İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

ya esını devreye sokacaksın caktırmadan , yada okuldan yazı göndermişler tarzında cocugun cantasına yazı yazıp koyacaksın. İstikrarlı olun , okuldan gelınce odevler yapılsın vs vs vs..

bende aynı şeyi düşündüm gülen yüz tablosu hazırladım yarın öğretmene ileteceğim
bakalım sonuç ne olacak
isteyen olursa paylaşım yapabilirim

paylaşım yapabilmek için bu foruma özel mail adresi açtım oraya ekledim oradan herkes bakabilir
Mynet sayfasından
Üye adı: anneokul.1
şifre : okul.1

ELINE SAGLIK COK CİCİ OLMUŞ
ÇEŞİTLENDİRİLEBİLİR İHTİYACA GÖRE. BENCE BUNU BABANNEYE VER ÖDEVİNİ YAPTINMI SORUSU = OKULDAN GELİNCE ÖDEVLER TAMAMLANDIMI DDİYE DÜZENLE VE BABANNEYE VER

ELINE SAGLIK COK CİCİ OLMUŞ
ÇEŞİTLENDİRİLEBİLİR İHTİYACA GÖRE. BENCE BUNU BABANNEYE VER ÖDEVİNİ YAPTINMI SORUSU = OKULDAN GELİNCE ÖDEVLER TAMAMLANDIMI DDİYE DÜZENLE VE BABANNEYE VER

ban bu süper fikir aslında 1 satırı boş bıraktım her aile kendine özel 1 madde ekleyebilir diye
bende babanne yönünde kullanabilirim:)
tşk

paylaşım yapabilmek için bu foruma özel mail adresi açtım oraya ekledim oradan herkes bakabilir
Mynet sayfasından
Üye adı: anneokul.1
şifre : okul.1

eline sağlık çok güzel olmuş ama yatma saati 22 geç değilmi ben oğlumu 21 de yatiriyorum

kopya çekeceğim tablondan bizimkilerin sınıflarında da var Gülenyüz tablosu öğretmenimiz hazırlamış

canım ne demek tabiki çekebilirsin hatta daha da geliştirilebilir çocuğun eksiklerine ihtiyaçlarına göre
mesela biz hala kendimiz giyinemioruz
yatma saati en geç olarak 21:30 olarak ayarladım.
Normalde geç ama eve gelmem yemek ödev zaman su gibi geçioo 9 da anca hazırlıklara başlıyabiliyoruz.
Yattık uyuduk diyene kadar 9:30 geçio

Ben yatma saatini ne yapacagımı sasırmıs durumdayım..
Saat 21:00 yatıs saatı 07:00 kalkış. ama kac gundur kendı yatagından cıkıp bızım yataga gelıp yatıyo. uyanamıyor kuzum
sanırım bende 20:30 olarak ayarlicam yoksa kıyamıyorum sabahları , birde kış geliyo havalar sogumaya baslayınca yataktan cıkmak daha cok zorlasıcak yavrularımız için..

Bugün oğlum hasta izin aldım.. Oğluma bakmak için yavrum.. Babası dün hastaneye götürdü.. Bir şey yok demiş doktor ağı kesici vermiş o kadar.. ama oğlum dün öğleden sonra okulda ateşlenmiş gece de ateşlendi.. Tekrar götürsemmi ki hastaneye

Son düzenleme:
günaydın kızlar,dünki ödevimiz bir sayfa 1 yapmaktı,kızım yarısını babaannede yapmış,çocuk oyuncağı anne bundan ödevmi olur diye girdi odasına kalan yarım sayfayı yaptı,sanki biraz düzeliyor gibi,ödeve tam konsantre olamıyor ama eskisi gibi yapmamak için kırk takla atmıyor,elide ilk haftaya oranla daha hızlı ama halen çok ağır,dün ödevine gülen yıldızlı sticker yapıştırmış öğretmeni keyifliydi kuzum,

bizimde yatışımız akşam 9.30,sabah 07.40 ta kalkışımız,pazar akşamları ve ödeviminin az olduğu günler 9 ta yataktayız.

çok geçmiş olsun,ateş düşürücülerin etkisi olmuyorsa mutlaka götür doktora,gerçi başka şikayeti yoksa ateş düşürücü verip geri yollama ihtimalleri yüksek,ılık bi duş aldır,ayak bileklerine ve koltuk altlarına sirkeli su yapıp bezi ısla ısla koy,maalesef okul hastalığı başladı gene,hazirana kadar burun akıntısı,ateş eksik olmaz yavrularımızdan,

Teşekkür ederim.. Burnu tıkalı şu an ateşi yok.. Katarin ve dolven verdim.. İşlh. Yeterli olur..

yaren :) artık bizde pastel kullanıyoruz :) çok işe yaradı sağol hemencecik bitiyor boya olunca :) :)

Canım akıl vermek haddime düşmez ama kızımda cuma günü ateşlendi ve o halde gönderdim okula. Dikkati dağılan biduruma gelince geçici olarak pasif duruma geçiyor hastalığı. nitekim öylede oldu. Genelde geceleri hastalanıyor..
Neti kurcalarken umca diye biilaç kesfettım sanırım daha oncede yazdım. cok ıyı geldı bısor sorustur derim.. şimdi kuzum pek bi iyi

dün bizim ödevimiz kukla yapmaktı :) bayağı zaman aldı ama :) genede keyif aldık :)
bu arada kızlar ödevleri öğretmen sizlere notlamı bildiriyor kağıt falanmı yazıyor ?

bu arada bizim yatışımızda 21:30 anca eve girişimiz geç olunca o saatte yatıyor sabah uykum var anne diyor kuzum zor kalkıyor hadi kalktı yemek istemiyor ama en azından yumurta ve süt içirmeye çalışıyorum.

dün bizim ödevimiz kukla yapmaktı :) bayağı zaman aldı ama :) genede keyif aldık :)
bu arada kızlar ödevleri öğretmen sizlere notlamı bildiriyor kağıt falanmı yazıyor ?

Bizim cuma günleri haftalik anakarnem diye rapor geliyor orda o hafta neler yapilmis obur hafta neler yapilacak, hangi kitaplar malzemeler lazim olacak brans ogretmenlerinin istekleri neler hepsi yaziyor ve o raporda haftalik odevimizde yaziyor hangi gun hangi kitap hangi sayfalar yapilacagi yaziyo

Pastel boya iyi fikirmis boyamalarda benim oğlum da hiç sevmiyor boyamayi.
Bizim ödev ler geçen hafta 2 sayfaydi bu hafta 3 sayfaya çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…