• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Kızlar herkesler kayboldu:(

Umarım sorunlar yoktur....
Herkesin yeni yılı kutlu olsun....

2014’ün sizlere

Sağlık ☆☆☆
Mutluluk 
Sevgi ♥♥♥
Başarı ☆☆☆
Bereket $$$
Eğlenceli ☆ º ♥ `•.¸.•´ ♥ º ☆.¸¸.•´¯`♥ güzel yarınlar getirmesi dileklerimizle…

İyi akşamlar anneler,yeni yılınız kutlu olsun,sağlık mutluluk ve huZur dolu bir yıl geçiririz umarım,şükür herşey yolunda tüm seslerimiZ bitti,okuma metinlerine geçtik artık klasik çizgili defter kullanıyoruz,hızlı okuma ve okuduğunu anlama ve basit problemler yapıyoruz,ders konusunda bi sıkıntım kalmadı şükür,cuma günü okula gidip öğretmenimizle konuşucam umarım güzel şeyler duyarım,sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır

Günaydın anneler. Sağlıklı huzurlu ve barış dolu bir yıl dilerim hepinize.

Umarım herkesler ve yavruşlarını iyidir. Hastalıklar atlatılmıştır işallah. Fena halde salgın var okullarda. Allah korusun çocuklarımızı.

Bizimkiler p ve h harfindeler bugün. Sanırım haftaya tüm harfler biter ve ikinci dönem matematiğe ağırlık verir diye tahmin ediyorum. İrem artık hikaye kitaplarını okuyor akıcı bi şekilde maşallah. Çok az heceliyor. Yarın toplantı yapacağını iletmiş öğretmenimiz. Bayadır yapmadı.
Ve ikinci dönem okulumuz tam güne dönecekmiş yemekhane yapılıyor. Umarım daha iyi bizim için hayırlısı bakalım yaşayıp göreceğiz.

Herkese günaydınlaaar
Hepinize sağlıklı mutlu başarılı hayırlı bir yeni yıl dilerim
Biz bugün ş harfini görecez
Herhalde 2 haftaya tüm sesler biter bizimde

Evet gerçekten kimsecikler uğramaz oldu:(
ben sürekli yazmaya çalıştım ama kendi kendime yazar oldum:)
biz 2 gündür hastayız yeniyıl yaramadı galiba:(
okulumuzda geneel olarak salgın var sanırım
en son g harfini almışlardı
arkadaşlar okumamız güzel ama yazmammız nerdeyse 0 napicam bilmiorum
kampüs kullanan bir arkadaş vardı yorumlarını rica ediyorum etkilimi
bende dün akşam denemesini yükledim iyi gibi ama bilememdim
matematikte keloğlan cd si varmış öğretmen onu tavsiye etmiş oda güzele benziyor
yarı yıla az kaldı bakalım karneler nsıl olacak

slm kızlar bizde morpa ve keloğlan cd sivar
sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz
biz de y harfındeyizzz

Nasıl faydalı mı?
Sürekliliği varmı?
2 gün bakıp sonra sıkılmıyorlar değil mi?

morpa bütün yıl boyunca
mesela harflere göre sıryala
hikayele falan var

ama keloğlan , yer yön uzaklık gibib
eğer çocuğunuz biliyorsa keloğlan size basıt gelir anasınıfı düzeyinde

Slm anneler,işlerim yoğun çok vakit bulamıyorum artık,basit problemler ve okuma metinleri yapıyoruz biz artık,şükür o zor günler geride kaldı,cuma günü okuldaydım kızım hakkında çok güzel şeyler dedi hocamız,çok gururlandım,morpa yayınlarını tavsiye ederim herkese biz anasınıfında çok faydasını gördük,bu sene henüz nete geçmedim evde çook fazla kitap var onları okumaya çalışıyoruz halen,seslerle beraber el yazısıda bitti,şu an düz yazı okuyoruz ve düz yazı yazıyoruz çizgili deftere

