slm anneler,
okuma bayramımız var,4 kişilik grup yapmış hocamız,herkese 4 satırlık şiir vermiş,kızım yaladı yuttu,diğer çocuklarda ezberlemiş hemen maaşallah
bugün sınıfta bi etkinlik yapmış hoca,herkesten resim istemiş okumaya geçen çocukları yıldızın içine yapıştıracakmış,kızım öğretmenim benide yapıştıracakmısın demiş,hocamız elbette sende varsın okuyanlar arasında demiş,bakalım belli olur yarın,
okuma konusunda çok iyiyiz artık ama yazmada halen sıkıntı yaşıyoruz,uzatarak okuyunca sorun yok ama,hızlı okuyunca bocalıyor,sanırım yılbaşına hem okuma hem yazma bitmiş olur,
biz "y"s"d" harflerini yazdık şu an bunları içinde barındıran kelimler yazıp okuyoruz
evet hocam ben de öyle düşünüyorum ama dede sen çocuğun bir yılını yiyeceksin diyor.inşallah uyum sağlar da kafamız rahat eder.siz kimseyi dinlemeyin çocugunuz önemli çocuk hakkında son söz sizin babam dedemi dinlemediği için ben bugun bu meslekteyim onun için iyi olanı siz bilirsiniz en son ihtimalle okula gecici kayıt yapılır bu sene ekim basıydı bir süre var o süre içinde uyum sağlamazsa okuldan alabilirsiniz okuldan öğrenebilirsiniz okul bulunca
Selam benim çocuğum OCAK 2008 doğumlu... Bu sene okula başladı:)
Biz böyle bir karar verdik ALLAH utandırmasın. Oğlum minyon bir çocuk 2007 lilere göre.. Ama oğlum anaokulu artık istemedi.. Biz de böyle bir karar verdik.. Önce mahallemdeki bir okula gönderdim 10 kişilk sınıf ve sadece 2008 liler vardı.. Ama ben öğretmen ve okulla ilgili tereddütlerim olunca oğlumu başka bir okula aldım. Sınıfında 2006 lılar bile var 20 kişilik.. Ama şimdilik memnunum.. Ben çocukların yaş grubuna göre ayrılmasını istemiyordumm.. Sonuçta 2008'li diye geriden geleceklerini düşündüm.. Ama bizim çocklarımız 2007 lilerle okuyacak..Ve kendileri onlarla yarışacak.. Şu anda okumamız iyi gidiyor.. Maşallah:)
Okulda öğretmenin memnun olduğu çocuklar arasında... Tabi okumayı bilip gelenler var sınıfta ...2006 olanlardan.. Şu an r harfindeyiz...Allah'a çok şükür şimdilik sıkıntı yok...
ayrıca çok beğendim bu topiği.paylaşımlarınız çok güzel..:)
özge bende atıyorum mail adresimi özelden :) diğer gönderdiklerinide rica etsem olurmu :) :)
Selam benim çocuğum OCAK 2008 doğumlu... Bu sene okula başladı:)
Biz böyle bir karar verdik ALLAH utandırmasın. Oğlum minyon bir çocuk 2007 lilere göre.. Ama oğlum anaokulu artık istemedi.. Biz de böyle bir karar verdik.. Önce mahallemdeki bir okula gönderdim 10 kişilk sınıf ve sadece 2008 liler vardı.. Ama ben öğretmen ve okulla ilgili tereddütlerim olunca oğlumu başka bir okula aldım. Sınıfında 2006 lılar bile var 20 kişilik.. Ama şimdilik memnunum.. Ben çocukların yaş grubuna göre ayrılmasını istemiyordumm.. Sonuçta 2008'li diye geriden geleceklerini düşündüm.. Ama bizim çocklarımız 2007 lilerle okuyacak..Ve kendileri onlarla yarışacak.. Şu anda okumamız iyi gidiyor.. Maşallah:)
Okulda öğretmenin memnun olduğu çocuklar arasında... Tabi okumayı bilip gelenler var sınıfta ...2006 olanlardan.. Şu an r harfindeyiz...Allah'a çok şükür şimdilik sıkıntı yok...
