günaydın kızlar,benim kızımda dört gözle kar tatili bekliyorrrrrrr,
dün "s" harfinin yazılışını yapmışlar tekrar,bizde "s" harfini içeren bol bol kelime yazdık akşam,türkçe 1 kitabından "s" harfinin olduğu cümleleri 5 kez okuduk deftere yazdık,
akşam eşimden okuma bayramlarının videosunu seyrettim,o kadar eğlenceli ve güzel geçmişki gidemediğim için içim gitti
Yavaş mı biz R harfindeyiz dahaUzunca biaradan sonra tekrar Merhaba Kızlar,
benim ufaklık daha dğn "k" harfine gectı. cokmu yavas ilerliyoruz size göre acaba ??
Yavaş mı biz R harfindeyiz daha
herkes ilerlemiş harf olarak bi yandan okuma bayramları vs.. biz geride değilmiyiz
Biz bugünde tatiliz.......... ama ben işde
herkes ilerlemiş harf olarak bi yandan okuma bayramları vs.. biz geride değilmiyiz
canım hangi şehirde oturuyorsun sen,kaç gündür tatil size,izin alma imkanın yokmu bi kaç gün evde kalsan sende
arkadaşlar,şu yarış atı olayı çok tehlikeli bence...
:44::44::44::44::44::44::44::44:
günaydın kızlar,benim kızımda dört gözle kar tatili bekliyorrrrrrr,
dün "s" harfinin yazılışını yapmışlar tekrar,bizde "s" harfini içeren bol bol kelime yazdık akşam,türkçe 1 kitabından "s" harfinin olduğu cümleleri 5 kez okuduk deftere yazdık,
akşam eşimden okuma bayramlarının videosunu seyrettim,o kadar eğlenceli ve güzel geçmişki gidemediğim için içim gitti
Şekerim işde tatil olsa bende evde olsam paşa paşa seviinirim:):)
ben işdeyim
oğluşum babanneyle dün akşama kadar kar oynamış babanne sabaha hasta idi geldiğinde düşün artık
kadıncağız lafını geçiremediği için soğukta beklemiş benimkinde birşey yokdu daha umarım hastalanmaz...
evde ders yapsalar tekrar yapsalar süper ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
işde hiç çekilmio bugün
Uzunca biaradan sonra tekrar Merhaba Kızlar,
benim ufaklık daha dğn "k" harfine gectı. cokmu yavas ilerliyoruz size göre acaba ??
canım biz okulun başından beri hızlıyız,bir irem&özge bide ben yarışa katılır gibi öğrendik sesleri,geç kalıyoruz diye düşünme her öğretmenin sistemi farklıdır,hocanız sınıf ortalamasına göre hareket ediyordur,
bizim hocamız ilk toplantıda sınıf ortalaması iyi olursa yılbaşına kalmadan okuma işinin biteceğini söylemişti,bizim sınıfımız inorm serisini bitirince atağa geçti okuma konusunda tek tük yavaş olan öğrenciler var tahminimce yılbaşına tüm sınıf heceleme yapmadan düz okumaya geçer.
sizinde okuma bayramınıza az kalmış bence
mevcancım,
hani çocukları yarıştırıyoruz ya ister istemez.(ben de olsam kızım sınıfın gerisinde olsun istemem açıkaçası).bu durum çocuk için iyi bi şey değil bence.(bizim annemiz babamız bizi kıyaslamış zamanında komşunun çocuğuyla, şununla bununla.)
bence çocuk kendisine mümkün olan en iyi hedefi koyup ona göre bi yol izlemeli; kendi kendisiyle yarışmalı.
bakalım seneye neler yaşayacağz çok merak ediyorum..burda yazdıklarınızı okumak da çok iyi oluyor benim için.bizi neler bekliyor
Aslında dogru soyluyorsun ama ıste ben ondan heyecanlıyımmbiz Sizden de gerideyiz
Önceleri takıyordum ama sonra amaan dedim nasıl olsa bu sene okumayı öğrenir ama önce ama sonra
ogretmen saolsun ne bılgılendırıyo ne toplantı yapıyo ne yazı yazıyo hııc bıseycık yok..canım biz okulun başından beri hızlıyız,bir irem&özge bide ben yarışa katılır gibi öğrendik sesleri,geç kalıyoruz diye düşünme her öğretmenin sistemi farklıdır,hocanız sınıf ortalamasına göre hareket ediyordur,
bizim hocamız ilk toplantıda sınıf ortalaması iyi olursa yılbaşına kalmadan okuma işinin biteceğini söylemişti,bizim sınıfımız inorm serisini bitirince atağa geçti okuma konusunda tek tük yavaş olan öğrenciler var tahminimce yılbaşına tüm sınıf heceleme yapmadan düz okumaya geçer.
sizinde okuma bayramınıza az kalmış bence
Kızlar selam hepinize.