Slm anneler,işlerim yoğun çok vakit bulamıyorum artık,basit problemler ve okuma metinleri yapıyoruz biz artık,şükür o zor günler geride kaldı,cuma günü okuldaydım kızım hakkında çok güzel şeyler dedi hocamız,çok gururlandım,morpa yayınlarını tavsiye ederim herkese biz anasınıfında çok faydasını gördük,bu sene henüz nete geçmedim evde çook fazla kitap var onları okumaya çalışıyoruz halen,seslerle beraber el yazısıda bitti,şu an düz yazı okuyoruz ve düz yazı yazıyoruz çizgili deftere

Günaydın,

Evet çalışan olmak gerçekten zor:(
Ooooo siz işi bitirmişsiniz tebrik ederim.
Ama nasıl yani harfler bitince düz yazıya mı geçiliyor????
Bu ne biçim iş ya!!!!!!!!

Günaydın,

Evet çalışan olmak gerçekten zor:(
Ooooo siz işi bitirmişsiniz tebrik ederim.
Ama nasıl yani harfler bitince düz yazıya mı geçiliyor????
Bu ne biçim iş ya!!!!!!!!

günaydın canım,

şöyle,

1 sayfa fotokopi kağıdı ödevimiz oluyor, 6-7 paragraflık kısa metinler yazıyor,aynı metin hem el yazısı tem düz yazı ile yazılmış,2sinide okumamızı ve hangisini istersek onu yazmamızı istiyor hocamız,kızım el yazısını istiyor elbet,

seslerle beraber el yazısı okuma işide bitiyor,evdeki 2.türkçe kitabına bakarsan orda el yazısı yok,tüm hikayeler düz yazı,

bu durumda düz yazıya geçince okuma hızları baya baya düşüyor

günaydın canım,

şöyle,

1 sayfa fotokopi kağıdı ödevimiz oluyor, 6-7 paragraflık kısa metinler yazıyor,aynı metin hem el yazısı tem düz yazı ile yazılmış,2sinide okumamızı ve hangisini istersek onu yazmamızı istiyor hocamız,kızım el yazısını istiyor elbet,

seslerle beraber el yazısı okuma işide bitiyor,evdeki 2.türkçe kitabına bakarsan orda el yazısı yok,tüm hikayeler düz yazı,

bu durumda düz yazıya geçince okuma hızları baya baya düşüyor

Hımmmm... kitaplarda düz yazıyı farketmişti ama 4 sene el yazısı sürer diye düşünüyordum.
Hem sevindim hem üzüldüm..
Madem geçilecek düz yazıya ne gerek vardı el yazısına baştan düz olsaydı daha verimli olurlardı hem okumada zorlanmazlardı hem yazmada:(
bizede footokopi ödevi verio el yazısı orda berbat s lar l ya benzio oğlum l değil s diyorum anne o zaten s diyo:(
heceleme yöntemi olmadığı için yazarkende sesli harfleri hep unutuyor:(
benim oğlan hala yavaş okuyor normalmi acaba?
Türkçe hayat bilgisi okuyupda kavrayabileceklermi merak ediyorum....
kzıınız için güzel şeyler duymanıza sevindim:)

Hımmmm... kitaplarda düz yazıyı farketmişti ama 4 sene el yazısı sürer diye düşünüyordum.
Hem sevindim hem üzüldüm..
Madem geçilecek düz yazıya ne gerek vardı el yazısına baştan düz olsaydı daha verimli olurlardı hem okumada zorlanmazlardı hem yazmada:(
bizede footokopi ödevi verio el yazısı orda berbat s lar l ya benzio oğlum l değil s diyorum anne o zaten s diyo:(
heceleme yöntemi olmadığı için yazarkende sesli harfleri hep unutuyor:(
benim oğlan hala yavaş okuyor normalmi acaba?
Türkçe hayat bilgisi okuyupda kavrayabileceklermi merak ediyorum....
kzıınız için güzel şeyler duymanıza sevindim:)

