İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Aynı şekilde düşünüyürum. Biz m harfindeyiz. Bence sorun yok. Ben mutluyum daha hızlı gitmelerini de istemezdim..Şubat tatili sonunda okuyanlarda olacaktır. Önceliğim OKulu, öğretmeni, çalışmatı sevsin. Geisi olur ALLAH'ın izniyle..

bizde R harfindeyiz. Öğretmenimiz sıkmadan zorlamadan devam ediyor eğitimine.

kar istanbul için eziyet malesef ama genede karı seviyorum :) sabah kar keyfi yaptık biraz çocuklarla işe gelirken :) :)

Kızlar günaydın.......
kimsecikler yok bu aralar
biz bugün ders başı yaptık :) ama bu seferde hafta taili geldi
bugün kesin öğretmenimiz çooook ödev vericek

kızlar günaydın,dün bizde okula gitmedik,hastan eişlerimiz vardı,

4 grup seslerine başlamışlar dün,günde bir harf öğreniyoruz artık,ödevler ve okumalar iyice kolaylaştı,matematik görmeye başladık,toplama ve çıkarma için abaküs kullanıyoruz,akşam 1 sayfa Ö sesinden kelime bulup yazdık çarcabuk bitti,ah o eski günler ah hatırlamak istemiyorum...

asi yazdığını okuyunca şok geçirdim,ne denir bilemedim ya,ben iş çıkışı yolda topuklarım totoma vura vura koşuyorum ödev çok yetişmezse kıızım üzülür diye,of offf yani,

ankarada kar yok bolca ayaz var,neyseki tatil olmuyoruz biz

Canım günaydın,
tesadüfen diğer formda okudum hastane işlerinizi
çok geçmiş olsun tekrardan
hayat zor ve acımasız bazen
ama bu hallerimizede şükür Allahım dermanı olmayan dert vermesin

bizde 6 günde kopduk valla derslerden öğretmneimiz özellikle aradı tekrar yapsınlar diye ama anne ben ödevimi bitirdim ama vs....
tabi bende başında olmayınca zaman ölece boş boş aktı geçti
netten bakıyorum çok güzel alıştırmalar uygulamalar var ama bakıp bakıp geçiorum
uygulamaya yapmaya zaman yok

burasıda bugün çok soğuk -15 lerde sanırım

çok teşekkür ederim öncelikle,

bende internetle bol haşır neşirim ama ne fayda vakit yokki yaptırayım,dedesinde sadece verilen okumayı yapıyor oda zorla,doğrumu yapıyor onu bile bilmiyorum,hafta içi sadece 2 saat vaktimiz oluyor,yanına gitme ve uyku 7-9 bu yarım saati benimle öpüşüp koklaşarak,yarım saati yemek ve uykuya hazırlanmakla geçiyor,kalıyor 1 saat okuma ve yazma anca yetişiyor o saate,haftasonları ayrı bir çile sadece ama sadece son 1 haftanın tekrarını yapma vaktimiz oluyor,bulduğum boşlukta yazı tahtasına denemeler yaptırıyorum,şükür okumayı söktüde ödevler daha çabuk bitiyor,

ama ben halen ısrarcıyım bir gün 36 saat olmalı

Rica ederim ne demek...
Aynen benimde öyle elde veri çok ama uygulamaya zaman ve kişi yok...
sizinkiler en azından doğru yanlış yaptırıyor
bizde o kadarıda yok

Arkadaşlar hece kitabı almak istiyorum önerebileceğiniz bir yayın var mı? ayrıca okuma seti almak istiyorum bizim okuma kitaplarımız heceler farklı renklerde yazıldığı için okumayı kolaylaştırmıyor zorlaştırıyor ne tavsiye edersiniz ?

merhabaa arkadaşlar biz m harfini bitirdik bu hafta u ve k harflerini öğrenecekler
Salı günü aşı olacaklarmış
Ayrıca öğretmenimiz fotoğraf istemiş sınıflarındaki panoya okumayı sökenlerin fotoğrafını yapıştıracakmış
Sabah oğluma sordum senin gibi okuyabilen kaç kişi var kendisi ile birlikte 5 kişi saydı
Maşallah paşama sabah ütü,zeki kelimelerini okudu

günaydıın herkese,
arkadaşlar,sanrım zor bir yıl bizi bekliyor...
benim kızım bilgisayarda oyun oynamayı çok seviyor..ama muhakkak yanında biri olacak ki oyunu oynayabilsin.okuma yazma bilmiyor ya.genelde 10 yaşlarındaki çocuklarla oynuyor..ben de okuma yazmayı öğrenirsen kendi kendine oynayabilrisin diyordum.
dün okuma yazmayı öğrenmek ister misin diye sordum..tabii anne okuma yazmayı öğreneyim ki bilgisayarda oyun oynayayım,dedi...umarım bilgisayarı okuma yazma öğrenmek için olumlu bi unsur olarak kullanabilriz.ancak abartıyor çocuklar..

