- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
arkadaşlar merhaba benimde bir sıkıntım var kızımı isteğe bağlı 61aylıkken birinci sınıfa gönderdim şuan SSS harfindeler okuyup yazabiliyor aslında ama evde okuma ödev yaparken çok ağlıyor okuyamıyorum artık yeter diyor sürekli üzerinde durmam gerekiyor durmasam başarısız olucak duruncada artık anne olduğumu unutur oldum okulda beş saat ders görüyor evdede beş saat ders yapıyor çünkü diğerlerine göre çok yavaş okuyor ve yazıyor bunu öğretmenimizde söyledi ben şimdi kendime çok kızııyorum ve çocuğun zekasını zorlayıp onu illa okuması yazması için zorluyorum ona haddinden fazla görev yüklemiş oluyorum. Şuanda kızımı okula göndermemek ve sınıf tekrarı yapmasını istiyorum. İkinci dönem göndermez isem sınıf tekrarı yaparmı? öğretmenimiz yapmaz dedi bir gün bile gelmiş olsa o sınıfı geçer dedi müdür yardımcısı geçmez dedi müdür geçer dedi milli eğitim müdürüyle görüştüm sınıfta kalır dedi. Kaydını silemiyoruz Kaydını ana sınıfına almak için geç kalmışız en son kasım ayında anasınıfına kayıt alınabilirmiş ben şimdi ne yapıcam?? kızmı yıpratıyorum onu haddinden fazla yoruyorum bende yoruluyorum inanın artık sakinleştiriici kullanmaya başladım ve on gündür uyku falan uyuyamıyorum lütfen birileri bana yardımcı olsun ne yapmam lazım nereye başvurmam lazım net bilgi veren kimse yok çünkü herkes birbiriinden farklı şeyelr söylüyor. Öğretmnimizi çok sıkmak istemiyorum ters tepebilir. eğer ki sınıfta kalmaz ise mecbur ben o öğretmnle irtibat kurucam ters tepki görmek istemiyorum öğretmenimiz gelsin diyor ne olucak benim bu halim...
( onu okuldan alma isteğimi kızımı anlatabildim o sorun olmuycak yeniden tekrar yapacağnı anlattım ve mutlu oldu ama okuldan alamıyorum yada sınıfta kalamıyor ki)
Pekı arkadasım tekrar aynı okula mı gondereceksın.
Cocukları cok hafıfe aloıyoruz ama cocuklar cok acımasız aralarında. su ankı sınıf arkadasları 2.sınıfa gectıgınde bıcok seyle ıhtam edebılırler haksız yere..
Kızımın soyadı kaya oldugu ıcın dalga gecıyro arkadasları dusunebılıyor musunuz. cok sacma oldugunu anlatmaya calıssamda kızım hergun türk filmlerindekı yaramaz cocuklar gbı üstümüz berbat halde geliyor.. ve cok aglıyo soyadımla dalga gecıyorlar dıye siz dusunun gerısını..
İmkan varsa baska okula gonderebıleceksenız alın cocugun gelısımı ıcın daha ıyı olacaktır yoksa hep gerıde kalacak. Ama o cocukalrın psıkolojısınıde gözardı etmeyın sakın derım ben.