slm anneler,
okuma bayramımız var,4 kişilik grup yapmış hocamız,herkese 4 satırlık şiir vermiş,kızım yaladı yuttu,diğer çocuklarda ezberlemiş hemen maaşallah
bugün sınıfta bi etkinlik yapmış hoca,herkesten resim istemiş okumaya geçen çocukları yıldızın içine yapıştıracakmış,kızım öğretmenim benide yapıştıracakmısın demiş,hocamız elbette sende varsın okuyanlar arasında demiş,bakalım belli olur yarın,
okuma konusunda çok iyiyiz artık ama yazmada halen sıkıntı yaşıyoruz,uzatarak okuyunca sorun yok ama,hızlı okuyunca bocalıyor,sanırım yılbaşına hem okuma hem yazma bitmiş olur,
biz "y"s"d" harflerini yazdık şu an bunları içinde barındıran kelimler yazıp okuyoruz
Sizin bu yazdiklarinizi imrenerek okuyorum masallah yavrulariniza keske benim kizimda
Sizinkiler gibi olsa cok canım sikkin cok uzuluyorum bugun toplanti vardi ogretmen kizia birlikte 5 cocuga okuldan sonra haftada 2 gun ozel ders verecek geriden gidiyo ve ders calismak istemiyo öğretmeni sınıfta iyi olan çocukları saydikca içim kotu oldu bnm kızım kotu gidiyo nasil asicaz bilmiyorum daha i harfindeler ve kizim alet kelimesini okuyo ama aleti kelimesini okuyamiyo yani kelime nin sonuna 1 harf bile ekleyemiyo nasil olucak napicaz bilmiyorum canim cok sikkin
kızım kurdalesini ve okuma belgesini almış
öğretmenimiz eşime çok güzel şeyler söylemiş ve demişki mevcan hanıma çok çok teşekürlerimi iletin bu kadar geriden gelip okumayı diğer arkadaşları ile aynı anda söktürdüğü için
rabbim hepimizin kuzusuna zihin açıklığı versin..
mevcanım hakediyorsun tüm övgülerimaşallah prensesime
öğretmenimiz eşime çok güzel şeyler söylemiş ve demişki mevcan hanıma çok çok teşekürlerimi iletin bu kadar geriden gelip okumayı diğer arkadaşları ile aynı anda söktürdüğü için
Canımcım ne mutlu sana:)
Tebrik ederim... Başarılarınızın sonsuz olmasını temenni ederim.
Bizdede durum fena deyil en son y harfini gördüler.
Bugün kar tatilimiz var:)
aynı bizdede yazma okumaya göre biraz sorunlu ama kavradıkca çözerler onuda kesin.
sürekli formdayım takipdeyim:) yazaamsamda
Sizin bu yazdiklarinizi imrenerek okuyorum masallah yavrulariniza keske benim kizimda
Sizinkiler gibi olsa cok canım sikkin cok uzuluyorum bugun toplanti vardi ogretmen kizia birlikte 5 cocuga okuldan sonra haftada 2 gun ozel ders verecek geriden gidiyo ve ders calismak istemiyo öğretmeni sınıfta iyi olan çocukları saydikca içim kotu oldu bnm kızım kotu gidiyo nasil asicaz bilmiyorum daha i harfindeler ve kizim alet kelimesini okuyo ama aleti kelimesini okuyamiyo yani kelime nin sonuna 1 harf bile ekleyemiyo nasil olucak napicaz bilmiyorum canim cok sikkin
günaydın anneler,bugün okuma bayramımız var,okumayı sökenlere kurdela takılacakben gidemiyorum ama eşim orda olacak,hocamızlada konuşacak umarım güzel şeyler duyarım,
kızım tam bi okuma kurdu oldu,herşeyi ama herşeyi okumaya çalışıyor,uzun kelimelerde biraz zorlanıyor ama genel olarak çoğunu okuyor,
yazma konusunda halen sıkıntılıyız,cuma günü yazılı olmuşlar kızım yarısını boş bırakmış,
Biz bugün yine tatiliz..........
Sevimeyim mi üzüleyim mi bilemedim
Günaydın hanımlar hepinize.
Sıkma canını bazen bazı çocuklar birden öyle bir açılırki şaşar kalırsın. Sabırla üstesinden geleceğinize eminim.
Maşalllah mevcan. Allah başarılarını daim etsin cnm.
Aminnnn işallah.
Valla ben olsam sevinirdim şekerim :) Evde kuzunla bol bol vakit geçir işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?