İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Tatlim benim endiselerini anliyorum kizimdaon gun oncesine kadar o sekildeydi mesela LA degilde LIA diyordu ama sonradan cozmeye basladi yavas yavas insalla
Bak cevrene hic okumayi yazmayi bilmeyen cocuk varmi cok.cok.nadirdir ornekleri sadece biraz zaman ve sabira ihtiyacimiz var
Ben gerilinxe stres yapinca cocuk daha geriliryor ben rahat olunca daha rahat olur oda yansiyor
Bizim sinifimizdada cocunluk.okuyamyor demek normal.bir durum
Yarende ilk evde okuyor okulda okumuyordu utaniyormus bizim.kiz.babasi arkana don ole.oku demis ertesi gun ole.yapmis sonraki gun duz donmus guveni geldi cunku
Ogretmeniniz nasil.cekiniyormu acaba ogretmenden

Kizlar birsey daniscam.size
bizim.kiz bu sabah ne sorsa begenirsiniz
Herif ne demek
Nerden duydun?
Ogretmenden erkeklere dedi

Ne yapmali

Son düzenleme:

Kizlar birsey daniscam.size
bizim.kiz bu sabah ne sorsa begenirsiniz
Herif ne demek
Nerden duydun?
Ogretmenden erkeklere dedi

Ne yapmali

sizce gerçekten öğretmen demiş midir. olayı öğrenmeden tepki vermeyin. herif kelimesine gelince kızınıza anlayacağı sekilde mantıklı bir şekilde anlamını anlatın. eskiden erkeklere denirdi falan deyin artık kullanılmayan bir kelime olduğunu falan söyleyin kelimeyi acıklamadan
üstünü örtmeye çalışmayın.

Ben kulagimla herif dedigine sahit olmasamda camin onunde cocuklara ulan diye seslendigini pek cok kez duydum potansiyeli var ogretmenimiz 6o yaslarda kullanmis olabilir diye dusunuyorum
Aciklamaya gelincw biraz boguntuya getirdik cunku o an toparlayip birsey bulamadim
Simdi unuttu gibi aciklama yapmalimiyim yoksa birkez daha sormasinimi beklemeliyim sizce

unuttuysa hatırlatmamakta fayda var sorduğu zaman gerekli açıklamayı yaparsınız 60 yaş ve birinci sınıf ben 30 yasındayım ve o kadar yorularki anlatamam sürekli ayaktayım yanı o yastaki biri sınıfta nasıldır ne yapar bilmiyorum

Aslinda ben artik.kaldiramadigini hissediyorum bir soru soruyoruz olumlu yada olumsuz sonucunu hemen sinifta su kadar kisi var bende yoruluyorum sabrim tukeniyor tarzi kelimeleri cok slk kullaniyor
Sinifta problemli yaramaz cocuk gelmediginde o gun icin mutlu oldugunu dilegetiriyor
Az once yazdigim.olayin gerceklestigi gun sinifin yarisina lale yerine leyla yazmis
Hatta bazi zaman odevleri karsilastirdigimiz.zaman sinifin bir kismina farkli bir kismina farkli yazdigina sahit oluyoruz sanki baska siniftaymisiz gibi
Artik kafa kaldirmiyor aslinda ama genclere yer acmiyor sanirim

valla bu durumda ne yapılır bilmiycem okul yönetimiyle konusun olmazsa işiniz gerçekten zor allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…