ben yarıştırma kısmına karsıyım ama bazı öğretmenler iyi öğretmen olduklarını göstermek için bunu kullanıyor sistemden ziyade öğretmenle ilgili biz 16 1. sınıf subesiyiz okulda herkes sınıfına göre hareket eder biri hızlı diye ben de hızlanmam.
bunlar çocuk oyun cocuğu daha yazık değil mi onlara ben r harfindeyim eğlenerek vakit geciriyoruz her öğrencimin özgüveni var ben buna uğraştım her iyi davranışlarına benden kalp alıyorlar yazdıklarnıza katılıyorum pat diye tatil sonunda okuyan öğrencilerim oldu.
çalıştırıken bazen öğrendiğin kelimeleri bakmadan yaz deyin alt alta yazın sonra cümle oluşturun sınıfta bunu eğlenerek yapıyorlar değişik etkinlikler sıkılmamalarını sağlar
kızlar günaydın,dün bizde okula gitmedik,hastan eişlerimiz vardı,
4 grup seslerine başlamışlar dün,günde bir harf öğreniyoruz artık,ödevler ve okumalar iyice kolaylaştı,matematik görmeye başladık,toplama ve çıkarma için abaküs kullanıyoruz,akşam 1 sayfa Ö sesinden kelime bulup yazdık çarcabuk bitti,ah o eski günler ah hatırlamak istemiyorum...
asi yazdığını okuyunca şok geçirdim,ne denir bilemedim ya,ben iş çıkışı yolda topuklarım totoma vura vura koşuyorum ödev çok yetişmezse kıızım üzülür diye,of offf yani,
ankarada kar yok bolca ayaz var,neyseki tatil olmuyoruz biz
Canım günaydın,
tesadüfen diğer formda okudum hastane işlerinizi
çok geçmiş olsun tekrardan
hayat zor ve acımasız bazen
ama bu hallerimizede şükür Allahım dermanı olmayan dert vermesin
bizde 6 günde kopduk valla derslerden öğretmneimiz özellikle aradı tekrar yapsınlar diye ama anne ben ödevimi bitirdim ama vs....
tabi bende başında olmayınca zaman ölece boş boş aktı geçti
netten bakıyorum çok güzel alıştırmalar uygulamalar var ama bakıp bakıp geçiorum
uygulamaya yapmaya zaman yok
burasıda bugün çok soğuk -15 lerde sanırım
çok teşekkür ederim öncelikle,
bende internetle bol haşır neşirim ama ne fayda vakit yokki yaptırayım,dedesinde sadece verilen okumayı yapıyor oda zorla,doğrumu yapıyor onu bile bilmiyorum,hafta içi sadece 2 saat vaktimiz oluyor,yanına gitme ve uyku 7-9 bu yarım saati benimle öpüşüp koklaşarak,yarım saati yemek ve uykuya hazırlanmakla geçiyor,kalıyor 1 saat okuma ve yazma anca yetişiyor o saate,haftasonları ayrı bir çile sadece ama sadece son 1 haftanın tekrarını yapma vaktimiz oluyor,bulduğum boşlukta yazı tahtasına denemeler yaptırıyorum,şükür okumayı söktüde ödevler daha çabuk bitiyor,
ama ben halen ısrarcıyım bir gün 36 saat olmalı
Herkese günaydınlaaar
Nasılsınız?kuzular nasıl?
Benim kuzum maşallah suphanallah her gördüğü yazıyı okumak istiyo okumaya çalışıyo ve okuyo da
Ama yazma konusunda biraz daha çalışmamız lazım
Merhaba kızlar nasılsınız :)
biz m harfindeyiz onu öğrendiler en son :) matematiktendende silindir, küp,prizma koni konusundalar.
kızlar birşey danışmak istiyorum sizlere arkadaşımın kızına doğumgünü hediyesine alacağıma karar veremedim oda kızımla yaşıt 7 yaşında ama o erken gitti okula 2.sınıfta :) Sizce 7 yaşındaki bir prensese ne alabilirim fikir verirmisiniz :) benim aklıma MP3 müzik çalar geldi ama kararsızım
asi öğretmenim nerelerdesinizgözlerimiz sizi arıyor :)
Arkadaşlar hece kitabı almak istiyorum önerebileceğiniz bir yayın var mı? ayrıca okuma seti almak istiyorum bizim okuma kitaplarımız heceler farklı renklerde yazıldığı için okumayı kolaylaştırmıyor zorlaştırıyor ne tavsiye edersiniz ?
Yarın sınıfımızda yerli malı kutlanaacakmış:)
Yarın için izin alıp bende gideceğim inşallah...
ayrıntıları anlatırım gelince...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?