenligi tecrubemle soyluyorum bunu.off kendime faydam yok o ayri Uyku problemli bir oglum var ve ben bu seneyi nasil atlatacagimi hic bilmiyorum Allah bizim ve kuzularimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…