Günaydın kızlar.
Okulla ilgili sorunlar çok şükür çözüldü. Pazartesi milli eğitim ilçe müdür falan geldi okula açıklama yaptı. Fiziksel şartlar gereği yarım güne dönüleceğini ve yeni bir sınıf açılacağını iletti. Kadrolu öğretmen gelmiş o sınıfada tanıştırdı öğretmeni. Salıdan itibaren sıkıntısız başladı okulumuz. İçim çok rahat artık şükürler olsun.
Derslere gelince haftasonu 9 sayfa ödev vardı bizde. 6 sayfa deftere 3 sayfa kitapta. Kızım seviyor ödev yapmayı. Ben hiç baskı, zorlama, ödev yap vs demiyorum. İster yaparsın ister yapmazsın ama yapmazsan sonuçları seni üzer, böyle böyle olur şeklinde bir konuşma yapmıştım. Öğretmeni de ödev konusunda titiz yapmayanlara kızıyor, yapanları da gerçek anlamda övüyor. Bu konuda öğretmenle koordineli gidin bence.
Hergün ödev veriliyor. Harf çalışması bol bizde de. e,a,u,m,l,c harflerini yazdırıyor öğretmenimiz. Deniz dalgası da var birde bolca. Okulda da hamur oynuyorlarmış derstten kalan vakitlerde. El kasları için malum :)
Fena titiz ve detaycı bir öğretmenimiz var ve çok disiplinli. Defterler ikişer üçer alındı. Çalışma defteri ayrı, asıl defteri ayrı.
Bizimde toplantı yapıldı. 150 TL istendi perde bilgisayar projeksiyon vs vs.