benim kızımda süper hızlı okumuyor,ha çok hecelemede yapmıyor,öğretmenimiz okumasının gayet hızlı olduğunu söyledi :44:,7-8 harfli kelimeyi hecelemiyor çok hızlı okuyor ama kelime ne kadar uzunsa heceleme o kadar artıyor,kısa metinleri okuyunca özet yapıyor,ama hikayeleri pek anlayamıyor,yani karışık durumlar,

seslerden sonra hızlı okuma,okuduğunu anlamaya geçiyorlar

benim kızımda süper hızlı okumuyor,ha çok hecelemede yapmıyor,öğretmenimiz okumasının gayet hızlı olduğunu söyledi :44:,7-8 harfli kelimeyi hecelemiyor çok hızlı okuyor ama kelime ne kadar uzunsa heceleme o kadar artıyor,kısa metinleri okuyunca özet yapıyor,ama hikayeleri pek anlayamıyor,yani karışık durumlar,

seslerden sonra hızlı okuma,okuduğunu anlamaya geçiyorlar

Günaydın.....
:( aynen bizde daha da yavaş:( neyse harfler bitince demeniz gibi okuma anlamaya geçerlerse orada tamamlar eksiklerini umarım...
bizide dün h harfini görmüşler
setin matematik defterini vermiş öğretmen artık matematikde yapıcaklar sanırım.
1 den 40 kadar sayı yazmışlar
herşeyden önce okulu çok seviyoruzzzzzzzz:)
babanneye geç kaldık diye kızıyormuş
sizlerde durumlar nasıl?

Günaydın.....
:( aynen bizde daha da yavaş:( neyse harfler bitince demeniz gibi okuma anlamaya geçerlerse orada tamamlar eksiklerini umarım...
bizide dün h harfini görmüşler
setin matematik defterini vermiş öğretmen artık matematikde yapıcaklar sanırım.
1 den 40 kadar sayı yazmışlar
herşeyden önce okulu çok seviyoruzzzzzzzz:)
babanneye geç kaldık diye kızıyormuş
sizlerde durumlar nasıl?

bizdede durumlar iyi,okulu ve öğretmeninin çok seviyor,güle oynaya gidiyor şükür,

2 gündür şiir ödevi geliyor eve 3 er mısra dan oluşan kısa kısa şiirler,önce deftere yazıyoruz,sonra şiir hakkında soru soruyoruz,soruyu öğretmen yazıyor zaten,

dünki şiir tavşan şiiriydi,

1,tavşan nasıl koşar
2,tavşan en çok ne sever
3,tavşan neden ürkmüş vs gibi

matematikte de problem çözüyoruz toplama üzerine

1,babam bayramda 9 bayrak astı,annem ise 4 bayrak astı,kaç bayrak oldu gibi,

dün öğretmen herkesi tahtaya kaldırmış,kısa metinler okutmuş,kızıma aferin hiç hecelemedin demiş,pek bi havalıydı,

Günaydınlaaar
Bugün g sesini görecek bizimkiler
Kerem her gördüğünü okuyor ama heceleyerek okuyor
Daha matematik yapmadık hiç
Okulunu ve öğretmenini çok seviyor

Son düzenleme:
Selam Arkadaşlar;
Biz C harfini bitirdik.Arkamızdan atlı kovalıyor çünkü...4 rakamı yan yana yazıyoruz ve topluyoruz.Neyden 4 ü çıkarırsak 8 kalır gibi veya 13 den neyi çıkarırsak 7 kalır gibi işlemler yapıyoruz 1-2 aydır..2 şer 2 şer geriye sayma,1,3,5,7 gibi tek sayıları ileri sayma yapıyoruz.Çarpım tablosundayız..2 ler 5 ler 10'lar falan..

Back