İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

ay cok gecmıs olsun.. sıkıntılı olmus ya. sınır oluyorum soyle bırakıp gıdenlere. zaruri bır durum yoksa 2 senesı kaldı cocukların bekle ıste..
herkes cok uyanmadı daha.. ınsallah cıkar cnm..

ay cok gecmıs olsun.. sıkıntılı olmus ya. sınır oluyorum soyle bırakıp gıdenlere. zaruri bır durum yoksa 2 senesı kaldı cocukların bekle ıste..

herkes cok uyanmadı daha.. ınsallah cıkar cnm..

Canım bizim öğretmen zorunlu gitmiş eşi devlet memuruymuş tayini çıkmış o gidince bizim öğretmen de gitmiş maalesef Üzüldük, bakalım yeni öğretmenimiz çağıracakmış tanışmaya, idealist başarılı bir ÖĞRETMENmiş. Arkadaş gitmiş tanışmaya çarpım tablosu biliyor mu diye sormuş ben ezber isterim Demiş bizim ÖĞRETMEN ezberletmemişti ritmik saymalardan hesaplıyorlardı. Bugün kırtasiye malzemelerini, okul çantasını ve kalem kutusunu aldık. Çanta 100 tl idi ama kasada indirim varmış 70 e geldi. Bu arada tatil ödevlerimizin hepsi bitti çok şükür.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tesvike-rekor-basvuru-oldu.853769/
oku ıstersen bı canım

hakkınızda hayırlısı olur umarım.. canta vs var busenede bızım ama forma ayakkabı vs alısverısı olucak.
okuldan lıste gelıncede alısverısını yapaız..

Evet maalesef rekor başvuru var bu sene teşviğe ve maalesef serbest çalışanlar hep yalan beyan gösterdi gelirini. Bu durumda bizim gibi bordro mağdurlarına da teşvik falan yalan oldu bence. Aylık geliri 100 bin tl ye yakın olan bi komşumuz bile sadece emekli aylığını gösterip başvurdunya, resmen kafayı yecem. Bi de nasıl üzülüyolar ailece, ya çıkmazsa diye. Allah sırdun hakkımızı bu gibi yalan beyan gösterenlerden ne diyeyim.
Cuma günü açıklanıyor bakalım kızlar, umudumuz yok ama bekliyoruz işte.

Eşim esnaf ona sordum şimdi. Beyanatla oynamak maliyede çok dikkat çeker aslında. O riske hiç gerek yok dedi.
Hakkınızda hayırlısı bizden geçti yaktık o hakkımızı
Ortaokulda denicem bakalim

Jordan81 sizin bilsem sonuçları ne oldu. Merak ettim de

Jordan81 sizin bilsem sonuçları ne oldu. Merak ettim de
Maalesef ülkemizdeki torpil gerçeğine takıldık canım, mülakatta elediler. Resmi kanallardan itiraz hakkımızı kullandık. E okul sisteminde üstğn zekalı olarak kayıtlı olup da mülakatta elenen bizim çocuk gibilere bilsem hakkı vereceklermiş bu senelik. Çünkü sınav ilk kez bu şekilde yapıldı ve bir sürü sıkıntı yaşandı dedi bakanlıktaki görevli. Yani kayıt hakkı verilecekmiş bize de, şimdi onu bekliyoruz. Ama bu olanlardan sonra göndermeyi istemiyorum açıkçası, böyle bir yerde torpil oluyorsa içim kaçar benim ama çocuk çok istiyor. Bakacaz artık. Bir de yeni okulu tam gün ve harika donanımlı, pek de ihtiyacı olmayacak gibi.

Kızım a çıktı, oğluma çıkmadı.. Olsun zaten kızım için çok lazımdı. Oğlum burslu gidecek zaten. Çok mutluyum kızlar , kızım da abisiyle gidecek.
Bu arada ara sınıflara pek çıkmamış, bakanlık 1. 5. Ve 9. Sınıflara %40 kontenjan vermişti, bu yüzden bu sınıflara çok çıkmış.
Sizlerde durum ne? Başvuran var mıydı?

Hayırlı olsn arkadaşım. Gönlüne göre oldi demekkidemekki
BasarilarBaşarılar. .

Jordan 81 hayırlı olsun teşviğiniz. Bizde yeni öğretmenimizle tanıştık iyi bir Öğretmene benziyor. Okul alışverişimiz de tamam okulların açılmasını bekliyoruz. Kitaplarımızı da kapladık. Tanışmaya gittiğimizde öğretmen 5lerin sonuna kadar çarpım tablosu çalış dedi kereme. Çalıştık ezberledik.

Maşaalah, hadi hayırlı olsun yeni yılınız.

cok sevindim arkadasim hayirli olsun gonlunuze gore olmus:)Basarilar dilerim yavrulariniza

oh insallq.gorundugu gibidir gideni aratmaz gonlunuze gore olur

Eşim esnaf ona sordum şimdi. Beyanatla oynamak maliyede çok dikkat çeker aslında. O riske hiç gerek yok dedi.
Hakkınızda hayırlısı bizden geçti yaktık o hakkımızı
Ortaokulda denicem bakalim
benim arkdasimdq var mal varliklari saymakla bitmez mudur ile cok samimiler onlarda tesvik aliyorlar cokcan sıkici

hadi size kolay gelsin bizim ogretmenimizde ezberletmisti ama onceki ogretmen ezberletmemistu

Bu arada yarenler pazartesi itibari ile basladilar sabah 09.30 ile 12.30 arasi okuldalar ogretmen 200 tane hikaye kitabi 13 tane akil oyunu dikkat oyunlari getirmis bizim kiz cok ozlemis okulu gule oynaya giduyor

Bizim eski öğretmen de çoğunluk gibi ezberletmemişti çarpım tablosunu. Ritmik saymayla yapıyorlardı. Ama artık 3. Sınıf oldular ve ezberden bilmeleri gerekir diye bende son bir haftadır günde 10-15 dk ezber yap diyorum. Zaten çoğunu biliyor baktım, şimdi 7 ler ve 8 ler kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…