Bence çocuklara test çözdürmek için erken.. Bol bol kitap okutun..
Bence çocuğuna göre değişir. Tabiki çok kitap okumalılıar, zaten ben de okutuyorum, vazgeçmiş değiliz. Ama test çözmesi de okuduğunu anlama konusunda hikayeden daha faydalı bence.
Dayanamadım gittim coşku yayınlarının yaprak testini aldım kızlar ve cidden çok beğendim. Çünkü normal 56 testin yanı sıra, ödev testleri de var, test şeklinde ödev yani. Ama cevapları şıklı değil klasik yani yazarak. 48 test de böyle var, çok beğendim.
Hafta sonu ödevimiz; deftere 4 problem yazıp çözeceğiz( çok basit), bir kaç cümlelik bir hikaye yazdırmış onun devamını 10 cümleyle biz tamamlayacağız.
Bu cidden az değil mi? Bu yüzden ben de test ve hikaye okumayla takviye ediyorum. Bunun yanında bol bol da gezdirdim oğlumu, yanımda antrenmana götürdüm. Yani sadece ders ders diye çocuğu sıkan bi anne de olamam asla. Herşey dozunda gerek.
Arkadaşlar Morpa Kampüs üyeliği yıllık ne kadardır?
Hediyelerini alan var mı?
cnm morpa üyeliği yıllık 60 lira ve yanında 25 liralık 1100 soruluk test kitabı ve 8 hikaye kitabı yolluyorlar denem üyelikleri var 15 gün denedin mi
cnm morpa üyeliği yıllık 60 lira ve yanında 25 liralık 1100 soruluk test kitabı ve 8 hikaye kitabı yolluyorlar denem üyelikleri var 15 gün denedin mi
teşekkür ederim canım ... deneme üyeliğini denedim bu yüzden geri dönüş yaptıları
size özel 60 tl diye :) normalde 120 imiş o yüzden merak ettim
normalde sitelerinde de 58 falan yazıo
satış teknikleri işde ... o yüzden hediyelerini merak ettim nasıl ki diye
neyse gelince görürüm artık:))))
5N1K nedir arkadaşlar ben bilmiyorum
Ne zaman 120 tl olmuş ki kandırıyorlar bence
Ben sene başında üye oldum 58 Tl idi zamlanmış
Dün akşam oğlumun öğretmeni aradı bayaa konuştuk okuması yazması farketti dedi. Derslere katılımı iyi dedi hep olumlu şeyler söyledi mutlu oldum
bızımde uyelık bıttı
yarın arayım bende kızım cok keyıf almıstı
Hediyelerinizide isteyin mutlaka :)
zarıfecım bur saat once aradım aslında ben ınternet uzerınden uyelıgı gerceklestırcektım ama ıyıkı aramışım telefon ıle uyelık olursa hedıyelerıde verıyorlarmıs
neyse kı cuma gelıcekmıs
uyelıgıde hemen aktıf hale getırdı
benım kzıımda cok keyıf aldı kalan harflerı oradan ogrend pısman oldum sene bası alamadığıma
2 se sayma 5 er sayma gerı sayma onları da oradan ogrendı cok fazla dersımız olmadığından sık kullanabılecegımızı düşünüyorum
Sevindim.... hediyeride güzele benzio :)
gerçekten tam bir destek konu anlatımı çalışmalar testler ....
olsun sene ye şubata kadar kullanabilecekmişsiniz
ağustosta sanırım 2. sınıf konularını göreceksiniz....
evet evet bır sene sonraya kadar devam edıyormus ağustosta ıkıncı sınıfa gecıyormu
su ana okulda neler yapıyorsunuz bızım bır harf kaldı ufakrtan matematık yapmaya başladılar
ufaklıktakı durum nasıl
teşekkür ederim canım ... deneme üyeliğini denedim bu yüzden geri dönüş yaptıları
size özel 60 tl diye :) normalde 120 imiş o yüzden merak ettim
normalde sitelerinde de 58 falan yazıo
satış teknikleri işde ... o yüzden hediyelerini merak ettim nasıl ki diye
neyse gelince görürüm artık:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?