- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
canım kayınvalideme araba ile 10 dak.mesafede oturuyorum,evimi yeni aldım,yeni taşındım,sırf rahat gelip gitmek için ama bende araba olmadığı için,eşimi beklemek zorundayım,bu soğukta otobüslerde 40 dakika heba olsun istemiyorum,orda dersle ilgili bir sıkıntım yok odaya girip çalışıyoruz,
nnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaa
nnnnnnnnnnnnneeeeeeeee hep bu şekilde okuyorum ,"n" ve "e" annecim diyor,ama deftere "n" yazıp bırakıyor,sonrada cümleler karışıyor
sevgi işine gelince,kızımla sevgi pıtırcığıyız,balım,peteğim böceğim deriz,durmadan öpüşürüz,saçlarımızı koklarız,okuldan sonra 3 kez telde konuşuruz,
elim hiç boş gitmem,bazen eti puf,bazen renkli silgi alırım,diyalog sorunumuz yok ama ciddi özgüven sorunumuz var,hastane öncesi herşey yolundaydı,3 harf gecikmemiz bizi alt üst etti,öğretmenimiz çok tolerans gösteriyor saolsun ama diğer anneler başarılarını anlatınca kendimde suç bulup vicdan yapıyorum
Sen hiç kimseyi takma. Dediğim gibi her çocuk aynı değil. Kendini suçluda bulma sen çok iyi bir annesin. Eminim aşacaksınız bunu biraz zamana ihtiyacı var kuzunun. Şanslısın ki öğretmeniniz bu konuda iyi canım. Üzme kendini.
Hep birlikte aşacağız yanındayız.
Aynen cnm bende taraftar degilim
Duydugumda sok olsamda sinifta konusmamalisin odevini yapmalisin tarzi konusma yapip ayni gun okula goturdum.ayni seyler tekrarlanmadigi surece cocuklqr unutuyor
Poset olayina gelince herkez bizim verdigumiz degeri vermiyor evladina dovun pataklayin diyen cok
Ogretmende sagolsub gunah cikarma pesinde tum velilere anlatiyor uyumadim.midem agirdi pisman oldu gibi
Egitim anlaminda harflere gectikten sonra ki tutumunu sevmeye basladim hakkini yiyemem
Valla ne olursa olsun ben demezdim öğretmene pataklayın. Dayakla insan terbiye edildiği nerde görülmüş. Ufak tefek cezalar elbette olmalı ama o kadar.
Öyle böyle bu seneyi atlatacağız bakalım hayırlısıyla canım.