merhaba arkadaşlar :)
nasılsınız :) artık herşeyi okumak istiyor cadı :) ve bu hali bizi mutlu ediyor :) biz b harfşndeyiz henüz :)
acelemiz yok harfler konusunda :)
öğretmenizmiz tatil kitabı hediye etmişti yılbaşında sanırım onu yaptırır.ve ödevde verir gibi geliyor bana .
ve bol bol okuma yazma şart unutmamaları için.
bu arada panikledim kızlar okulda bit görülmüş ve uyarı mesajı atmışlar çocuklaırnızın sacını bit şampuanıyla yıkayın diye panikledim ne yapmam lazım kızımı ve bizi korumak için bundanya
biz tüm sesleri bitirdik bu hafta bol bol okuma yaparlar artık
E okuldan baktım oğluşumun bütün notları 100 maşallah suphanallah
Kizlar slm.benim oglumda bu yil basladi. Suan g harfindeyiz.cok iyi oldugunu soyleyemem.yazma konusunda calismasi lazim ama o calismak istemiyor. Tatil odevi yok dedi ogretmen. Ama okumazsa unutur. Sizin tavsiyeleriniz ne?
merhaba arkadaşlar :)
nasılsınız :) artık herşeyi okumak istiyor cadı :) ve bu hali bizi mutlu ediyor :) biz b harfşndeyiz henüz :)
acelemiz yok harfler konusunda :)
öğretmenizmiz tatil kitabı hediye etmişti yılbaşında sanırım onu yaptırır.ve ödevde verir gibi geliyor bana .
ve bol bol okuma yazma şart unutmamaları için.
bu arada panikledim kızlar okulda bit görülmüş ve uyarı mesajı atmışlar çocuklaırnızın sacını bit şampuanıyla yıkayın diye panikledim ne yapmam lazım kızımı ve bizi korumak için bundanya
biz tüm sesleri bitirdik bu hafta bol bol okuma yaparlar artık
E okuldan baktım oğluşumun bütün notları 100 maşallah suphanallah
Selam kızlar.
Bol bol okuma ve dikde çalışması işe yarıyor arkadaşım. Başarılarla dolu bir eğitim hayatınız olur işallah.
Canım lavanta çiçeği kolonyası sür kuzuna okula giderken. O kokuya bit gelmiyor :)
Birde önlem amaçlı bir 15 günde bir mutlaka bir şampuanı ile yıkarım.
Ooooo maşaşllah size bende baktım hepsi 90 tek oyun 100 :)
keşke hepsi 100 olsaymış
sınavlara e devlettenmi bakıyorsunuz kızlar ?
e okuldan bakıyoruz
tc ve okul numarasını soruyor a
ayrıca 2 özel soru nüfus cüzdan seri no / kayıtlı olduğu il / okuduğu şube falan her seferinde farkılı 2 özel soru
bide öğrenci resmini onaylıyorsun
kızlar çok teşekür ederim bilgilendirdiğiniz için şimdi baktım :) hepsi 5 gözlerim doldu ....
kızlar bizizmde hepsi 5 ama hep 90 dan
oyuna 85 vermiş onu soracağım
günaydın,
dün okulda toplantı yapıldı 15 tatili nasıl verimli geçiririz diye,
1. her güne 1 kitap okunacak(para verdik sınıf annesi 15 hikaye kitabı alıcak,hocamız incelemiş)
2.kitapları akşam uykudan önce okutmayı tavsiye etti,sesli bir şekilde,lütfen takip edin hatasını düzelttirin dedi,
3.her gün belirlenen 1 saatte matematik yaptırın,problem çözme,sayma toplama gibi ama her gün aynı saatte olsun,program yapmayı öğrensin çocuklarınız dedi
4.okudukları kitabın özetini herhangi bir yere noktalama kurallarına uyarak yazdırın dedi,
sınıfımızın genel durumu çok iyiymiş,erkek çocukların yaramazlığından çok şikayet etti,çok kavga ediyorlar anneleri ile hususi görüştü bizden sonra,
kızımın genel durumu çok iyiymiş,ufak bir iki eksiği varmış 15 tatilde onlara yönelin dedi( defalarca bahsettim sesleri atlayarak yazıyor)
eokula notları girdim,ordaki notlar tamamiyle çocuğunuzunn okuldaki durumuna göre verildi,onlar daha 1 sınıf çok çok vereyim demedim,notlara bakınca ne demek istediğimi anlarsınız lütfen çocuklarınıza 1 saatinizi ayırın dedi
bu sabah baktım notlara hepsi 100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?