- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
Günaydın kızlar. Bizde durumlar hala karışık. Okulda tekrar kura çekilcekmiş ve ikili eğitime dönecekmiş okulumuz. Hayırlısı olsun hakkımızda. Yaşanan olaylar öyle canımı sıktı ki sabahtan beri ağlıyorum. Sinirlerim boşaldı kendimi toplayamıyorum. Birde iş yerindeyim düşünün halimi. Bu sabah okulu değiştirmeyi bile düşünüyorum. Eğer haftaya da düzelmezse okulu değiştireceğim.
Okuyorum da hepinizde dersler başlamış bizde daha sınıf öretmen saatler net değil. Delirmemek de elde değil tabi ki
Meb danışma hattına bu durumu bildir canım. Bi uyarı gitsin bak nasıl ilgileniyorlar o zaman. Rehberlik servisinin amacıdır zaten okul-aile-çocuk iletişimi ve sorunları.
Hayırlı olsun hakkınızda nazah. allah utandırmasın.
Maşallah de canım aman. Hep böyle gitsin gelsin.
İyiymiş fiyat hayet uygun bence. Geçen sene anaokulunda aylık 130 verdik biz sadece etüd için.
İşallah çocuklarımızın hepsi biran önce okumayı söker, hepsi başarılı olur.
Okuyorum da hepinizde dersler başlamış bizde daha sınıf öretmen saatler net değil. Delirmemek de elde değil tabi ki
Kızlar önerileriniz için çok tşk ederim. Öğretmeniyle bugün görüştüm ama o da bişey söylemedi şaşkındı. Sanırım ilk defa böyle bi vakayla karşılaştı. Sadece dün sınıfta 2-3 saat ağladığını söyledi. Hiçbir tavsiyede bulunmadı. Kızıma yarın annen bahçede seni bekliycekmiş dedi. Ayrıca okulumuzun rehberlik servisi var ama rehber hocası kimseyle muhatap olmuyor öğrenciyle de birebir görüşmüyor. Veliler sebebi ne olursa olsun içeri giremiyorSadece öğretmenle görüşüyormuş. Öğretmene tavsiyeler veriyomuş. Ya bu nasıl okul anlamadım. Rehber öğretmen velilerle ve öğrencilerle iletişim halinde olmalı, sorun neyse üzerine gidilmeli.
Meb danışma hattına bu durumu bildir canım. Bi uyarı gitsin bak nasıl ilgileniyorlar o zaman. Rehberlik servisinin amacıdır zaten okul-aile-çocuk iletişimi ve sorunları.
Özele vermedim ama buranın en iyi okulu diye geçen okula verdim. Bugün başladık... oğlumu götürdüm..Geçen hafta yaşadığım sürecin aynısı sil baştan.. Öğretmenle tanıştım. Tecrübeli bir öğretmene benziyor.. Allah'tan oğlumun anaokulundan çok sevdği bir kız arkadaşı da ayı sınıfta.. Aileside tam karşı apartmanımda..En azından kendisi çok yalnızlaşmamış oldu..Velilerin çoğu çalışan bayanlarmış.. Servis yalnız çok dolandırıyor..
Hayırlı olsun hakkınızda nazah. allah utandırmasın.
Teşekkürler. İşlh.Mutlu oluruz... İyi bir eğitim-öğretim dönemi olsun hepimiz için.. Devlet okulu.. Bu. gün 2 saat gittim. sonra eve geldim.. Oğluşum git dedi. sağolsun hemen alıştı..
Maşallah de canım aman. Hep böyle gitsin gelsin.
Bizim okulda etüt 1 dönemlik 280 tl
İyiymiş fiyat hayet uygun bence. Geçen sene anaokulunda aylık 130 verdik biz sadece etüd için.
Ben sınıf Öğrt okuyorum,gecen yıl güzel yazı dersımız vardı ,ve hocamız bize el yazısını öğretirken harflerin gruplanarak öğretildiğini söyledi
İlk grup e-l-a-T
Kızımın öğretmeni dün e harfını verdi
Bügünde l harfının yazılısını.Yarında okunuşunu öğretecegım demiş.Yani tüm donemi sadece e ve a harfiyle gecırmezler.Aralık sonu tamamen okuma işimiz biter dedi bir de öğretmenimiz
İşallah çocuklarımızın hepsi biran önce okumayı söker, hepsi başarılı olur.