Herkese günaydınlaaar
Nasılsınız?kuzular nasıl?
Benim kuzum maşallah suphanallah her gördüğü yazıyı okumak istiyo okumaya çalışıyo ve okuyo da
Ama yazma konusunda biraz daha çalışmamız lazım

Günaydın....
Teşekkürler iyiyiz... Aynı koşturmaca devam:)
Geçen haftaki tatillerden sonra bugün tekrardan başladık bakalım ama hava buz resmen
Öğretmenimiz tatilde aramıştı çocuklar çalıştırın çok ara verdik diye bendeokuma yazma ders kitabını öğrendikleri s harfine kadar yaptırmıştım.
O gün okulda o kitabı yaptırmış öğretmen eee sen bitirmişiin afferim demiş bütün arkdaşları gelip aaa nasıl yaptınm ı bitirdin mi diye başına gelip kitabına bakmış... bizimki 4 köşe olmul tabiiii:)
Çok mutlu olmuş :) geldi gururulu gururlu anlattı...
bende afferim sana bak neden yaptığını anladın mı ders çalışmak ödev yapmak başarıdır dedim birazda şımarttım
hafta sonu sinema keyfi yaptık kitap aldık baya bi mutlu oldu tabi bende:)
bizdede aynı sorun okumaiyi ama yazma kötü hep eksik oluyor
zamanla onuda aşarlar sanırım.
cumatoplama ödevi vermiş 1 sayfa anaokulundan bildiği için zorlanmadı. hatta ilk kez babanneyle yapmış:)
durumlar böyle
kimseciklerden ses çıkmıyor bende form alışkanlık oldu
ama bakıyorum kimseler yok
hadi canlanalım biraz:)

Merhaba kızlar nasılsınız :)

biz m harfindeyiz onu öğrendiler en son :) matematiktendende silindir, küp,prizma koni konusundalar.

kızlar birşey danışmak istiyorum sizlere arkadaşımın kızına doğumgünü hediyesine alacağıma karar veremedim oda kızımla yaşıt 7 yaşında ama o erken gitti okula 2.sınıfta :) Sizce 7 yaşındaki bir prensese ne alabilirim fikir verirmisiniz :) benim aklıma MP3 müzik çalar geldi ama kararsızım

asi öğretmenim nerelerdesiniz gözlerimiz sizi arıyor :)

Merhaba,

Vakti varsa aşağıdaki siteyi inceleyebililirsin. Hoş bir süpriz olur.

Yada çanta alabilirsin

Yıldız Çiçeği

günaydın anneler hastalık bi yandan,iş bi yandan derken fazla uğramaz oldum kk ya,

biz artık her gün bir ses öğreniyoruz,dün "ü" sesini öğrendiler sırada ne var diye bakıcam,okuma konusunda her gün daha iyiye gidiyoruz her yeni seste okumamız baya ilerliyor,yazma konusunda biraz toparladık ama halen eksik yazıyoruz ara ara tabi,

matematik yapmayada başladık,şimdilik toplama yapıyoruz,şükür bi sıkıntımız yok kızım anasınıfında öğrenmişti,

sınıfta para toplandı,sınıf annemiz 30 tane hikaye kitabı almış,her akşam yeni kitap geliyor eve çok hevesli ama okurken çok zorlanıyor,yazım dili çok karışık geldi bana kelimeler aşırı uzun birleştirme yaparken baya kafası karışıyor mesela "hatırlayabiliyormusun" kelimesi hece hece okuyor ama birleştirirken hata yapıyor,

zambak serisinin hikaye kitabı bu konuda çok iyi tavsiye ederim.

zarife ve özay tebrik ederim kuzularınızı hevesleri hiç tükenmesin inşallah

nisancım,çalışma masası için lamba alabilirsin,yada kıyafet,yada kilitli bir günlük

[SUP][/SUP]bizde D harfindeyiz.Gayet iyi gidiyor .Bugun sınıf birincisi olmuş çok mutluydu
Öğretmenimiz AÇI yayınlarının setini aldırdı.hepimiz memnunuz .Hep iyi olsunlar böyle:)

Açı yayınlarını tavsiye ederim cnm

Yarın sınıfımızda yerli malı kutlanaacakmış:)
Yarın için izin alıp bende gideceğim inşallah...
ayrıntıları anlatırım gelince...

Yarın sınıfımızda yerli malı kutlanaacakmış:)
Yarın için izin alıp bende gideceğim inşallah...
ayrıntıları anlatırım gelince...

Bizimkiler geçen hafta kutladılar,kurabiye yaptım yolladım
Biz U harfindeyiz. Herşey yolunda
Okumayı iyice söktük maşallah
Dün aşı oldular okulda KKK OLMUŞTU Diğer karma aşıyı oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…