9 eylülde 1.sınıflar başlıyor ve ben çok panik yapıyorum,kızım çok hevesli ama o okulu anasınıfı gibi zannediyor,anlatıyorum şöyle olacak böyle olacak diye bu sefer panik yapıyor ben okuma yapamazsam arkadaşlarım gülermi diye soruyor,
bu hafta okul işini çözecek eşim,dua edinde olsun lütfen
Hos tatli heyecanlar bunlar biz de eylulde nakil gonderecegiz gidecegi okula nakil aldirmak daha avantajli cunku ogretmen secme sansimiz daha fazla olacak. Ilkokulda okul degil ogretmen onemli bence. 15 yillik sinif ogrtmenligi tecrubemle soyluyorum bunu.off kendime faydam yok o ayri Uyku problemli bir oglum var ve ben bu seneyi nasil atlatacagimi hic bilmiyorum Allah bizim ve kuzularimizin yardimcisi olsun
Bendede ayni panik var ilk defa bagimsiz yasam tenefuse cikcak sinifina gidicek kizim cok hareketli kocacak dusecek cani yanicak ve ilk defa yaninda ben olmayacagim
Tek tesellim okul dibimiZDE
SINIF MEVCUTLARI HAKKINDA BILGINIZ VARMI GECEN YIL.ENFAZLA 25 MIS gidecegi okulda
Sanırım hepimiz 1 eylülü bekliyoruzyine bekleme sürecindeyiz
mevcan ve diğer arkadaşlar bir gelişme varmı ?
Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Resmi Gazete'de yer alan Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'nin 15'inci maddesinin ikinci fıkrasında yapılan değişiklik şöyle:
"Okul müdürlükleri, yaşça kayıt hakkını elde eden çocuklardan 66, 67 ve 68 aylık olanları, velisinin vereceği dilekçeyle, 69, 70 ve 71 aylık olanları ise ilkokula başlamaya hazır olmadıklarını belgeleyen sağlık raporuya okul öncesi eğitime yönlendirebilir veya kayıtlarını bir yıl erteleyebilir."
şimdi gazetede okudum,kızım 70 aylık olucak eylülde ama ben rapor almayı düşünmüyorum,
kızım 2007 kasım sonu doğumlu eylül ayında 70 aylık olacak,rapor alsam seneye eylülde 82 aylık,82 ay ilkokul için çok geç kalınmış bir yaş deilmi sizcede,
kızım bu sene sınıfta en küçüklerden biri olacak,son ay doğumlu çocukların kaderi bu,aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali
öğretmenimize msj attım kesinlikle rapor alma okula başlasın dedi artık yapacak bir şey yok yeni eğitim yılı bizlere hayırlı olsun
kızım 2007 kasım sonu doğumlu eylül ayında 70 aylık olacak,rapor alsam seneye eylülde 82 aylık,82 ay ilkokul için çok geç kalınmış bir yaş deilmi sizcede,
kızım bu sene sınıfta en küçüklerden biri olacak,son ay doğumlu çocukların kaderi bu,aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali
öğretmenimize msj attım kesinlikle rapor alma okula başlasın dedi artık yapacak bir şey yok yeni eğitim yılı bizlere hayırlı olsun
benimkisi de 2008 kasım sonu dogumlu hiç endişelenme gönder.benimkisi 2014 eylulde başlayacak
okudukça kafam karışıyor,eşim aradı rapor alalım diyor,seneye çok geç kalınmazmı ya,
rapor alma gibi bir düşüncem olmadı,olmazda seneye kalsa çok geç kalınacaktı zaten,4+4 zımbırtısı gelmese bile benim kızım bu sene okula başlayacaktı,şimdi o kadar karıştıki herşey sınıfın yaş ortalaması nasıl olacak merak ediyorum,
şimdi tek tesellim bencilce gelicek ama anneler rapora saldırırsa sınıf mevcutlarının azalacak olması,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?