İstanbul bugün kabusu yaşadı. Normalde 7,30 da servise binip 8 de iş yerinde oluyordum. Bu sabah 7 de bindik 10,45 de iş yerindeydim düşünün artık. Okullara tatil verilmedi ama ben İremi yollamadım okula bugün.
Bizde 17,45 olan mesai saati 16,00'a çekildi bugünlük. Dönüş yoluda çile olacak maalesef.
Çalışan anne olmanın en zor yani bu işte.
Oyy kıyamam kuzum ya. Umarım hastalanmaz kuzucuk.
Canım her öğretmenin tarzı farklı. Çok yavaşda sayılmazsıız bence.
Aynen bizim ki de öle demişti canım. İlk döneme okuma bilmeyen çocuk kalırsa sorun çocuktadır diye de eklemişti ama ben öle düşünmüyorum. Sökememiş olabilirler her çocuk farklı ne de olsa.
Biz Y harfindeyiz sınıf olarak ama öğretmen not yooalmış. sınıfı beklemeyin diğer harfleri de göstereibilirsiniz diye. Defterine yazmış :) Ama ben öğretmeyeceğim sınıfta sıkılmasını istemiyorum.
Şu an ki eğitim sistemi maalesef buna izin vermiyor. Çocuklar hep birbirleriyle yarış içinde olmak zorunda bırakılıyor ama sistem buysa uyum sağlamak zorundayız hepimiz. Değiştirebiliyorsan değiştir, değiştiremiyorsan uygula, uygulayamıyorsan reddet sistemi. Reddedersende okula göndermeyip kendin eğitim vermelisin maalesef.
Umarım bu sistem değişir ama çok zor görünüyor.
Aslında dogru soyluyorsun ama ıste ben ondan heyecanlıyımm
ogretmen saolsun ne bılgılendırıyo ne toplantı yapıyo ne yazı yazıyo hııc bıseycık yok..
Bu arada benım kızım hala seslerı vurarak okuyo. elat grubunu ezberlemıs dırek okuyo ama talat'ı okurken t-a=ta , ll-a=la , t => talat dıye okıuyo. normalmı. dedıgıne gorede ogretmenın kızım ıyıler grubunda[/Q
çalışırken önce hece okutun ta te at et la le sesleri tanımış birleştirirken uzatıyor sadece bir süre sonra düzelir acele etmeyin
Kızlar selam hepinize.
İstanbul bugün kabusu yaşadı. Normalde 7,30 da servise binip 8 de iş yerinde oluyordum. Bu sabah 7 de bindik 10,45 de iş yerindeydim düşünün artık. Okullara tatil verilmedi ama ben İremi yollamadım okula bugün.
Bizde 17,45 olan mesai saati 16,00'a çekildi bugünlük. Dönüş yoluda çile olacak maalesef.
Çalışan anne olmanın en zor yani bu işte.
Oyy kıyamam kuzum ya. Umarım hastalanmaz kuzucuk.
Canım her öğretmenin tarzı farklı. Çok yavaşda sayılmazsıız bence.
Aynen bizim ki de öle demişti canım. İlk döneme okuma bilmeyen çocuk kalırsa sorun çocuktadır diye de eklemişti ama ben öle düşünmüyorum. Sökememiş olabilirler her çocuk farklı ne de olsa.
Biz Y harfindeyiz sınıf olarak ama öğretmen not yooalmış. sınıfı beklemeyin diğer harfleri de göstereibilirsiniz diye. Defterine yazmış :) Ama ben öğretmeyeceğim sınıfta sıkılmasını istemiyorum.
Şu an ki eğitim sistemi maalesef buna izin vermiyor. Çocuklar hep birbirleriyle yarış içinde olmak zorunda bırakılıyor ama sistem buysa uyum sağlamak zorundayız hepimiz. Değiştirebiliyorsan değiştir, değiştiremiyorsan uygula, uygulayamıyorsan reddet sistemi. Reddedersende okula göndermeyip kendin eğitim vermelisin maalesef.
Umarım bu sistem değişir ama çok zor görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?