Arkadaşlar Morpa Kampüs'ü kullanan var mı ? memnun musunuz?
Öğretmeniniz haksız değildir muhakkak her anne ilgileniyor diye bir şey yok en azından yanı başımda komşumun oğlunun dersleri çok iyi ama anne bir kez dahi okula gitmişliği yok çocukla ilgilendiği yok .. buna rağmen benim bu kadar çabalama rağmen okumaya geçemedik inan bu çok üzücü ve o karneyi gördüğümde çok üzüldüm ama asla oğluma yansıtmadım ve yazdığınız gibi umarım öteki çocuklar acımasız olmazlar
ben okulıstık düşünüyorum aslında daha güzel yorumlar okudum temsılcısı ılede yazıştım mufretad la uyumlu gıdıyormus sımdı uye olsak 2.sınıf ılk donem bıtene kadar devam edıyor
morpa kampusun deneme uyelıgı var ama ben halledip uye olamadım
elbetteki her çocuğun gelişimi bir deil,ben sizin ne kadar çok çabaladığınızı her zaman okuyordum,çocuklar çok acımasız gerçekten,ben hiç bir zaman kzımı bir yarışın içine sokmadım ama ortamlarında maalesef çok acımasız oluyorlar,kendinden düşük alan yada ikaz edilen arkadaşları ile tembel diye dalga geçiyorlar,umarım böyle bir şey yaşamazlar
merhaba nazah hanım. ben bu karne işini oğluma yansıtmayı hiç düşünmüyorum çünkü çocuğumda çabaladı hergün ödevlerini düzenli yaptı , okuluna severek gitti. diğer arkadaşlarının tutumları nasıl olur bilmiyorum ama karne günü oğluşumla güzel bir plan yapıp üzerindeki stresi atmayı düşünüyorum herkese inat küçük hediyelerle oğlumu ödüllendireceğim çünkü hakketti okumaya tam geçemedi ama çabalamaktan da vazgeçmedi..
Öğretmeniniz haksız değildir muhakkak her anne ilgileniyor diye bir şey yok en azından yanı başımda komşumun oğlunun dersleri çok iyi ama anne bir kez dahi okula gitmişliği yok çocukla ilgilendiği yok .. buna rağmen benim bu kadar çabalama rağmen okumaya geçemedik inan bu çok üzücü ve o karneyi gördüğümde çok üzüldüm ama asla oğluma yansıtmadım ve yazdığınız gibi umarım öteki çocuklar acımasız olmazlar
Evet ne yazıkki çocuklar çok acımasız karne günü çok fazla okulda kalmayı düşünmüyorum. aslında arkadaşları tarafından çok sevilen bir çocuk inşallah böyle bir talihsizlik yaşamaz.
Biz karne günü geniz eti ve bademcik ameliyatı olacağız..Karneyi yarın alacağız. Sevgiler.. Dua edin bizim için.
.
1-WWW.morpakampus.com.tr sitesine girin.
2-Alt menüden "Kolay Kullanım" butonuna tıklayın.
3-En altta "Deneme Üyeliği" linkine tıklayın.
4-Üye olun.
5-Onay ekranında ISBN numarasına "56453283" yazın.
6-Onaylayın.
Biz karne günü geniz eti ve bademcik ameliyatı olacağız..Karneyi yarın alacağız. Sevgiler.. Dua edin bizim için.
.
1-WWW.morpakampus.com.tr sitesine girin.
2-Alt menüden "Kolay Kullanım" butonuna tıklayın.
3-En altta "Deneme Üyeliği" linkine tıklayın.
4-Üye olun.
5-Onay ekranında ISBN numarasına "56453283" yazın.
6-Onaylayın.
.
günaydın
nisan buzlar ülkesine arkadaşım çocuğunu götürdü,kız çocukları için harika bir film dedi,cmt günü bende götürcem karne hediyesi ve tabiki istediği bir oyuncağı alıcam,
nazah şimdiden geçmiş olsun,korkulacak bir ameliyat deil,hemen ayağa kalkıyor çocuklar,dietine dikkat etmen kafi,
ayşe morpa için teşekkür ederim.
dün bahsetmiştim,sınıf annesine para verdik,ara tatili iyi değerlendirmek için hocamızın seçtiği kitap serisini alıcak diye,dün geldi kitaplar,afg yayınları gibi bir adı vardı,inceleme fırsatım oldu,
1.3 tane hikaye kitabı var,klasik düz yazı ile bol resimli 16 sayfalık
2. 1 tane 30 sayfalık matematik kitabı var,resimlerle ondalık anlatımı,bol bol toplama,çıkarma,resimli problem çözme,mesela 8 tane küp yanında 4 tane küp topluyorsun sayısı kadar küp boyuyorsun
3,50 sayfalık türkçe hayat bilgisi ağırlıklı bir kitap,çok kısa metinler var içinde,metinleri okuyup 5n1k yöntemi ile sorulan sorular var,tekerlemeler,bulmacalar,labirentler,1 den 100 kadar düz ve ters sayma aralardaki eksik sayıyı bulma,labirentler,şekillere göre çizgileri tamamlayıp boyama vs vs
güzel olanda kitaplar büyük boy düz yazı ile yazılmış hepsi kitap üzerinde çalışılacak şekilde dizayn edilmiş,
hocamız kitapların 15 tatil sonrası okula gönderilmesini rica etmiş.çocuklar ne kadarını yapmışlar görmem lazım demiş,umarım bunlardan başka da ödev vermez
okulumuzda yarın eğitim yokmuş,sabahtan karneleri alıp evlere gönderilecek çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?