• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Selam arkadaslar biz de 1. Sinifiz Ne okulumuza ne ogrtmene karar verdik gecen sene icin rapor aldik bu sene icin cok korkuyorum cunki ana sinifi ogretmeni sizi cok zorlayacak demisti dikkatini toplama problemi var oglumun Allah hepimizin yardimcisi olsun

çocuğumu ilkokula yazdırmak istemiyorum rapor hariç para cezası var diye duydum iyi kötü ne kadarsa vermeye razıyım peki bu doğrumu yani para cezası

ve sonunda açıkladılar akşam iftar saatinde öğrendim ,
istediğim okul değil :( çok üzüldüm çok :( mev_can umarım seninki istediğin yere çıkmıştır.

haribu ...... şimdi ne yapmam lazım beni tekrar aydınlat ne olur :( çok kötüyüm :(

Son düzenleme:
şimdi baktım bende,mahallemizde iki okul vardı zaten ben ikisinide istemiyordum,yukarı tarafta olan okul çıkmış,şimdi istediğim o okullara gidip kapısında yatma zamanı olmazsa ne olur halim bilemiyorum

çocuğumu ilkokula yazdırmak istemiyorum rapor hariç para cezası var diye duydum iyi kötü ne kadarsa vermeye razıyım peki bu doğrumu yani para cezası

hiç bir bilgim yok canım umarım yardımcı olan biri yazar

istediğim okul değil :( çok üzüldüm çok :( mev_can umarım seninki istediğin yere çıkmıştır.

haribu ...... şimdi ne yapmam lazım beni tekrar aydınlat ne olur :( çok kötüyüm :(

canım senin istediğin okul sizin mahalledemiydi de çıkmadı,

tecrubeli anneler bi yol gösteriverin,nasıl kayıt olunur,kayıtlar ne zaman başlar ne zaman biter,öğretmeni ne zaman belli olur

hiç bir bilgim yok canım umarım yardımcı olan biri yazar

canım senin istediğin okul sizin mahalledemiydi de çıkmadı,

mev-can okuluma yakın okulu bekliyordum ama daha uzak olan okulu vermişler oraya göndermeyi düşünmüyorum :(

ne yapacağız peki mev-can bundan sonra :( senin özel durumun vardı sanırım ondan dolayı istediğin okula girersin diye düşünüyorum .

mev-can okuluma yakın okulu bekliyordum ama daha uzak olan okulu vermişler oraya göndermeyi düşünmüyorum :(

ne yapacağız peki mev-can bundan sonra :( senin özel durumun vardı sanırım ondan dolayı istediğin okula girersin diye düşünüyorum .

tatlım evet eşimin özel bir durumu var kontenjan hakkımız var ama karşıdaki müdür insiyatif kullanırsa yoksa doldu der gönderir bizi,neden uzaktaki okula verdiler ki acaba sen ne yapmayı düşünüyorsun

tecrubeli anneler bi yol gösteriverin,nasıl kayıt olunur,kayıtlar ne zaman başlar ne zaman biter,öğretmeni ne zaman belli olur

slm kızlar,öğretmen eylülden önce belli olmuyor onun içinde kasmayın kendinizi okulların açılmasına 1 hafta kala herşey yerine oturuyo.Sınıflar belirleniyo hangi öğrenci hangi öğretmene düşüyo.Kayıt içinde eylüle kadar yolun var,diyorum ya ben 1 hafta kala kayıt ettirdim,okulların en curcunalı dönemi ama maalesef başka okula göndermek istiyosan hep bekliyosun,düştüğün okulsa sorun yok bugün git kayıt yapar ama öğretmen olayını eylüle bırakıyolar her halukarda...

slm kızlar,öğretmen eylülden önce belli olmuyor onun içinde kasmayın kendinizi okulların açılmasına 1 hafta kala herşey yerine oturuyo.Sınıflar belirleniyo hangi öğrenci hangi öğretmene düşüyo.Kayıt içinde eylüle kadar yolun var,diyorum ya ben 1 hafta kala kayıt ettirdim,okulların en curcunalı dönemi ama maalesef başka okula göndermek istiyosan hep bekliyosun,düştüğün okulsa sorun yok bugün git kayıt yapar ama öğretmen olayını eylüle bırakıyolar her halukarda...

anladım canım çok teşekkürler,peki öğretmen seçme hakkımızda bi sorun çıkartıyormu müdür,

senin stresinin aynısını dahada fazlasını yaşadım merak etme,nakil aldırtmaktan başka çaren yok okulun müdürüyle anlaş ok derse eylülü beklemek zorundasın yine nakiller okullar açıldıktan sonra yapılıyo,ama her halukarda düştüğü okula ilk önce kayıt yaptıracaksın ki oradan nakil çekebilsin.Zaten müdür ok derse sana ne yapman gerektiğini söyliyecektir.Bol şanslar....

anladım canım çok teşekkürler,peki öğretmen seçme hakkımızda bi sorun çıkartıyormu müdür,

valla müdürüne bağlı cnm,bazısı herşeyde problem çıkarıyo burnundan kıl aldırmıyo şansınıza artık...ama okula bağışla falan halledebilirsiniz büyük ihtimal

valla müdürüne bağlı cnm,bazısı herşeyde problem çıkarıyo burnundan kıl aldırmıyo şansınıza artık...ama okula bağışla falan halledebilirsiniz büyük ihtimal

benimde aklıma bağış geldi umarım istediğim okulun müdürü cins biri deildir.

. Özel eğitime ihtiyacı olan bireyler ile aziz şehitlerimizin ve muharip gazilerimizin çocuklarının kayıtları, velilerinin istemeleri ve durumlarını belgelendirmeleri halinde, 2013-2014 eğitim öğretim yılı başında, istedikleri resmî okula yapılacaktır.

mebin basın açıklamasındaki 7.madde bize uyuyor

istediğim okulu aradım,mırın kırın ettiler hiç bu tarz bi talep olmadı dediler,baktılar ben dişliyim bayramdan sonra gelin konuşalım dediler,allahım olacak inşallah

kızımın anasıfından 2 arkadaşı o okul için adres değişikliği yaptı ,elimde bide öğretmen ismi var müdür beni kapı dışarı etmezse iyidir:1:

Back