- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
Kızlar öncelıkle sunu belırteyım o sac ceken sımeleyı elım yanlışlıkla degıp olmuş sanırım
Hepınıze cok tesekkurler belkı bılmek ıstersınız bır arkadas nedemek ıstemış anlamadım ama subu söyleyım benım oglum gecen sene anaokulundada son dönem 1 sınıfa hazırlık yaptılar oyuzden erken okuyolar
bende anlamamıstım sımdı anladım arkadasım
ZArifecım cok guzel özetlemıssın. ben düşünememıstım ozelde hazırlık alıp 1.sınıfta dırek okumaya gececeklerını. Vallahı uzun yıllardır tanıyan dostum gbı özetlemıssın benı. Yanlıs anlasıldıysam kusura bakmayın. Direk olarak zarıfenın yazdıgını soylemek ıstemıstım..Sorun değil olabilir kimse kötü bir niyet düşünmedi sanırım zaten.
Diğer arkaşta şunu demek istedi sizin okul özel ve geçen seneki aynı anagrubunuzla devam ediyorsa sorun yok sınıfın geleni aynıdır.
ama sadece sizin çocuğunuz anasınıfında eğitim görmüş ve şuan okumayı sökmüş ise diğer çocuklar biz daha öğrenemdik diye üzülebilirler yada aileler panik olabilir demek istedi.
Ödüllendirilmesi güzel tabi sonçta çocuğun başarısı ama diğer çocuklara durumu belirtilmeli anasınııfnda öğrendiğinden dolayı şuan başarmış olduğu falan özellikle belirtilmeli.